adrian9822
24 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filmin korsanı bile çıktı. irademe sahip çıkıp almadım sinemada izlemek istiyorum diye. ama artık sokun şu filmi vizyona. Korsana karşı değil mi yoksa bu yapımcılar? "korsan almayın!" diyolar ama ne hikmetse korsancılar daha hızlı iş çıkardı bu yapımcılardan. Biraz da onlar düşünsün artık di mi?
giriş bölümünü abartmışlar vahşetin doruklarında.devamı neyseki daha sakindi.ancak artık bitmesi gerektiğini düşüyorum.kabak tadı verdi denilerbilir.böyle giderse saw 13 e yorum yazar olacağız.sanki dizi.neyse serinin devamı olarak mutlaka izlenmeli.İyi seyirler.
filmi yeni izledim kim ne derse desin bu film 4. ve 5. filmden güzel arkadaşlar ilk filmler gibi değil demişler.olması imkansız zaten bu devam filmi artık sonuca yaklaşılıyor.güzel ilerlyor heyecanla başlayıp heyecanla bitiyor..sadece eksik olan her testere filminin son 5 dakikası vay be ! nasıl olur derdik bu yok ama sahneler gayer sürükleyici.3.4.ve 5. filmden kalan bir çok soruyu cevaplıyor..
evet diğer sin£ma seVerLer gibi ßen de çok merak ediyorum VI yı.. eğer film IX . bölüm£ kadar çıkarsa çok £nteResan olur... hollywood da serisi IX a çıkan ilk film olur ve o filmde Johnny Depp te oynarsa hiç şaşmam Oscar alamayı ba$aramayan 2 taLiHsiz Yan yAna geLir.. xD umarım Son Filmi ile OsCar ı aLır yeteneğine önün de saYgı ile eğildim ßüyük Oyuncu Johhny Depp
En kötü testere filmi.Tüm serilerin bir yerinde olsa bile 'hadi canım yok artık' dediğimiz filmlerle alakası yok.Sadece biraz daha kan gösterelim biraz daha psikopatlık gösterelim diye yapılmış bir film.Testere 5 de kesinlikle seri bitmişti.Sanırım 7 de çekilecekmiş bence hiç gerek yok,testerenin ilk 5 filmine hakaret olur.
Filmi izlerken Saw V teki o kurguyu göremedim. Biraz yapmacık geldi. Biraz daha akıl oyunları beklemiştim. Bu yönden filmi izlerken biraz hayal kırıklığına uğradım.Mark Hoffman nın da deneneceğini tahmin etmiştim. Ama bu kadar basit olmamalıydı bence bu. Seriyi şimdiye kadar olan bölümlerini izlemiş olanların seriyi bozmamak adına bunu da izlemeleri gerekir. (7/10)
Hiç kuşkusuz serının en iyi filmi birdi.Daha sonra ki serilerde yavaş yavaş düşüşler meydana geldi.Yapımcılarda bunu farketmiş olmalılarki bu seride işin rengi biraz daha netleşti ve tempo daha yüksekdi. velhasıl bu filmi seyreden bir grup var ve onlara neden syrediyosunuz saçma bir film denmez.Benim düşüncem ve aldığım duyumlara göre 9 son seri olacakmış ve benden duymuş olmayın ama bu sefer oyun jigsavaymış.
Sanırım bu son filmi değil 7side internet aleminde adı geçiyo yani ben öle gördüm walla ben 1ine hasta olduğum için kaçtane çıkarsa çıksın koşarak izlerim ama biraz fazla uzadı gibi tatında bırakmak lazım
Jigsawın yaptıkları ortaya bu filmde daha açıklayıcı olmuş gibi geldi bana(Puzzle olusuyor :P).Klasik bir Saw filmiydi.Diğer filmler neyse buda oydu.Ama yinede diğer filmlerine gore 6 daha cok hosuma gitti nedense.9-10 filme kadar gider bu film.
Buradaki yorumlardan ortaya karışık yaparsak benim yorumum çıkacak. Öncelikle bi testere fanı olarak bu film testereye yakışmadı. Daha filmin başlarında o kadar açık bir şekilde filmin sonunun ne olacağını belli oldu, öyle dikkat etmeye falan gerek de yoktu. Bu da testerenin en büyük özelliğinin kaybolduğu anlamına geliyor. Sonra bi arkadaşımız demiş "jagsaw hayatının değerini bilmeyenlere onları ölümle burun buruna getirerek bunu anlamalarını sağlıyor" demiş bu filmde görmüş olman lazım ne kadar gereksiz ölümler oldu, hele en baştakinin bahanesi çok anlamsız spoiler vermek istemiyorum, o sebepten dolayı insan ölümle karşı karşıya mı getirilir, ne anlayabilir ki, onun işi sadece parayla. Cezalandırılar ana eleman dışında diğerleri de gereksizdi, öldürcek adam bulamamışlar.
Bu filmi uzun uzadıya tartışabilirim, çok moralim bozuldu :( sonuna doğru en azından şaşırtır dedim o da olmadı. Önceki filmlerin hatrına benden bi 5 çıkar.
sonuna kadar bi numarası yoktu ama sonunu çok acayip bi yerde bitirdiler bildiğim kadarıyla daha 3 film çekilecek testere 7 de büyük ihtimalle 6 nın son sahnesiyle başlar