Yine akılalmaz bir gerilim ve kan gölü diyebilirim film için bence serinin en iyilerinden biriydi daha zekice yapılabilirdi ama sahneler oldukça etkili ne kadar kusuru olursa olsun testere serisi kendini izlettiren bir seri devamıda gelicek tahminimce herkese tavsiye ederim süper ötesi bir serinin 6. ve en güzellerinden biri...
saw 7 üç boyutlu olcakmıs..ee bu kadar paramızı sömürdüler...bari brz paraya kıysınlar artık...testerede kurtlar vadisi gibi sonu gelmiyoo...sürekli ürüyooo....kurtlar vadisi memati filmide hayırlı olsun bizlere yakında geliyomuş..saw 6 ise dieğrleinden tek ayıran farkı sonu daha basit....artık senaristler cımbızla çekicekler konuyu biyere bağlamak içinn...müthiçş seri diyenlere katılmıyorum...ilk filmi yaratanlar bu işe devam etse evet gerçekten planlı bir film derdim ama gel görki bi sürü yönetmen senarist değşimi oldu..2 filmdir tek istikrara senaristleri...ee sonucta akan bi musluk var kapatırlamrı.....son üç filmini sienmada değil internnten izledim...oda boş vaktim vardı izlim diye..
Serinin en iyilerindendi.Artık kaça kadar gider bilemiyorum ancak tam testere hızını kaybetti derken bu filmle cevabını veriyor.Müthiş sahneler,müthiş tuzaklar var.Gereksiz sahneler de yok,kafa karıştırmıyor.Saw şaşırtmaya devam ediyor...İyi seyirler.
Sıkı bir Testere hayranı olarak sinemayı beklemedim.Ve bulup tamamını izledim..Şunu söyleyebilirimki..Klasikleşmiş İşkence sahneleri formunu korumuş..5.Filmdeki kutuda ne olduğunuda görüyoruz bu filmde.Ancak Serinin En Süprizsiz sonu diyeceksek 6.Filmi söyleyebilriiz.Yani izleyince diğerlerindeki gibi ağzım açık kalmadı..Film genel olarak gene güzel olmuş ancak..6.Filme göre gerçekten artık bitmesi gerek.Çünkü artık karısının devam edecek hali yok..Yani Bu filmi en fazla buraya kadar devam ettirebilirler dedirtecek bir film olmuş.Söylenildiği gibi 7-8 çıkarsa üzülerek söylüyorumki:)saçma olacak..Ama Testere değil 7-8..17-18 bile çıksa ilk gün izlerim o ayrı:)
Klasik testere serisinin altıncı bölümünde yine bolca kan gövdeyi götürüyor.Seri uzadıkça,daha önceki bölümlerinde sorgulam gereği duymadığınız bir çok şeyi kafanıza takıyorsunuz.Bu kadar uzarsa zaten kaçınılmaz bir yaklaşım.Her ne kadar eleştirmek istenirse onca şey bulabilecek olmamıza rağmen yinede izliyoruz.Ben şahsen seviyorum.O yüzde gözlerimi kapıyorum bir çok şeye.Not olarak düşünürsek,iyi bir not almayacağı ortada olsada Testere kaç bölüm çekilirse çekilsin hepsini izliyecegim bir gerçek:)
bu testere filmlerinin ilkini cok sevmistim sonradan giderek baskalasti.en fazla 3. de bitmeliydi, bu kadar film bence gereksiz.bundan sonrasi sadece ticari oluyor,filmlerin kesinlikle komplike oldugu yok sadece daha kanli ve daha igrenclesiyor,bu sefer bu adam nasil olecek diye bakiyosunuz,hicbir amaci olmayan filmler adam olmus hala oyun baslasin diyo..adam kanser olecek hala ders verme derdin de onu gectim karisi da birsey demiyor, polis onun yerine geciyor, ne sacmalik 10/1