ocu-ozcn
21 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
ne denilebilirki muhteşem ötesi.prestijden sonra izlediğim en iyi kurgu.super surukleyıcı ve bıtmesını ıstemeyecegınız bır fılm.di caprio helal sana yine dokturmussun.muzıgıde bır harıka olaganustu uyum ıcınde fılm ıle.
Martin Scorsesenin kalitesine yaraşır bir film olmuş öncelikle. Kurgu çok başarılı. Filmde kullanılan müzikler, sahnelerle oldukça uyumlu.
Leonardonun oyunculuğu üst seviyede. Psikolojik olarak insanı gerçekten geren bir film. Bittiğinde hiçbir soru işareti bırakmıyor kafanızda, eğer dikkatli izlediyseniz.
Son zamanlarda izlediğim en iyi psikolojik dramalardan. 10/10
Başlarda bende de biraz olumsuz imaj yarattı ama çabuk düzeltti bu imajı. Çok dikkatli ve düşünerek izlenmesi gereken bir film. Film izlemenin zevki böyle filmlerde zirve yapıyor. Çok sık da gelmiyor maalesef böyle filmler. Hala vizyondayken kaçırmadan izleyin derim.
filmi beğenmeyenler sizin tarzınız olan x men , transformers , alice harikalar diyarında vb filmleri izleyebilirler onlara hitap eden bir film değil bu film.film prestij filmi kadar çarpıcı. Filmin başından berinden beri şüpheller içinde kalcaksınız .
Hayatınızda izlemeniz gereken ilk 10 filmin arasında. Tabiki bana göre,ama bende kaliteden anlayan bir izleyicim inanın bana. Özellikle sinemada izlemek ayrı bir keyifli tabii. Leonardo müthiş oynamış,zaten adamın yüzüne yarım saat baksan sıkılmazsın :P . M-U-H-T-E-Ş-E-M
Bu filme 10/9 veren suç işlemiş sayarım . 10 10 10 10. Şu filmi birde akıl hastalarının gözünden bir kerede doktorların gözünden. Bir kerede kendi gözünüzden izleyin.....
Sinema gibi karanlık ve ses kalitesi yuksek bi ortamda izlemenizi tav siye ediyorum.. Ben çok beğendim, sıradan değil, çok aksiyonlu olmasa da hikaye çok surükleyici.. beynimi sürekli çalışmaya sevkeden bu tür filmlere bayılıyorum..:)9/10
Lütfen psikolojik gerilim filmlerinden anlamayan, gidişat nasıl olur bilmeyen, sıkılmak için bahane arayan arkadaşlar yorum yazıp da filmi merak eden arkadaşları yanlış yonlendirmesein. Düşünülmesi zor bi senaryo değil ama kurgu ve oyunculuk çok iyi! Christian Bale nin oynadıgı Makinist filmini begenenler kesinlikle izlemeli.