İzlediğim testere filmleri içinde sanırım ençok buna güldüm. Bütün sigorta şirketi çalışanlarının yakalanıp sınava tabi tutulması komik bir o kadarda saçma olmuş. Aynı gece hepsini nasıl yakalamış bu adam acaba. Aslında testere filmlerinde mantık aramak yanlış zaten. Çünkü böyle mükemmel, milim hatasız işleyen bir kurgu ile insanları test etmesi filmografi olarak iyi ama abartılmış. Serinin devam edeceğini finalde odaya kolunda çantayla şıkıdım gelen bayanın çıkarkenki nefret dolu ve gaddar yüz halinden anlıyoruz. Evet güzel ve özellikle seriyi 6 film birden izlediğinizde tatmin eden bir film olmuş yinede. 6.5/10
Hoffman bu kadar önemli bir karakterse neden 4. filmden sonra ortaya çıktı...Neden ilk filmde yada en azından 2. filmde kıyıdan köşeden gözükmedi...Madem Jigsawın yardımcı elemanısın neden ortaya bu kadar geç çıktın..Hiçbir eser tam anlamıyla kurguda başarılı değildir...Kurguda herzaman hata olur(Stephen Kingin eserleri hariç tabiiki)..Bu testere serisindede böyle...100 gr gerilim ve 900 gr kan lık bir film..Fakat genede güzel filmdi ve diğerlerine göre herşeyi biraz daha açık anlatıyor...Kan öğesini çok kullanmı ve ortaya onun ailesi bunun ailesi durumu çıkmış..Nolursa olsun kafamdaki Hoffman ve birkaç sorunun cevabını asla veremeyecek..3. film son olmalıydı.10 üzerinden 6
testerenin tüm serilerini izledim,6.serisindede diğer bölümleri gibi zekilik var ama diğer serilerine göre çok sönük kalmış,olaylarda kurtulan insanlar ne oluyor gibi sorular filmi havada bırakıyor,sanki bilgisayar oyunu game over oluyor,sönük kalmış.
valla saw 3 ten sonra gitmiecm dedim.cünkü senaryoyu yazan kişiler farklı diye sonra dvd de seyrettim fakat o kadarda güzel değildi.ama 5.filmine dayanamayıpgittim.o kadar da güzel değildi gene sırf ilk 3 film hatrına gittim.resmen işkence pornosu gibiydi.simdide 6.filmi geliyor.7. side cekilcekmis.ya madem devamını bu kadar cok getirceksen niye jigsawı öldürdün.bali jigsawı bir oglu olsaydı da bali o isleri alsaydı eline simde aniden bambaska bir karakter cıkardılar.bilmiyorum 3ten sonra o kadar da güzel değil ama iste insanlar dırf 3 filmin hatrına gidiyorlar ztn gidiceklerde yine saw cıktıgı ilk gün bomba gibi izlenme rekoru kıracaktır.umarım bu sefer ki biras daha akılda kalıca biras daha 1.ve2.veya3.film gibi güzel olur.bir saw hayranı olarak umarım dedigim gibi olur.yoksa gene 4.ve5. filmlerdeki gibi yine işkence pornosuna devam...
filmin korsanı bile çıktı. irademe sahip çıkıp almadım sinemada izlemek istiyorum diye. ama artık sokun şu filmi vizyona. Korsana karşı değil mi yoksa bu yapımcılar? "korsan almayın!" diyolar ama ne hikmetse korsancılar daha hızlı iş çıkardı bu yapımcılardan. Biraz da onlar düşünsün artık di mi?
izLemek zoRunda oLduğuMuz için iZLiyoRuz.. aRkadaşLaRın dediği gibi 17-18-19 olsa da izLicez ;) benim caNımı sıkaN seRiye yeni bir fiLm katmak için eski fiLmLeRe eklemeler yapmaLaRı, yeni yeni karakterLer, sanki o an o kişiler de oRdaymış gibi hikayeye soKmaLaR.. gittikçe hayRanLığım azaLıyor Saw seRisine kaRşı..
sanırım testere düşüşte..izleyici ve puanlamalardanda görülebilir.genede bu film 4 ve 5ten daha iyiydi..güzel bi finalle noktalamışlar..pardon virgül koymuşlar..elbette devam edecek ve bizde dizi gibi izleyip duracağız..
Testere İzleyicisi Olarak Bu Film Beni Çok Sarmadı 6. filmde bitmesi düşünülüyodu ama sonu itibariyle 7. gelecek heralde yoksa bi seri böyle bitemez :)
Bu gidişle testere serisinin sonu gelmeyecek gibi gözüküyor.Birbiriyle bağlantılı olaylar zinciri devam ediyor.Konu ve işleyiş olarak gene seyiriyi içersine alarak heyecan verici bir gerilim yaratıyor. 8(10)