Ajan Salt
3,8

Jassie Jackman
Jassie Jackman

21 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Alıştığımız sürükleyici, adrenalin dolu, güzelll bir kadın içeren Angelina Jolie türü maceralardan biri daha bence. Fragman gayet güzel gözüküyordu, '8'den düşük puan alacağını düşünmüyorum. Bekleyip göreceğiz.
Siyahatlyprens
Siyahatlyprens

12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
film biraz karmaşık olmuş. insanları şaşırtalım, beklenmeyen bi şekilde senaryodan sıçrama noktaları oluşturalım derken işin ayarını biraz kaçırmışlar sanki.. yinede aksiyonu bol, sürükleyici ve heyecanlı bir film... 7/10
Power-of-Tower
Power-of-Tower

7 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Konusunun gizem ve heyecan barındırdığı belli..Keşke o anlaşılmaz ve geğirti Inception yerine buna gitseydim..Sanırım salonlarda tişörtüne düşen mısırları ağzına atan, tepkisiz ve uyuşuk uyuşuk izleyen kişiler her zaman burda o filmleri över..Angelina nın aksiyon işi biraz Tetikçi filmi gibiyse tadından yenmez zaten..Bide üstüne gizli dolaplar dönen ajanlık hayatı..
leo988
leo988

4 Haziran 2011 tarihinde eklendi
filmin sonu güzeldi birtek bence
Pyramid-Head-2
Pyramid-Head-2

7 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
2.yarısı sıkıcıydı yine abd propagandası bi film boş bi filmdi
M-XXXimum
M-XXXimum

2 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Bu ve buna benzer filmleri nasıl beğeniyorlar anlamıyorum. Tek kelime ile felaket. Zamanınıza ve sinirlerinize yazık. 3/10
beyazyelkenli
beyazyelkenli

21 Kasım 2010 tarihinde eklendi
hareket var, macera var, eh angelina jolie de var ama birşeyler eksik. film, tatsız bir yemeğe benziyor.
reisanibal
reisanibal

6 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Ayakları üzerine basan bir anlatıma sahip olmaktan çok uzakta bir film. İlginç bir senaryo ancak müthiş abartılı bir kahramanla karşı karşıyayız. Gerçekçilik konusunda Bourne serisindeki ajanın yanına bile yaklaşamıyor.
sinema
1 ziyaretçi
10 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Angelina Jolie yine çok iyi bir iş çıkarmış..Bu kadına gerçekten aksiyon yakışıyor.. Ajan Salt , Wanted dan sonra en sevdiğim filmi olarak kalıcak..tabi daha iyisini yapana kadar..:D
beratozguner
beratozguner

5 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Güzel bir film olmuş eksikleri var ama sıkmıyor ve izletiyor merak uyandırıyor tabi beklenmeyen konuda ki değişiklerde insanın keyfini yerine getiriyor güzel bir film olmuş 10/7
likedory
likedory

23 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Angelinanın her yerinden yine karizma fışkırıyor. Merak ediyorum bu kadında ego ne durumdadır? Şunu anladık ki Ajan Saltın karşsında kimse duramaz. E biraz abartılı olmamış mı? Robokap? diyesim geliyor açıkçası. Beğenmedim değil, tadı damağımda kaldı. İkinciyi heyecan ile bekliyoruz. Yürü be Angelina kim tutar seni :) Romantik - Komedi filminde izlemek nasip olacak mı acaba?...
Sebastianbjk
Sebastianbjk

23 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Aksiyon FiLmLerini daha Çekici ve iLginÇ haLe Getiren Ama biRçoK kişinin 'SaçmaLık' oLaraK niteLendiRdiÐi SahneLerin SayıSı gereÐinden biraZ fazLaydı. Bu yüZden insanLar FiLm haKKında Çok Abartı ve Saçma oLmuŞ diye düşünebiLirLer. Benim de izLerKen 'yoK artıK' dediÐim SahneLer oLdu Ama yine de Çok başarıLı ve GüzeL biR FiLm. 8/10
DeLiCoCuK
DeLiCoCuK

10 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
bu yaz beklediğim filmlerden zaten az kaldi son hava bükücü hayal kırıklığı yarattı bu filmden öyle bişey beklemiyorum .
citykhan
citykhan

7 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Güzel aksiyonu bol. Yuh bee falan diye hayretle izlediğim film. Devamı gelir galiba. Ama ameikalılar bu aksiyon efekt işini gerçekten iyi yapıyorlar. O kadar para ile olur böyle şeyler diyesiniz geliyor. Ama ben filmi soluksuz izledim. Aksiyonu karetesi , kungfusu bol film. İzleyin derim.
Doğukan K.
Doğukan K.

1 Kasım 2010 tarihinde eklendi
güzeldi heyecanlıydı sürükleyiciydi vb.filmddeki eksikleri bulup çok bilmiş gibi söylemek benım haddim değil.Filmler vakit geçirmemiz ve eğlenmemiz için yapılan şeyler ve ben izlerken baya bi keyif aldım.Filmin hatalarını bulup^^ burası olmamış,angie iyi sıçrayamamış^^^gibi saçma cümleler kurmak yerıne izleyip eğlenmeyi tercih ediyorum.Ben gerçek bir eleştirmen değilim,filmi detayına araştırıp kendime rezil edemem.Sizlerde ayrıntılara fazla takılmayın bence.Bu arada filmede 10 verdim