evet güzeldi gercekten güzeldi en az biri kadar ama birde eleştirim olacak yahu bu korku yazarları ne zaman bizim gercek hayattaki korkularımızı filimlerine konu alacaklar acıkcası ben hayaletlerden ruhlardan ölürlerden yani seytanlardan sıkıldım ne bileyim gercek hayatımızla uzaktan yakından alakası olmayan seyler..gercekte bizleri kemiren okadar korku varki kaybemet korkusu ne bileyim hırs ..kariyer gibi hayatımız altına üsüne getiren bizi bizden uzaklaştıran okadar konu varki yani sonuj gelsin artık sunların seytanmış ruh muş ölümüş zombimiş yeter artık sıkmaya başladı cevir cevir tekrar koy milletin önüne..kasetle gel telefonla gel anahtarla (iskelet anahtar)gel zombi olarak sapıkla gel milleti dogra özellikle enerjik gençleri.. ruhla gel bakalım nereye kadar..ne zaman kendimize bakacagız orası mechul valla uzaylıkarı bile kendimize musallat ettikya ne ruhları ölüleri hayaleti...
Genelde hep dewam filmleri hüsran olur inşallah yapımcılar bu klasik hataya düşmezler.. Filmi görmeden yorum yapmak olmaz onun için bekleyelim we görelim..
garezden sonra izlediğim en iyi korku filmlerinden biriydi birazda hüzünlüydü küçük kıza yapılan işkenceleride göz ardı etmemek lazım ve tabiki ikiz kardeşini çocuk yaşta yanlız bırakan ve suçluluk duygusu çeken kadınıda unutmamak lazım film korku gerilim dram ve hüznü bir arada barındırıyor bence çok güzel bir film izlemenizi tavsiye ederim
bence uzakdoğulular korku sektörüne yenilik getirdiler...tamam filmlerinin çoğunda saç olayını kullanıyorlar..ama kamerayı sağa sola sallamadan direk korkuyu yaşatıyorlar. bu saç olayı bu tarz gerilim büyü olayları zaten uzakdoğunun kültüründe var..bunu yansıtmaları çok güzel bir kere. bu tarz filmlerden çok hoşlanıyorum. artık o yaratıklı kamera sallamalı gerilim korku filmlerinden bıkmıştık. ama tabi sıkılgan olup filmin sonunu bekleyemen şahıslar uzakdoğu filmlerini kesinlikle seyredemezler..
Hayatımda böyle dengesiz film görmedim. Korku filmleri ilginç oluyor, hoşuma gidiyor ama, bu filmde senaryo uçtukça uçtu. Hala kaç tane ruhani yaratık var anlamadım, iki tane mi? Kim kimi öldürdü, niye öldürdü, niye iyi insanlar ölüyor, polise ne oldu, kadın sonradan niye kötüleşti, ölen çocuğun ne suçu vardı, niye hep japon korku filmlerinde ruhani yaratıklar küçük kız çocukları olur, hepside aynı beyaz geceliği giyerler, final sahnesinde çocuk ölünce korku filmi yerine sanki romantik bir aşk filminin acı dolu sahnesi izledim gibi oldum. Sorular ,sorular... Uzakdoğu korku filmlerinde, hayal gücü yüksek, dengesiz, efsanelere dayalı ve abartılmış senaryolar kullanılıyor. Buda insanı çok sıkıyor. Arkadaşlar filmi beğenmedim, ama korku filmi izlemek bi ayrılcalıktır, yine de izleyebilirsiniz, karışmam :)
herkesin görüşü farklı tabiki ama bana göre sacmalıktı.filmin ilkine bakıpta ondaki gerilimi ve kurguyu beklemeyin sakın.çünkü ben dun akşam izledim filmi ve halen bekliyorum. yaa saçmalığı hakkında yazılacak o kadar çok şey varki..bayanlarda biri tayvandan bi arkadaşını arayıp birileri hakında bilgi istiyor.adam neden diye sorunca gelecekten gelen cevapsız arama diyor.diyaloğda adam herşeyi biliyormuş gibi zanediyorsun.ama adam bayana senidemi aradılar deyince kadın bi tuhaf oluyor..adama söyleyiş tarzına bakın verdigi tepkiye bakın.adam bilmiyorsa nasıl rahat bi şekilde gelecekten gelen cevapsız arama diyorsun.yok eger adamın bildigini düşünüyorsan bilmesi neden tuhafına gidiyor. 10 üzerinden 1(büyü bu bu filmden iyiydi)
Bence bu film japonya yapımı filmlerinin en iyileri arasında yer alır.Bu filmi beyenmeyip garezi beyenen varsa ki vardır.Bence bu yorum farklılığındandır.Limetea'nin dediği gibi film biraz Halkayı andırıyor.Ama grafikler konu ve gerilim üzerinden değerlendircek olursa bu film çok güzel oluyor."Yılın en iyi korku filmi:Garez" İnanın Garezi izlerken bu seriyi izlediğim kadar korkmadım.Bide şu taraftan Cevapsız Arama'ya benziyor sözüde biraz abes durmuş.Günümüzde bağlantısız bir seri çekmenin sadece "testere,hannibal..." gibi katil filmlerinden beklenmelidir.