hungryman019
1 değerlendirme
4 Eylül 2009 tarihinde eklendi
1-2 den sonraları berbattı hatta çok aptalcaydı.zaten 1-2 nin senaristi ile diğer serinin senaristleri aynı değil.not:2 de gözüne anahtar konulma sahnesindeki videoda tabiki sekerek yürüyecek 2. seride çok hasta ve yürüyemez halde idi hatırlarsanız....biliglerinize serinin decvamı diye çıkacak olanıda bence vcdisini izleyin sinemaya boşuna gitmeyin...
Sanırım bu son filmi değil 7side internet aleminde adı geçiyo yani ben öle gördüm walla ben 1ine hasta olduğum için kaçtane çıkarsa çıksın koşarak izlerim ama biraz fazla uzadı gibi tatında bırakmak lazım
Testere Serisi ilk önce 3 sonra 6 şimdide 9 bölüm olacak Testerenin başrolu olan yaşlı adamla anlaşılmış yani hepsinde testere aynı adam olacak :D adam ölmüştü bakalım nasıl bir seriye takacaklar yoksa tekrar geçmişe dönük birşeyler mi yapacaklar
bu tarz karışık zor filmler her zaman çıkmıyor 3-6-9 güzel olduktan sonra ne fark ederki acaba devamının çıkmamasını isteyen arkadaşlar yenisi çıkınca bakmadan duramayan bakıncada anlayamayan sonrada kendi kendine sinir olan arkadaşlarmı acaba :)
sımdı bu fılmle ılgılı anlamsız ve kotu oldugu yonundekı yazıları okuyunca,o yazı sahıplerının sonunda ne kadar yanlıs yaptıklarını anlayacaklarnı bıldıgım ıcın coq guluyorum onlara...mukemmel bır kurgu ve plan dahılınde son bolumu ızleyınce ne kadar pısman olsalarda azdır...herseyın dr.gordon tarafından tasarlanıp,hazırlandıgını jigsawın bır fıguran oldugunu sabredersenız goreceksınız....
site yöneticilerinden filmin tarihi konusunda bi kesinlik bekliyoruz artık.en güvendiğim site burası.diğer sitelerdeki tarihlere inanmıyorum.ancak bu sitede bi tarih yazarsa o zaman inanıcam.
Imdb de filmin türkiyedeki vizyon tarihi 23 ekim olarak görünüyor umarım doğrudur eğer aralık a atarlarsa çok kötü olur o zamana kadar beklenir mi yaa şimdiye kadar hep testere serileri türkiyede tüm dünya ile aynı anda gösterime girmişti neden bu sefer böyle oldu acaba???
Arkadaslar biraz once izledim filmi, kimse endiselenmesin, Saw 4, ve 5 ten cok daha guzel bisiy olmus, size filmi anlatmiycam, cunku uzgunum:) ama 49 gununuz var daha, izlemek icin, Saw fanlari gonulunuz rahat olsun... biraz daha sabredin,muhtesem bi son sizi bekliyor...selamlar Turkiyeye
ben izledim filmi dun aksam ve diyebilirim ki serinin en iyi filmi olmus. 1 i ayri tutuyorum tabi. olaylari birbirine baglamalari super olmus ve sonda gene koltuklara yapistiracak bi supriz sizi beklior. bu arada soran olursa abd ye dun girdi ve ben de burda izledim.