Testere 6
3,6

egemendag
egemendag

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Bu gidişle testere serisinin sonu gelmeyecek gibi gözüküyor.Birbiriyle bağlantılı olaylar zinciri devam ediyor.Konu ve işleyiş olarak gene seyiriyi içersine alarak heyecan verici bir gerilim yaratıyor. 8(10)
sahinbas78
sahinbas78

9 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Tom ve Jerryye kaldığımız yerden devam. Hani tom ve Jerryde Tom zekice plânlar kuruodu, plân saat gibi işliodu ama sonunda bowling topu Tomun kafasına düşüodu ya, hah, tam işte aynı olayın top düşünce yamultan değil patlatan versionu. yani testere. ya da test ere. Neyse canım, Tomu çocuklar izlio artık, biz de bunu izleyelim nolcak :D
rockhacker-2
rockhacker-2

30 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
fılm cok uzadı ama ılk fılmden berı serıyı delı gıbı ızlıyorm.emınım cıkar cıkmazda sınemada ılk seansı alırım:)
gurtukan
gurtukan

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
İzlediğim testere filmleri içinde sanırım ençok buna güldüm. Bütün sigorta şirketi çalışanlarının yakalanıp sınava tabi tutulması komik bir o kadarda saçma olmuş. Aynı gece hepsini nasıl yakalamış bu adam acaba. Aslında testere filmlerinde mantık aramak yanlış zaten. Çünkü böyle mükemmel, milim hatasız işleyen bir kurgu ile insanları test etmesi filmografi olarak iyi ama abartılmış. Serinin devam edeceğini finalde odaya kolunda çantayla şıkıdım gelen bayanın çıkarkenki nefret dolu ve gaddar yüz halinden anlıyoruz. Evet güzel ve özellikle seriyi 6 film birden izlediğinizde tatmin eden bir film olmuş yinede. 6.5/10
Pyramid-Head-2
Pyramid-Head-2

16 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Testere İzleyicisi Olarak Bu Film Beni Çok Sarmadı 6. filmde bitmesi düşünülüyodu ama sonu itibariyle 7. gelecek heralde yoksa bi seri böyle bitemez :)
neco-2000
neco-2000

12 Kasım 2009 tarihinde eklendi
@kubrakoc96
dostum cok haklısın
hastalandıgımız zaman bıle saglıgımızın kıymetını cok daha ıyı anlıyoruz

yaşamın kıymetını bılmek lazım
JigSaw-2
JigSaw-2

11 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar filmden biraz önce geldim.Bence çok iyi kurgulanmıştı ve ilk 6 filmin bence en iyisiydi diyebilirim.İlk başındaki oyun zaten müthişti.Filmin sonuda şaşırtıcıydı diyebilirim.Fakat arkadaşlar testere sersinin hepsini izlemediysenin lütfen bu filmi izlemeyin derim çünkü bütün filmler birbirine bağlantılı eğer bütün seriyi izlemişseniz mutlaka bu filmi nette yada sinemada izleyin derim.9/10
oy1131984
oy1131984

2 Aralık 2009 tarihinde eklendi
güzel film izlenmeye değer..tuzaklar ve oyunlar şahane..8/10 puan..
ersenkall
ersenkall

24 Aralık 2009 tarihinde eklendi
mantıklı manalı bir film verdiği ders çok iyi
paranoias
paranoias

14 Aralık 2009 tarihinde eklendi
eğer bu filmin puanı 8 in altındaysa tek sebebi saw ı izleyemeyip bunun ezikliğini yaşayanların düşük puan vermesi sebebiyledir..
Hamdullah Kaplan
Hamdullah Kaplan

29 Haziran 2021 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenir gerilim dolu çok iyi bir film. Diğer serilerini izlemedim fakat bunu çok beğendim 9/10
npls
npls

27 Eylül 2009 tarihinde eklendi
bu tarz karışık zor filmler her zaman çıkmıyor 3-6-9 güzel olduktan sonra ne fark ederki acaba devamının çıkmamasını isteyen arkadaşlar yenisi çıkınca bakmadan duramayan bakıncada anlayamayan sonrada kendi kendine sinir olan arkadaşlarmı acaba :)
edebiyatci-1453
edebiyatci-1453

11 Aralık 2009 tarihinde eklendi
testere müdavimleri için kaçırılmaması gereken bir devam filmi, merakta kaldığımız birçok şey gün yüzüne çıktı nihayet, 7de Hoffmanla Jillin düellosuna şahit olacağız diye tahmin ediyorum :) 10/9
blackk-sun
blackk-sun

26 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Kim ne derse desin 9..19..29..sıkılmadan izlerim ilk üç seri özellikle mükemmeldi ama diğerlerinden de aynı performan bekleniyo hoşgörün ki bunuda yapan bi insan beyni ve bence mükemmel derecede yapıyo böyle bi seneryo böyle bi tasarı gerçekten harika..Anlamıyorum onlarda olupta bizde olmayan ne biz neden böyle filmler yapamıyoruz pffffffff....
jcboperator
jcboperator