Testere 6

testere 2 den sonra en iyi testereydi
egemendag
egemendag

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Bu gidişle testere serisinin sonu gelmeyecek gibi gözüküyor.Birbiriyle bağlantılı olaylar zinciri devam ediyor.Konu ve işleyiş olarak gene seyiriyi içersine alarak heyecan verici bir gerilim yaratıyor. 8(10)
gurtukan
gurtukan

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
İzlediğim testere filmleri içinde sanırım ençok buna güldüm. Bütün sigorta şirketi çalışanlarının yakalanıp sınava tabi tutulması komik bir o kadarda saçma olmuş. Aynı gece hepsini nasıl yakalamış bu adam acaba. Aslında testere filmlerinde mantık aramak yanlış zaten. Çünkü böyle mükemmel, milim hatasız işleyen bir kurgu ile insanları test etmesi filmografi olarak iyi ama abartılmış. Serinin devam edeceğini finalde odaya kolunda çantayla şıkıdım gelen bayanın çıkarkenki nefret dolu ve gaddar yüz halinden anlıyoruz. Evet güzel ve özellikle seriyi 6 film birden izlediğinizde tatmin eden bir film olmuş yinede. 6.5/10
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Diger bölümlere göre daha az kanlıydı bence, konu olarak gelişmeye başladı. Jigsawın hayatından geçmiş birileri yine oyunun kahramanı..
pulpi
pulpi

16 Aralık 2009 tarihinde eklendi
oldukça iyi bir filmdi uzun zamandır gittiklerim arasında en iyisi diyebilirim. yeni bir seri ve yeni olaylar... bu serinin takipçileri taraffından mutlaka izlenmesi gerektiğini söyleyebilirim...
Pyramid-Head-2
Pyramid-Head-2

16 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Testere İzleyicisi Olarak Bu Film Beni Çok Sarmadı 6. filmde bitmesi düşünülüyodu ama sonu itibariyle 7. gelecek heralde yoksa bi seri böyle bitemez :)
tweesh
tweesh

16 Aralık 2009 tarihinde eklendi
daha seyredemedim hafta sonu kesin izliycem eminim ki güzel ve yine akıl oyunlarıyla dolu bı fılm olmustur :)
paranoias
paranoias

14 Aralık 2009 tarihinde eklendi
eğer bu filmin puanı 8 in altındaysa tek sebebi saw ı izleyemeyip bunun ezikliğini yaşayanların düşük puan vermesi sebebiyledir..
berat-bela
berat-bela

13 Aralık 2009 tarihinde eklendi
süüüüüüüüüüüüüüüüüper bir film
badfm
badfm

12 Aralık 2009 tarihinde eklendi
her bolumunu sinemada seyrettgm tek film..sadece fimdeki sadist sahneleri görüp ruhumu tamir etmek için değil;aynı zamnda ince bir zekanın ürünü olan,insanların psikopatlık derecesinde dürtülerini,hiç psikopat olamayacakları kadar faşizmle gösterdiği için ayrıca Jigsaw için izliyorum..
vertigo333
vertigo333

12 Aralık 2009 tarihinde eklendi
mecBuRiyetten izliyoruz, iNsanı pişMan ediyoRLar.. tadında bıRAkın aRtık
edebiyatci-1453
edebiyatci-1453

11 Aralık 2009 tarihinde eklendi
testere müdavimleri için kaçırılmaması gereken bir devam filmi, merakta kaldığımız birçok şey gün yüzüne çıktı nihayet, 7de Hoffmanla Jillin düellosuna şahit olacağız diye tahmin ediyorum :) 10/9
JigSaw-2
JigSaw-2

11 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar filmden biraz önce geldim.Bence çok iyi kurgulanmıştı ve ilk 6 filmin bence en iyisiydi diyebilirim.İlk başındaki oyun zaten müthişti.Filmin sonuda şaşırtıcıydı diyebilirim.Fakat arkadaşlar testere sersinin hepsini izlemediysenin lütfen bu filmi izlemeyin derim çünkü bütün filmler birbirine bağlantılı eğer bütün seriyi izlemişseniz mutlaka bu filmi nette yada sinemada izleyin derim.9/10
cenabettinbey
cenabettinbey

11 Aralık 2009 tarihinde eklendi
izLemek zoRunda oLduğuMuz için iZLiyoRuz.. aRkadaşLaRın dediği gibi 17-18-19 olsa da izLicez ;) benim caNımı sıkaN seRiye yeni bir fiLm katmak için eski fiLmLeRe eklemeler yapmaLaRı, yeni yeni karakterLer, sanki o an o kişiler de oRdaymış gibi hikayeye soKmaLaR.. gittikçe hayRanLığım azaLıyor Saw seRisine kaRşı..
burcu
burcu

8 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Öncelikle bende testere fanlarındanım testere 6yı dün izledim...kötü diyemem ama başka arkadaşlarında dediği gibi anlamsız ölümler var (ana karakter dışında) ve film çabuk bitti gibi geldi..ve başında ne olacağını anlıyorsun ilk kez şaşırtmadı beni testere..biraz sıkmışlar şaşırtalım diye ama olmamış.Ama ne olursa olsun ne kadar baydı desekte izlemeden yapamıyoruz işte arkadaşlar:)testere6 10/7