izlemeklazım
6 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
olumsuz yorumlara katılmıom film bi harika ben çok çok beğendim ya bu yıl izlediğim filmlerin içinde en iilerdendi yani.bazı arkadaşlar kamerayı beğenmemiş ama nebekliomuşki paraları olmadığı için herhalde gerçeklik duygusunu daha iyi yansıtmak içinyapmışlar ve harika olmuş ne diyebilirimki.bizde kurbanlar kada bilgi sahibiyiz onların bildikleriyle yetinioz film boyunca bitincede öle.zaten canavarın nie geldi önemli deilki..illki bilimadamlarının aşırı dozda ilaçlarına maruz kalmıştır falan filannnnn...izleyinn güzellll
Hikayeyi sıradan bir vatandaş bile yaratabilir.Senaryoyu bizim edebiyatçı bile yazar.Fakat efekt ve Kamera bakış açılarını ancak J.J Abrams yapar.Filmin konusunu pek beğenmesemde efektler çok hoşuma gitti.Kamerada zıplayınca hoplayınca aynı heyecanı bende yaşadım.Mükemmel bir film diyebilirim.
yazmıyım yazmıyım dedim duramadım yorumları okuyınca sürekli aynı tarz filmler yapılıyor diyenler niçin yeniliklere kapalılar ya da filmi izleyenler filmin el kamerasıyla çekildiğini bile bile niye başım döndü midem uçtu bilmem nereme bilmem ne oldu derler tvdeki kliplerdeki hatta bir çok filmdeki bilimum kalça göğüs ve sallanabilecek her yerleri göz kırpmadan izlerken bu filmdeki sallantı mı mide bulandırdı zaten yürürken koşarken sürekli beyinlerimiz sallantı halinde film boyunca hud ın (kamerayı taşıyan arkadaş) sürekli geleceğe bir belge olarak kalsın bu video buradan izleyip neler olmuş görsünler tarzı konuşmaları bir anlam ifade etmemiş herhal izleyenlere ayrıca bir el kamerasının şarjı doluysa niçin 80 dk yetmesin ki eğer sizdeki yetmiyorsa zaten atın gitsin:D hud 2-3 kere düştüğü için de kameraya bir zarar gelmemiş olabilir tamam kabul tamamen mükemmel bir film değildi hiç kimse hiç bir şey yada hiç bir film mükemmel olamaz zaten ama şu anki filmler ve gidişat göz önünde bulundurulursa gerçekten çağ atlayan bir film cloverfield...okuduğunuz için teşekkür ederim sinirim için özür dilerim
zevkler ve renkler tartışılmaz diye buna deniyor sanırım. harik abir filmdi sonuna sadece gıcık oldum okdar .ama verdiğim paraya degecek bir filmdi... bence superdi...
güsel bir filmdi...adeta filmin içinde gibiydim..başlarda biraz başım döndü ama sonra alıştım :)bu filmi nasıl beğenmezler anlayamıyorum!!..ama filmin içinde saçma yerler vardı mesela hud'un askeri bölgede çekim yapmasına izin vermeleri,sonra hiçbir zaman kameranın düşmemesi veya kameraya bişi olmaması..ama bunları da es geçmek gerek olur bu kadar hatalar..bence izleyin derim ..ikinciside gelir herhalde ..blair cadısını saymassak bnce ondan sonra çekilen orjinal bir film..
Gerçekten izlenmeye değer bir film.El kamerası kullanılmasının sebebi olaya daha gerçekçi bir hava vermek için.Yoksa kamera yokluğundan değil.Abartılmamış,tamamen gerçekçi bir seneryo.Bnece kaçırılmaması gereken bir film.Herkes izlemeli.
ilk başlarında kamera açıları biraz baş ağrıtıyoe orası doğru ancak devamına daha doğrusu alışınca mükemmel bir film haline geliyor..ancak çok ii bir sinemada izlemeniz gerekiyor ses sistemi çok güçlü olmalı.vcd de izleyip lütfen yorum yazmayın arkadaşlar bu film orda izlenmez..
Çok güzel bir filmdi. Adeta filmin içine girdim hatta kamerayı tutan kişi benmişim kadar oldum. Yok başınız döner, yok mideniz bulanır gibi garip yorumlara katılmıyorum, izlenmesi gayet kolaydı. Bu filmi nasıl beğenmezler onu da anlamış değilim. Sonuçta karşımızda -Blair Cadısını es geçersek- orjinal ve bir o kadar güzel oyunculukla izleyiciyi içine çeken bir film var. Görsel olarakta gayet doyurucuydu. Herhalde bu filmi beğenmeyenleri Recep İvedik gibi bir "şey" mutlu eder. Tabii senaryoda gariplikler yok değildi. Mesela askerlerin karargahlarında Hud'un çekim yapmasına izin vermesi saçmaydı. Ama bunları filmin bütünlüğü nedeniyle göz ardı etmek gerek. Canavar'a 10 puan veriyorum. Hatta ikincisinin çekilmesini bile isterim.
İlkbaşta alttaki yorumları okudum ve ii bir film olmadığı kanaatindeydim ama filmi bugun izledim ve hayran kaldım..Gerçekten gidip izlenmesi gereken bir film.Herkeze tavsiye ediyorum...
Bastan sölemem gerekirse gercekten güzel bir film.klasik filmlerden uzak oldugu icin kılişelere alısmız olan arkadaslara garip gelmesi dogal.Film yaratık nasıl nereden cıkıyor nereden geliyor soruları yerine daha cok insan üstünde duruyor ve size o saldırı altında oldugunuz hissi vermeye calısıyor,handycam ile cekilmesinin en büyük sebebide bu az öncede dediyim gibi farklı bir yapım olmus jj ambrams yine yapacagını yapıyor ve size baska bir pencereden bakma hakkını tanıyor simdiden iyi seyirler diliyorum
herkesin begenebilcegi ve anlayabilcegi bi film degil. bi cok kisi o canavar neydi oldu mu yasadi mi nerden geldi falan gibi sorularla filmi kotuluyolar ama bu 100mt kosucusuna sırıkla atla demek gibi bisey. olayların icindeki kisilerin gozunden gostermis tamamen ve olaylarin icindeki kisilerin de pek cok seyden haberi olmamasi cok dogal hatta gizemli bir korkutuculugu var. bence basarili ve orijinal bir filmdi. tek ve mecburi kotu yani ise film bittiken sonraki mide bulantisi :)
Evet müziğin olmadığı doğru ama buna çok dikkat eden biri olarak hiç dikkatimi çekmedi,çünkü bu kadar sürükleyici bi film izlememiştim ve müzik eksikliğini hiç hissetmedim. İnsanı şoka uğratan bi yapısı var..Hiç bir bilgim olmadan girdim filme ve izlediğim en güzel filmlerden biri olduğunu düşünüyorum..Amaç düşük bütçe değil gerçekçilik bence..Gerilimi çok daha fazla yaşamanın nedeni de bu..