Zindan Adası
4,3

burcu
burcu

15 Mart 2010 tarihinde eklendi
filmin çıkış noktası çok iyi ama biraz daha gerilim unsuru olabilirdi ortam gerilime çok uygundu ama yeterince kullanılmamış bence..ve de sonu daha farklı olabilirdi. beklentimi tam karşılamasada kötü bir film demek haksızlık olur diye düşünüyorum..
evren-caglayan
evren-caglayan

14 Mart 2010 tarihinde eklendi
filmin başı acaip sıkıcıydı son bölüm daha iyiydi ne olacak acaba diye bekliyorsunuz ama filmin sonunda atraksiyon yapıp seyirciyi şaşırtmak için bütün senaryo berbat edilmiş sonu bağlanmamış havada kalmış bi filmdir.seyircinin kafası allak bullak edilip konu öyle bi dağıtılmıştırki.kimse ne izlediğini anlamadı herkes film bitince birbirine baktı.ne oldu şimdi diye beklentilerimiz havada kaldı 6/10
JigSaw-2
JigSaw-2

13 Mart 2010 tarihinde eklendi
Filmde sadece 3 şeyi beğendim oyunculuklar,müzik ve filmin sonu gerisinde sadece diyaloglar var fragmanını beğenerek gitmiştim filme meğerse fragmanına koymuşlar bütün her şeyi gerilim filmi izlemek istiyorsanız bu film size göre kesinlikle DEÐİL,1.yarısında hiçbir şey yok sanki düz bir dedektiflik filmi izliyorsunuz gibi 2.yarıda biraz daha hareketleniyor film, şimdi nolucak dediğim sahneler olduysada beklediğimin altında bir filmdi 6/10
serkanpkdr
serkanpkdr

13 Mart 2010 tarihinde eklendi
Filmden yeni çıktım ve beğendim. Küçük bir eksisi var o da gereksiz yerlerde müzikler koyup gerilimi arttırmaya çalışmaları. Ayrıca fragmanı görünce ben filmden yüksek düzeyde aksiyon beklemiştim ama film hep durgun gidiyor, göreceğiniz toplam aksiyon fragmandaki kadar. Ben 10 üzerinden 7 veriyorum