ozgurblk
29 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filmi izledim serinin en kötü ve en sıkıcı filmiydi.adamlar resmen 10 dk film çevirmiş bir başı birde sonu güzel.zaten her geçen seride film daha da karmaşık bir hale geliyor bir jigsaw giriyor ölüyor.izlemek size kalmış.
tum seriyi izleyen birisi olarak sunu diyebilirim..... saw-1 filminin verdigi etkiyi hicbir devam filmi veremedi......aksine her devam filmi birer felaketti....ama bunu sevdim biraz daha yaraticiydi :D......6-10...
En kötü testere filmi.Tüm serilerin bir yerinde olsa bile 'hadi canım yok artık' dediğimiz filmlerle alakası yok.Sadece biraz daha kan gösterelim biraz daha psikopatlık gösterelim diye yapılmış bir film.Testere 5 de kesinlikle seri bitmişti.Sanırım 7 de çekilecekmiş bence hiç gerek yok,testerenin ilk 5 filmine hakaret olur.
Filmi izlemedim ama tahmin edebiliyorum.1 de güzel bi giriş yaptılar çok iyi değildi ama değişik bir konuydu sinema için.2 de konuya görsellikte kattılar müthiş bir filmdi.3 ve 4 için diyecek hiç bir güzel sözüm yok.5 i izlemeye gittiğimde 15 dk içinde anladım boşuna geldiğimi.bunuda tahmin ediyorum bence güzel değildir çünkü klasikleşti artık bir şey 10 kere izlenmezki sadece işkence yapılan adamlar değişiyo konu hep aynı.
giriş bölümünü abartmışlar vahşetin doruklarında.devamı neyseki daha sakindi.ancak artık bitmesi gerektiğini düşüyorum.kabak tadı verdi denilerbilir.böyle giderse saw 13 e yorum yazar olacağız.sanki dizi.neyse serinin devamı olarak mutlaka izlenmeli.İyi seyirler.
Filmi izlerken Saw V teki o kurguyu göremedim. Biraz yapmacık geldi. Biraz daha akıl oyunları beklemiştim. Bu yönden filmi izlerken biraz hayal kırıklığına uğradım.Mark Hoffman nın da deneneceğini tahmin etmiştim. Ama bu kadar basit olmamalıydı bence bu. Seriyi şimdiye kadar olan bölümlerini izlemiş olanların seriyi bozmamak adına bunu da izlemeleri gerekir. (7/10)
Tom ve Jerryye kaldığımız yerden devam. Hani tom ve Jerryde Tom zekice plânlar kuruodu, plân saat gibi işliodu ama sonunda bowling topu Tomun kafasına düşüodu ya, hah, tam işte aynı olayın top düşünce yamultan değil patlatan versionu. yani testere. ya da test ere. Neyse canım, Tomu çocuklar izlio artık, biz de bunu izleyelim nolcak :D
Hiç kuşkusuz serının en iyi filmi birdi.Daha sonra ki serilerde yavaş yavaş düşüşler meydana geldi.Yapımcılarda bunu farketmiş olmalılarki bu seride işin rengi biraz daha netleşti ve tempo daha yüksekdi. velhasıl bu filmi seyreden bir grup var ve onlara neden syrediyosunuz saçma bir film denmez.Benim düşüncem ve aldığım duyumlara göre 9 son seri olacakmış ve benden duymuş olmayın ama bu sefer oyun jigsavaymış.
serinin en müthiş filmiiiiiiiii...Böyle bir seneryo olamaz yaa olamazzz bunu yazan ınsan deıl abı olamaz boyle bıse o sonunu nasıl yapmıslar aklım almıyor yaa...Bir testere manyagı olarak en begendıgım seri oldu.Sonu çok harika sinemadan cıkınca ınsanların yuzunu sımdıden gorebılıyorum.Filmi anlatmıcam eskilerden kesıtler cok ama sonu harıka yanlız fılmın ılk 10 dksında sonunun nasıl bıtıcegı anlasılıyor gibi tek kötü noktası orası...Ama saw VI number one mutlaka ızleyın..bu arada saw 9 sonu olacakmıs serini :(
3 te bıraksaydınızda dünyanın en iyi triolojisi olsa olmazmıydı ,bu film rocky rambo superman değilki 5-6-7-8 diye gitsin testere bir fenomendir lakin suyunuda çıkarmamak lazım izledik evet ama sırf ismine duydugum saygıdan 3 5 yıl sonra jigsawın oğlu torunu bacanağı falan kendi kaldığı yerden devam ederse şaşırmayacağım , ayrıca testere 5 ten iyi olduğunuda söylemek zor