Berhan b
4 Nisan 2020 tarihinde eklendi
merhabalar testere serisi bana kalırsa artık emekliye ayrılıyor fakat en iyi testere filmi ne diye sorsalar herkezin farklı cevabı oluyor testere 6 fan kitlesi arasında pek konuşulmuyor film en ortalama testere filmi ne çok iyi ne çok kötü film 2 filmdir bu film sonunda testere 5 deki soru işaretini kapatıyor film aslında 5.filmdeki olayların devamı var gibi yok gibi siz anladınız yani 2 karakterin başından dönüyor film hemen hemen bir testere filminin nerdeyse yapması gereken her şeyi barındırıyor fakat gözle görülür eksikler var ama john kramer ın cezalandırmaları gerçekten tatmin edici
bence testere 6 da beklentiler çok yüksekti o yüzden bazıları hayal kırıklığına uğramış olabilir fakat genel anlamda konu bilindik olsa bile serinin güzel filmlerinden biriydi yaratıcılık yine güzeldi