Zindan Adası

Ayvazli28
Ayvazli28

7 Şubat 2020 tarihinde eklendi
Şöyle diyor eleştirisinde ;
Bu başyapıtı beğenmeyenler için çok samimi söylüyorum ; başka alanlara yönelin. Çünkü böylesine şahane filmleri anlamadığınız gibi birde karalamaya çalışmanız çok saçma.
Sizin beğendiğiniz bir filmi beğenmedim diyenlere git başka alanlara yönel dememeliyiz.Zira asıl saçmalık budur.
Bir kere film seyretmek izlemek bir alan değildir.Alanlar bellidir.ÖYS kitapçığında madde madde yazılmış merak eden açar okur.
Evet bu filmi beğenmedim sevmedim .Beğenenlere de hiç bir sözüm yok.
İbrahim Çelik
İbrahim Çelik

30 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Ben filmi Tady olarak kabullendim. Filmin ana karakteri kesinlikle odur. Diğerleri Tady'nin bir hayalet olduğunu iddia eden birer ölü...
Nurgül M.
Nurgül M.

13 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Kesinlikle izlenmesi gereken filmler arasinda basda geliyo . Bi baskasi izlesin die tekrar tekrar izlenebilcek bi film . Akil oyunlarini ve biseyleri çözmeyi seviyosaniz tavsiye ederim . Mükemmel bi film . Film bitince bazi noktalari çözmek icin tekrar basa sarip internetten arastirmaya bile basliyosunuz . Film bittiginde bile hala devam ediyo sizin icin .
Yusuf Doğan Eren
Yusuf Doğan Eren

4 Eylül 2019 tarihinde eklendi
Film bittiğinde beynim yandı tam olarak pekiştiremedim ama biraz araştırınca ne kadar muhteşem olduğunu anladım.
Sinematografi, oyunculuk üst düzey. Ayrıca Senaryo ve kurgu zeka dolu.
Emrah G
Emrah G

28 Ağustos 2019 tarihinde eklendi
Magrada gördüğü bayan doktor gerçekti. Şizofren olsa o işlemin yapıldığını nasıl bilsin. Film tamamen saçma
Ali K
Ali K

18 Nisan 2019 tarihinde eklendi
Harika bir film sürpriz sonlu filmleri çok severim bu filmde sürpriz son deyiminin hakkını veriyor izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum izlemeyen çok şey kaybeder
Ömer A
Ömer A

24 Mart 2019 tarihinde eklendi
Film mükemmel eleştiriye kapalı, hangi gerçeğe inanmak istiyorsanız film de onu ve zıttını destekleyecek yönler var
Taha D
Taha D

12 Mart 2019 tarihinde eklendi
bakın arkadaşlar ben çok zeki bir insansın size gerçeği açıklıyorum leo kesinlikle Dell değildir nokta ötesi yok artık içiniz rahat etsin not: leo kundakçısının hapis yattıktan sonra ortadan kaybolduğunu söylüyor gerisini siz düşünün
Halil T
Halil T

10 Şubat 2019 tarihinde eklendi
abi genelde yorum yapmam ama sırf şurda şu filmi bile kötü bulanların aklı ile dalga geçmek için. siteye üye oldum ıvır zıvır vesairesi de dahil.
filmin tartışılmaya açık hiç bi sahnese ki yok ki ''şunun şu sahnesinden sonra bu sahnesi anlamsız olmuş diyebilesin''.. filim tam bi akıl oyunu tam bir BAŞYAPIT
Ege Dogan
Ege Dogan

24 Ocak 2019 tarihinde eklendi
Öncelikle normalde bu sitede sadece filmi izledikten sonra yorumlara bakar katıldıklarım hoşuma giderek katılmadıklarıma ise saygı duyarak siteyi kapatırım,fakat bu sefer tam anlamıyla çıldırdım.Lütfen arkadaşlar lütfen eğer anlamıyorsanız veya dikkatli izlemediyseniz alakasız yorumlar yapmayın.Tek bir aksiyon sahnesi olmamasına rağmen sadece DiCaprio için izlenir yazmış bir kullanıcı.Bu filme,yapımcılara,bütün caste saygısızlıktır . Nihayetinde bu film şaheser gözüyle bakılabilecek bir eser ve bunu da kötülemeye geldiyseniz lütfen film izlemeyiniz.
CagriAydogdu
CagriAydogdu

2 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Yorumlara baktım çok görüş var.
Ancak filmin anahtarı spoiler:
son cümle.
Canavar olarak yaşamaktansa kahraman olarak ölmek. Adada beyinleri sıfırlanan elemanlar devletin birer katili olarak kullanıldıktan sonra tekrar beyinleri yıkanıyor ve tekrar göreve gönderiliyor. O yüzden leo en son direniyor ve ölümü seçiyor. spoiler:
Son derece sağlam bir film. İyi seyirler.
Burhan Y
Burhan Y

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

12 Eylül 2018 tarihinde eklendi
izleyiciyi affalatmaya çalışan başarılı bir film ne kadar şizofren olduğuna inanmasamda öyle diyorla
Hilal S.
Hilal S.

9 Mayıs 2018 tarihinde eklendi
Haberlerde Leonarda Di Caprio'nun vizyondan kaldırılan ilk filmi olarak okuyup, hemen ardından izleme kararı almıştım.
Evet bence Leonarda Di Caprio'nun en kötü filmi ama yine de izlenmeye değer. Çünkü ancak aşırı bir film tutkunuysanız filmin sonunu bulursunuz. Bunun dışında senartist'in sizi şaşırtmasına hazır olun. Heyecan dolu tek bir sahnesi bile yokken yine de izlettiriyorsa kendini bunun sebebi tamamen Leonardo Di Caprio'dur.
Reyhan K.
Reyhan K.

9 Şubat 2018 tarihinde eklendi
Fazlasıyla harikaydı ya film bitti ama hâlâ sorguluyorum. Psikolojikmen insanı allak bullak eden bir film. Sonundanda emin olabilseydim keşke. Gerçekten deli miydi yoksa deli olduğuna mı inandırıldı? Anlayan varsa anlatsın lütfen
Kardelen G.
Kardelen G.

6 Ocak 2018 tarihinde eklendi
Mükemmel bir film kesinlikle izlenmeli. Filmde bir sonraki adımı tahmin edemiyosunuz. Süper tebrikler gerçekten