Sürprizlerle dolu güzel bir film. Öyle aman aman bir aksiyon hayranı olmamama rağmen beni bile fazlasıyla memnun etti. Sinemada izlendiğinde daha çok keyif alınacak tarzda. Buradaki puanı biraz düşük geldi bana en azından 8i hak ediyor. İzleyin derim.
Benim de bekledigimden kötü çıktı. Hele sonu bence hiç olmamış. Bitti mi bitmedi mi diye afalladım sonunda! Ama izlenmeyecek bir film değil tabiki, aksiyon sahneleri yeter.
aslında tom cruise için yazılmış bir film ama görevimiz tehlikeyi andırdığı için kabul etmeyince başrolün cinsiyetini değiştirip angelinaya uyarlamışlar. film amerikada güzel gişe yaptı devamını da istiyormuş yönetmen ve yapımcılar. angelina da güzel gidiyor böyle filmlere. 2. film gelirse yönetmen yine tom cruiseun olmasını istiyormuş ama ethan hunt rolüyle.
Hollywoodun sen neymişsin be Angelina abla dedirtmeye çalışan işlerinden biri daha.. ancak 15 yaş altına hitap edecek bir bilgisayar oyunu olabilecekken sinema yapmaya çalışmışlar... izlemek büyük bir zaman kaybı..
film gerçekten sürükleyici ve şaşırtıcı sahnelerle dolu :D gayet iyi i film olmuş diğer yorumları okudum ve wantedtn sonra pek beyenilmemiş ama buda farklı ve gzl bi senaryoya sahip
23 temmuzda amerikada vizyona girdi ve ben bugun izledm kesnlıkle çok gzldi.aksiyon sahneleri,dialoglar ve kurgu çok iyi.filmin afişinde yazan who is salt? sorusunun cewabını filmin sonunda alacaksınız.
Bence aksiyon arayanları eğlendirecek bir film. Aksiyon seven bir izleyici olarak beğendim. Başlangıçı izlemiştim kimisi ondan sonra çekilmiyor demiş ama aldırış etmeyin bence iyiydi. Sadece ilk yarısı biraz durgun geçiyor. 7/10
İş görmez bir film 'wanted' ile kıyaslayanlara lafım şudur: 'yanına bile yaklaşamaz.' Eğer Angelina değilde başka biri oynasaymış filmin sonunu getiremezdim heralde.
mantık hataları ile dolu senaryoya sahip bir film... tabiki her filmden inceptiondaki gibi bir senaryo beklemiyoruz ama izleyeciyi daha ciddiye almalarını beklemek de hakkımız...