Testere 6
3,6

fecifeci
fecifeci

25 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filmi yabancı sitelerden bulup izledim 5.film kadar güzel olmasada çok güzel film olmuş.
adrian9822
adrian9822

24 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filmin korsanı bile çıktı. irademe sahip çıkıp almadım sinemada izlemek istiyorum diye. ama artık sokun şu filmi vizyona. Korsana karşı değil mi yoksa bu yapımcılar? "korsan almayın!" diyolar ama ne hikmetse korsancılar daha hızlı iş çıkardı bu yapımcılardan. Biraz da onlar düşünsün artık di mi?
okan-aktas
okan-aktas

24 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filmi izledim ölüm sahneleri yine akıl dolu filmin sonu tekrarı olacak gibi bitiyor. john un eşine bıraktığı kutuyu açıyor ve hoffman ile paylaşıyor. ama filmin sonu gercekten süpriz dolu iyi seyirler.
solorate
solorate

23 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filmin korsanını bırakın r5 i cıktı.su an elimde ama izlesem mi sinemaya mı bıraksam bilemedim
gogo1845
gogo1845

15 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Scream_17 kusura bakma ama nerede oturuyosun arkadaşım da bu filmi izledin sorması ayıp??eğer yutdışında isen lafım yok ama ne hollanda da ne de taiwan da (ki buraları korsanı dünyaya yayan ülkelerdir)bu filmin korsanı bile çıkmadı daha ve saw production nete düşmemesi için tüm hukuksal engellemeyi daha film vizyona girmeden koydurdu
Kutcherdem
Kutcherdem

12 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Filmi daha yeni izledim film 5.Film kadar güzel değil ve Dedektif Hoffman yine yapıyor yapacağını.
c-u-m-a-l-i
c-u-m-a-l-i

10 Kasım 2009 tarihinde eklendi
@kubrakoc96 , yorumundan dolayı seni tebrik etmemek elde değil. çok şükür siz varsınız ki bizler ruh sağlığımız hakkında şüpheye düşmüyoruz.
birdalgenetik
birdalgenetik

25 Ekim 2009 tarihinde eklendi
ben izledim filmi dun aksam ve diyebilirim ki serinin en iyi filmi olmus. 1 i ayri tutuyorum tabi. olaylari birbirine baglamalari super olmus ve sonda gene koltuklara yapistiracak bi supriz sizi beklior. bu arada soran olursa abd ye dun girdi ve ben de burda izledim.
julefame
julefame

23 Ekim 2009 tarihinde eklendi
oori_1907 arkadasıma katılıyorum:D
ottimin
ottimin

19 Ekim 2009 tarihinde eklendi
neden 11 aralıka attıklarını anlamıyorum..neyse bekleyeceğiz artık inşallah sonu benim için hüsran olmaz beklediğim gibi bir son olsun
megandary
megandary

11 Ekim 2009 tarihinde eklendi
saw(testere) serisi kısa film olarak yapılmıştır, amatör kameralar ve nerdeyse hiç diyebileceğimiz kadar az bütçeyle yapılıp çekilmiştir. Ticari filmdir ,yönetmen filmi değildir herşeyden önce. Senaryo kurgusu güzeldir. Zaten çok büyük para kazanmasının sebebi budur. 6. film olmalı mıdır? Bilemiyorum eğer olacaksa biz Recep İvedik filmlerine de laf etmemeliyiz. Recep İvedik tam anlamıyla para kazanma filmidir az bütçe çok gelir. Testere de çok bütçe daha çok gelir. Bu sebeple Recep İvedik 6 çıktığı zamanda kimse laf etmemeli(ne kadar sevmesemde profesyonel görüşüm budur). İnsanların bu tavrı sürdükçe yönetmen filmleri değil ticari, para filmleri izlemeye devam edeceğiz...
fuldunk
fuldunk

26 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Freddy Krueger bir, Jigsaw iki :)
saban142
saban142

23 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Testere Serisi ilk önce 3 sonra 6 şimdide 9 bölüm olacak Testerenin başrolu olan yaşlı adamla anlaşılmış yani hepsinde testere aynı adam olacak :D adam ölmüştü bakalım nasıl bir seriye takacaklar yoksa tekrar geçmişe dönük birşeyler mi yapacaklar
cptzaraki
cptzaraki

18 Eylül 2009 tarihinde eklendi
testere 6 3d deil ama 7 olabilir
erencanyilmaz91
erencanyilmaz91

15 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Sanırım bu son filmi değil 7side internet aleminde adı geçiyo yani ben öle gördüm walla ben 1ine hasta olduğum için kaçtane çıkarsa çıksın koşarak izlerim ama biraz fazla uzadı gibi tatında bırakmak lazım