Testere 6
3,6

baris-erkus
baris-erkus

16 Aralık 2009 tarihinde eklendi
ben bu filmi çıkmadan alt yazı seyrettim süper bi film

herkese tercih ederim
www.didopark.com
pulpi
pulpi

16 Aralık 2009 tarihinde eklendi
oldukça iyi bir filmdi uzun zamandır gittiklerim arasında en iyisi diyebilirim. yeni bir seri ve yeni olaylar... bu serinin takipçileri taraffından mutlaka izlenmesi gerektiğini söyleyebilirim...
100kasa
100kasa

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
sonuna kadar bi numarası yoktu ama sonunu çok acayip bi yerde bitirdiler bildiğim kadarıyla daha 3 film çekilecek testere 7 de büyük ihtimalle 6 nın son sahnesiyle başlar
esonmez1905
esonmez1905

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Tamamen berbat ötesi bir film yakında testere 7-8-9-10-11-12-13-14-15 diye çıkar. Para kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıstı. izleyen herkesi tebrik ederim Testere ailesini zengin ettikleri için...... 10/1
gurtukan
gurtukan

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
İzlediğim testere filmleri içinde sanırım ençok buna güldüm. Bütün sigorta şirketi çalışanlarının yakalanıp sınava tabi tutulması komik bir o kadarda saçma olmuş. Aynı gece hepsini nasıl yakalamış bu adam acaba. Aslında testere filmlerinde mantık aramak yanlış zaten. Çünkü böyle mükemmel, milim hatasız işleyen bir kurgu ile insanları test etmesi filmografi olarak iyi ama abartılmış. Serinin devam edeceğini finalde odaya kolunda çantayla şıkıdım gelen bayanın çıkarkenki nefret dolu ve gaddar yüz halinden anlıyoruz. Evet güzel ve özellikle seriyi 6 film birden izlediğinizde tatmin eden bir film olmuş yinede. 6.5/10
x-factor1313
x-factor1313

21 Aralık 2009 tarihinde eklendi
testere 2 den sonra en iyi testereydi
kubrakoc96
kubrakoc96

21 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bu filmde kan fazla yoktu ama filmin güzelliği kanla ölçülmez.güzel bir filmdi daha az sasirdim ama yinede begendim ocakta serinin yedinci filmi 3D olarak çekilmeye başlancakmış galiba 3D testere izlemek nasıl olur acaba???bence güzel olur kendimizi tuzakların içinde hissederiz:)))
utanmaz24
utanmaz24

23 Aralık 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle izlenmeliiiiii
ersenkall
ersenkall

24 Aralık 2009 tarihinde eklendi
mantıklı manalı bir film verdiği ders çok iyi
manyakkiztumay
manyakkiztumay

25 Aralık 2009 tarihinde eklendi
testere hayatımın filmi diyorm... yine muhteşem bi film olmş... seriyi izlemeyen yorum ypmasın ki buna kötü diyenler seriyi izlememş olanlardır çnkü anlamamşlardır... ben bu son diye dşünmüştüm ama meğer 9a kadarmış buna sevindim =)) 10/10 !!
jesibundy
jesibundy

26 Aralık 2009 tarihinde eklendi
serinin eli yüzü düzgün ve oturaklı filmlerinden biri diyebilirim. güzel...sadece 'güzel'...
Power-of-Tower
Power-of-Tower

28 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Hoffman bu kadar önemli bir karakterse neden 4. filmden sonra ortaya çıktı...Neden ilk filmde yada en azından 2. filmde kıyıdan köşeden gözükmedi...Madem Jigsawın yardımcı elemanısın neden ortaya bu kadar geç çıktın..Hiçbir eser tam anlamıyla kurguda başarılı değildir...Kurguda herzaman hata olur(Stephen Kingin eserleri hariç tabiiki)..Bu testere serisindede böyle...100 gr gerilim ve 900 gr kan lık bir film..Fakat genede güzel filmdi ve diğerlerine göre herşeyi biraz daha açık anlatıyor...Kan öğesini çok kullanmı ve ortaya onun ailesi bunun ailesi durumu çıkmış..Nolursa olsun kafamdaki Hoffman ve birkaç sorunun cevabını asla veremeyecek..3. film son olmalıydı.10 üzerinden 6
icelim-guzelleselimm
icelim-guzelleselimm

31 Aralık 2009 tarihinde eklendi
filim güzel izlemeyen arkadaslara tavsiye ederim. fakat benim kafam da başka bir proje var jigsaw ve hannibal lecter ı beraber bir filimde oynatmak gibi süper olurdu heralde herkeste bayılırdı iyi bir senaryo reklamınada iyi yaptımmı hasılat rekorları kırardı :)) tabi ben bunu yapamam bu bir hayal ama birgün biri yaparmı sizce editörüm?
hknclskn
hknclskn

1 Ocak 2010 tarihinde eklendi
100 ekadar gitse yine izlerim..bu bölümde bence 1de olduğu gibi tekrar zirve yapıyo..
omerta
omerta