Muhteşem bir filmdi.Kısaca oyunculuk,çekimler,senaryo,verilen mesajlar Türk sinemasına yakışır bir film olmuş.Şener Şen'e ne denilebilir ki?Gidin izleyin derim.
Valla sinama severleri bekleyen ve Türk sinamasında son yıllarda yapılan en iyi yapımlardan biri doğrusu...Sadece adıyla erkeklere hitap ettiğini düşünenler de varsa yanılıyorlar, filmde aşk da var mertlik de , herkese tavsiye ederim.Zaten bir kere Şener Şen denen usta var ,sırf onun için bile gitseniz tam puan verirsiniz.
ŞeNeR ŞeN ... yok ya yorum yok bılader yok yane elınden opulcek adam...Usta sanatsı gene konusturmus rolünün hakkını vermiş...Gerçekten Tebrikler...Filme gelince son derece duygusal bir film ve özellikle son 15 dakkası çok hoşuma gitti.Türkiye’ye yakışan bir film olduğunu dusunuyorum ve az da olsa bıraz ders cıkarmak gerektıgıne ınanıyorum...tekrar tebrıkler
Gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki Eşkıya filminden sonrda şimdiye kadar izlediğim en güzel türk filmiydi. Her ne kadar Eşkıya kadar vurucu olmasada en az onun kadar sağlam oyunculuklarla bezeli bir film. Açıkcası filmin konusundan ve karakterlerinden beklenmeyecek kadar çok espiri yüklü bir film. Bazı gereksiz ve fazla uzatılmış sahneler var ama bu filmin genel havasını bozmuyor. Şener Şen ve Kenan İmirzalıoğlu'nun oyunculukları mükemmel o kadar ki onların oyunculuğunun yanında diğerlerinin ki yapmacık kalıyor :).
yönetmen oyuncu kadrosu zaten iyi...gerçekten türk sinemasını bir adım yukarıya çıkarabilcek bir film.çok zevklı cok sıcak cok huzunlu bır hıkaye.şener şen gerçekten bir üstad.imirzalıoğlununda hakkını verelım.daha dogrusu herkes cok ıyı oynamıs..bravo
Yeni bişey söylemeyen vasat bir film. Bilindik Yavuz Turgul Şener Şen ikilisi biraraya gelip napalım neyapalım diye düşünürken türk dizi seyircisinin çok sevdiği mafyamatik işler,devletin karanlık bağlantıları,üzerine aşk sosu gibi garanti reyting konularını bulup birkaç yıllık harçlıklarını çıkarmışlar.İşiniz gücünüz yoksa gidin rahat kırmızı koltuklara kaykılın seyredin işte..
nasıl başlıyacağımı bile bilmiyorum..eşkıya'dan sonra açıkçası bu kadar mukemmel bi film beklemiyordum..aslında yorum yazmayacaktım ama film öyle büyülediki beni elimde değil bu kadar güzel bi filmi herkes izlemeli..şener şen rasim öztekin ve kenan imirzalıoğlu ne kadar buyuk oyuncu olduklarını bi kere daha ispat ettiler...kesinlikle başka bi filme kımse gitmesin..(gencturkcell'e ayrıca teşekkürler)
Bu film için tek kelime yeter aslında EŞKİYA filminin biraz daha modernize edeilmiş hali.dostluk_ihanet vs. neredeyse filmin akışı bile aynı. merakla beklediğim filmden malesef mutlu ayrılamadım genede biraz fazla uzun olması dışında sıkılmadım izlerken tavsiye etmem
Bana göre abartıldığı kadar güzel bir film değil. bazı sahnelerde yine aynı basit klişelerin dışına çıkılamamış. Film deki en kayda değer şey Şener şen ve İmirzalıoğlu'nun oyunculuğu tek kelimeyle ikisi de harika... ayrıca bana göre İsmail hacıoğlu söz konusu role yakışmamış... Ama yine de sinemaya gidipte vakit kaybetmeyin denilecek kadar da kötü değil... Sırf Şener şen ve İmirzalıoğlunun oyunculukları için bile izlenebilir...şu Şener Şen'e doyulmuyor zaten Allah uzun versin Türk Sinema tarihinin gelmiş geçmiş en iyi 3 oyuncusundan biri bence...Filme notuma gelince 10 üzerinfEmeği geçenlere teşekkürler...
arkadaslar açık konusmak gerekirse eşkıya tadında bi film görmek ümidiyle girdigim kabadayı beni pekde memnun etmedi...belkide ben kendimi fazla şartlamıştım, ama buna rağmen filmi izlerken sıkılmadım hatta çoğu sahnesinde kahkahalar atarak güldüm diyebilirim...filmdeki bazı diyologlar baya komikti özellikle sonlara dogru kenan imirzalioglu beni kopardı( o dayak sahnesi yok mu)baştada dedim gibi kafasında bazı beklentilerle bu filme girecek arkadaslar hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz...ama herşeye ragmen izlenesi bi film...