Testere 6
3,6

burakaya18
burakaya18

4 Aralık 2009 tarihinde eklendi
testerenin bütün hepsi güzel bunuda seyredeceğim gerilimde bir numara

9/10
murat-fatih
murat-fatih

3 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Saw 6nın giriş bölümü şimdiye kadarki seriler içersinde en ürpertici ve etkileyici girişti kesinlikle.Filmin geneline bakarsak klasik bir saw serisiydi.Herşey filmin sonunda anlaşılıyor.Saw5ten anlaşılacağı üzerine jill tuckın işin içinde olduğu anlşılmıştı ve 6. seride bu ortaya çıkıyor.yapımcıları tebrik ediyorum.çok iyi bağlamışlar filmi.Ancak hoffman yaşarmı onu bilemeyiz.Eğer yaşarsa jig saw ilk kez hata yapacak.7. seriyi merakla bekliyorum
oy1131984
oy1131984

2 Aralık 2009 tarihinde eklendi
güzel film izlenmeye değer..tuzaklar ve oyunlar şahane..8/10 puan..
sevdaguler79
sevdaguler79

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar prdn ama filmi nasıl ve nerden izlediniz?banada söylersenizde bende izlesem
çok merak ediyorum bu seriyi
neco-2000
neco-2000

12 Kasım 2009 tarihinde eklendi
@kubrakoc96
dostum cok haklısın
hastalandıgımız zaman bıle saglıgımızın kıymetını cok daha ıyı anlıyoruz

yaşamın kıymetını bılmek lazım
jcboperator
jcboperator

28 Ekim 2009 tarihinde eklendi
11 aralıkta vızyonda
farez-2
farez-2

17 Ekim 2009 tarihinde eklendi
site yöneticilerinden filmin tarihi konusunda bi kesinlik bekliyoruz artık.en güvendiğim site burası.diğer sitelerdeki tarihlere inanmıyorum.ancak bu sitede bi tarih yazarsa o zaman inanıcam.
aytac-001
aytac-001

18 Haziran 2013 tarihinde eklendi
bu seri bitince en az bu film kadar başka seri gelemiceğine göre bırakın ne kadar giderse gitsin ...
sahinbas78
sahinbas78

9 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Tom ve Jerryye kaldığımız yerden devam. Hani tom ve Jerryde Tom zekice plânlar kuruodu, plân saat gibi işliodu ama sonunda bowling topu Tomun kafasına düşüodu ya, hah, tam işte aynı olayın top düşünce yamultan değil patlatan versionu. yani testere. ya da test ere. Neyse canım, Tomu çocuklar izlio artık, biz de bunu izleyelim nolcak :D
scarface0537
scarface0537

28 Eylül 2009 tarihinde eklendi
sımdı bu fılmle ılgılı anlamsız ve kotu oldugu yonundekı yazıları okuyunca,o yazı sahıplerının sonunda ne kadar yanlıs yaptıklarını anlayacaklarnı bıldıgım ıcın coq guluyorum onlara...mukemmel bır kurgu ve plan dahılınde son bolumu ızleyınce ne kadar pısman olsalarda azdır...herseyın dr.gordon tarafından tasarlanıp,hazırlandıgını jigsawın bır fıguran oldugunu sabredersenız goreceksınız....
npls
npls

27 Eylül 2009 tarihinde eklendi
bu tarz karışık zor filmler her zaman çıkmıyor 3-6-9 güzel olduktan sonra ne fark ederki acaba devamının çıkmamasını isteyen arkadaşlar yenisi çıkınca bakmadan duramayan bakıncada anlayamayan sonrada kendi kendine sinir olan arkadaşlarmı acaba :)
512murat
512murat

7 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Müthiş bi film
50. serisine gelse yinede izlerim
furkandr
furkandr

28 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Süper bir film en azından izlerken bir sonraki sahnede ne olacagını tahmin edemiyorsunuz.Günümüzde çekilen diğer tüm filmlerde daha ilk sahneden filmin nasıl bitecegini hayal edebiliyorken bu film insanı merakta bırakıyor.Bu seriyi çok seviyorum,testerenin sözünü dinleyeceksin abiii yoksa ölürsün :)
kahya-erdihan
kahya-erdihan

28 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bence serinin en guzel filmlerinden birisi olcak.yayınlanan tum filmleri birbirne baglayacak dye dusunuyorum.sonucta testerenin buyuk oyunu ortaya cıkacak diyo.demekki bu oyunların hepsi aslında buyuk oyunun parcasıymıs.bir suru soru cevap bulacak bu bolumde.meselaa

1- amandaya yazılan mektubun içeriği neydi.
2- hoffmanın akıbeti ne olacak.
3- testerenin karısına bıraktıgı kutuda ne vardı.
4- dr. gordona ne oldu_?
5- ajan perez yasıyormu.filme dahil olacakmı_?
6- testerenin buyuk oyunu ne_?
7- 5.filmden sağ kurtulan kızla adama nolacak
ve daha bir suuru seyy herkeeseee simdiden ii seyierler...
ugur-ceylan130
ugur-ceylan130

13 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en iii seri. ne kadar uzarsa uzasın her filmini izlerim ve şiddetle öneririm. her filmde üzerine birseyler kattı. her gecen gün hayran sayısı artmakta ve testere serisini izlemeyen birinin her zaman film yaşamında bir yanı eksik kalacaktır