Zindan Adası
4,3

Hasan Burak T.
Hasan Burak T.

23 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Öncelikle tam bir başyapıt olduğunu belirtmeliyim. Her ne kadar türü psikolojik gerilim olsa da bence korku da yazılabilirmiş. SBS sonuçlarının açıklanacağı gece izlemiştim zaten içimde bir heyecan vardı ve filmin de etkisiyle yüksek dozda bir gerilim yaşadım. Leonardo DiCaprio tartışmasız en iyi oyunculuğunu sergilemiş. Mimik ve hareketleri insanı filmin içine atıyor ve sanki ordaymışsın gibi hissettiriyor. Muhteşem senaryo, Leo nun harika oyunculuğu ve ter köşeye yatıran bir son izlemeyen çok şey kaybeder. 9.1/10
Ahmet Aydeniz
Ahmet Aydeniz

6 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
çok güzel psikolojik gerilim filmi izlemek istiyorsanız mutlaka izleyin. konu ile ilgili sürekli zihniniz çalışmak zorunda kalıyor ve film sizi istediği gibi yönlendiriyor. size duyguları yaşamak kalıyor. merak gerilim, spoiler: öfke hüzün kabullenme
samet d.
samet d.

14 Şubat 2013 tarihinde eklendi
beş para etmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
directedbydr
directedbydr

27 Ocak 2013 tarihinde eklendi
En son hangi filmde bu kadare şaşırdım hatırlamıyorum.Süperdi...
Darxis
Darxis

1 Nisan 2012 tarihinde eklendi
Filmin bitmesine 1 saat kala andrew laeddis in leonardo olduğunu anlamak çok zor olmadı. Akıl oyunlarının etkisi olsa gerek. Buna rağmen iyi filmdi. Leonardanun oyunculuk harika.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

19 Şubat 2012 tarihinde eklendi
iyi oyunculuklarla bezeli sonu tahmin edilebilir tarzda bir yapim 3,5/5
Goncha
Goncha

18 Şubat 2012 tarihinde eklendi
akıl oyunlarını anımsadım bırden,surukleyıcı,dolu dolu bır fılm,gerılımden hoslanıyorsanız,psıkolojık gerılımden,mutlaka ızlemelısınız dıyorum.
fusaria
fusaria

4 Aralık 2011 tarihinde eklendi
kesinlikle izleyin derim..scorsese ve dicaprio ikilisinin bir araya geldiği filmlerin hepsini izlemek gerek..bu filme gelirsek başta senaryo olmak üzere oyunculuk ve filmin atmosferini çok beğendim
monopoly
monopoly

11 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Gerek senaryosu, gerek oyunculuklar ve yönetmen basarisi oldukça yüksek bir filim. Seyretmezseniz çok sey kaçirirsiniz, mutlaka izleyin.
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

23 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
konusu farklı oyunculuk ve görsel kalitesi çok üst seviyede olduğu sağlam bir film tavsiye ederim iyi seyirler...
candy-girl-2
candy-girl-2

5 Eylül 2011 tarihinde eklendi
sonunu tahmin bile edemiyceğiniz mükemmel bi fil bence.çogu kişi filmden sıkıldığını söylesede ben filmden keif aldım ve tavsiye oranım çok yüksek.film puanımsa 10/9.izlemeyenlere duyurulur
esibelg
esibelg

7 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
yönetmen ve oyuncular ustalığını konuşturmuş. bu film izlenir.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

6 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Başka bir yönetmenin elinde bir B filmi olabilecekken Martin Scorsese gibi bir ustanın elinde bir filmin nerelere gelebileceğinin en iyi kanıtı.Filmlere yönetmenlerin katkısını görmek için daha iyi bir seçenek olamaz herhalde.Özellikle ilk yarım saati ve dedektiflerin adaya gelişleri sırasındaki kadraj ve fonda çalan müzik benim için unutulmaz bir deneyim oldu.Zaten bir Martin Scorsese filmi demek de Shutter Island için yeterince açıklayıcı olacaktır.
kiminist90
kiminist90

5 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
her ne kadar filmin serim kısmında isimleri biribirine karıştırsam da çok iyi filmdi, ikinci kez arkadaşlarımla izleyince taşlar yerine oturdu :)
poormf
poormf

10 Haziran 2011 tarihinde eklendi
Güzel görüntüler eşliğinde gerilim ve merak duygularını son ana kadar ayakta tutuyor gibi olsa da ipucu vermeden senaryoda istenildiği gibi oynanarak izleyiciyi ters köşeye yatırmayı erdem sayıp dalga geçen sıkıcı bir film.
Artı puanın tamamı oyunculuk ve görüntüler için ama izleyiciye saygısı olmayan senaryoya puan yok.
5/10