1-2 den sonraları berbattı hatta çok aptalcaydı.zaten 1-2 nin senaristi ile diğer serinin senaristleri aynı değil.not:2 de gözüne anahtar konulma sahnesindeki videoda tabiki sekerek yürüyecek 2. seride çok hasta ve yürüyemez halde idi hatırlarsanız....biliglerinize serinin decvamı diye çıkacak olanıda bence vcdisini izleyin sinemaya boşuna gitmeyin...
Testere 6 başlangıç sahnesi ve ilerleyen bölümlerindeki tuzakları ile bence 5ci sinden güzel bir yapım olmuş konunun gayet güzel ve akıcı bir şeklide anlatılmış herşey ortaya çıkmışken neden sona erdirilmedigine anlam veremedim dogrusu 7ci sine gidermiyim bilemiyorum
bence film geriye doğru gidiyor.tıpkı titanic gibi esas oğlan çıkar filmi çevresindeki gençlere anlatır.düşünün önce doğmamış çocuğunu kaybediyor,üzntüden kanser oluyor,intihar etmek istiyor,başaramıyor ama vücudundan çıkardığı o metal parçası diğer insanlara ders vermesini sağlıyor.peki neden hofmeen ı kendine çekip çoğunlukla polislere ders veriyor.muhtemelen karısı da işin içinde o çantanın içinde sana gerekecek şeyler var,nerde kullancanı bulacağından eminim diyorve oyun daha yani başlıyor diyor.yani ilk olaylar ölünden sonra kalan kutuda her ne varsa karısına yaptırıyor, ve giderek yayılıyor.dikkat ettiyseniz 1 tek başına bir film 2 ve 3 aynı anda oluyo 4 ve 5 de aynı anda oluyor.bence 3 günlük olayı 7 seriye çıkarmanın bi anlamı yok zaten 4. seride hoffman yerdeki metali cebe atarken kendini belli etti.bu yüzden 6 son olsun büyü bozulmasın. yoksa halloween ve jayson gibi baştan çekmeye başlarlar.eğer öle olursa halloween a rob zombi yönetiyorsa,modernize testereyide eminem e verirler heralde.rokc ı oluyoda hiphop cı niye olmasın demek için ehy ehy
serinin ilk bölümünden beri izliyom bence akıllıca hazırlanmış bir senaryosu var american klasiği racky filmi de 6 seri yapılmıştı her nekadar farklı konular içersede filmin testereden daha güzel olduğu söylenemez fakat herkes tarafından beğeniyle izlendi.bence testere filmi 100 seri olsa bile her daim oyuncular değişse bile bu tarz senaryolarla bu film daha çoook izlenir
4 den iyi diyenler, 4 ü anlamamışlar bence. 4 teki sonu bir kişi tahmin etti mi? (3. ile aynı anda olduğunu) Hele bu 6. filmde daha zarfı vermediğinde filmin sonu anlaşıldı ki çabucak anlaşılması bu filmin felsefesine ters. 6. filmin senaryosu dizi film kalitesinde olmuş. 3 filmden sonra seriyi devam ettirmek için senaristler çok kastılar ve mükemmel senaryolu 4. filmi çıkarttılar. Peki sonrası...seriyi paraya çevirmekten ibaret. Tuzakların kuruluşundaki kalite tamam ama onlar da olmasa zaten film izledim demezsin hiç.