Kabadayı
4,4

pompei-2
pompei-2

22 Aralık 2007 tarihinde eklendi
filmi izleyeli 40 dk. oldu olmadı... yorumları okudum... yorum yazma isteğimi yerle bir eden, acımasız, kör, başıboş yorumları okuyunca içimin acıdığını hissettim... oyunculuklar mükemmel - film keyifliydi... Saygı ve Sevgilerimle...
brsoz
brsoz

22 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Bence çok güzel ve izlenmesi gerekn bir film.Şener Şen filmi tek başına götürüyor. Ama Kenan İmirzalıoğluda es geçilmeyecek kadar iyi. Aslı Tandoğan çok kötü hiç konuşması bile yok.Bence gidin izleyin...
arkeolog70
arkeolog70

24 Aralık 2007 tarihinde eklendi
şener şenin hatrına gittiğim ama hüsrana uğradığım önyargılarımın beni yanılttığı vasat bir filmdi..sahneler arası geçişler diğer türk filmlerinde olduğu gibi çok kopuk, seyircinin duygu dolu anlarında serpiştirilen iğrenç esprilerle komedi tadı verilmeye çalışılan antitrajedik bir yapım..son olarak türk filmlerinde kullanılan bolca küfür ve seks öğleriyle bezenmiş sahnelerden bu filmin de nasiplenmesini görmek üzüntü verici.. filme gitmenize değmez zaman kaybı ama yine de emeğe saygı!!!
bacchus36
bacchus36

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Şener Şen'in oyunculuğu vasatın altında, senaryo sıradan(özellikle Karaca'nın Devran'ı delirttiği sahnede -malum boy kıyaslaması- tamam dedim, ancak bu kadar basit olabilirdi)..

Eski kabadayıların sahneleri,sanki zor durumdaki tecrübeli oyunculara yardım etmek amacıyla eklenmiş gibi geldi bana..

Kenan İmirzalıoğlu kötü adamı güzel oynamış, fakat senaryo kötü olunca havada kalıyor işte..

Bir tek Rasim Öztekin'i beğendim,ne yalan söyleyeyim..

Acilen eski filmleri gibi bir film bekliyoruz Şener Şen ve Yavuz Turgul ağabeylerimizden..
2/10
cebrailtemel
cebrailtemel

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Şener Şen yeter diyerek gittiğim filmlerdendi, kenan ise fena deildi, ama umduğumu asla bulamadım, şener şende olmasa asla izlenmez bir filmdi diyebilirim, tam kendini kaptırmış duygulu halde iken saçma sapan espri bile diyemeyeceğim şeyler, filmi küçültmüşler. mesela kenanın suçunu kabul eden adamı, filmin sonlarına doğru yine adamı olarak kapısını açıyordu, bu adam bulamamaktanmı, yoksa seyirci avanak avanak izliyor diyerek boş verin der gibi bir tavırmı kendiniz belirleyin, boş vakit geçirmek için izlenecek bir film, ama bir şaheser bekleyerek girmeyin, umduğunuzu bulamazsınız...
phantom83
phantom83

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
abartmaya gerek yok.normal bi film.kötü olmuş.
h-cigdem
h-cigdem

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Film güzel ve sinemada izlemeye değer bir film olsada beklediğim kadar iyi değildi.Beklentiler fazla olunca genelde böyle oluyor.
Filmde çok fazla tanınmış yüz vardı hatta Kurtlar Vadisinden Ahıskalı karekteriyle tanıdığımız oyuncu Kabadayı dada yine Ahıskalı ismiyle karşımızdaydı.Şener Şen in son zamanlarda oynadığı karekterlerin birbirine çok yakın olmasıda işin sıkıcı bir başka yanı, bunlara rağmen 8 puan diyorum.
kozakome
kozakome

3 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Filmin ilk devresi biraz vasat.Şener Şen'den kabadayı olurmu diye düşünmüştüm, ayrıca miroğlu karakterini oynayan biri için bu rol itici gelmişti, ancak 2. devredeki senaryo, oyunculuk beni çok etkiledi.Film müthiş bi sonla bitiyor. Beğendim.
cem-hakan1975
cem-hakan1975

7 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Harika bir film. Şu sıra çok film var cogunada gittim.En cok bunu sevdim.Şu ara sinemaya gidecekseniz buna gidin.Zamanınızı boşa harcamamıs olacaksınız.Muthşem bir film
kurtbrk
kurtbrk

20 Ocak 2008 tarihinde eklendi
bence film gerçekten gerçekten süper.gerek rasim öztekin gerek büyük üstad şener şen gerek kenan imirzalıoğlu muj-hteşemdi.diyecek laf yok.
extrozajr
extrozajr

23 Ocak 2008 tarihinde eklendi
İzlediğim en güzel türk filmiydi diyebilirim Çılgın Dersane gibi vakit kaybettirecek filmler yerine bu filme on kere gitmeyi tercih ederim... Kesinlikle gitmenizi Öneririm
serdarkizilcan
serdarkizilcan

24 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Olumsuz eleştirilere kulak asmayın ve bu filme mutlaka gidin.9.5/10
spaktum
spaktum

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Filmi çok beğeneceğinizden emin olabilirsiniz, gerçekten sürekliyici bir yapıt olmuş. Şener Şen gibi bir ustanın yer aldığı filmler bana hep aynı tadı verir. Filme bol keseden bir 10 puan verdim, 9,5 hakediyordu. İzlenesi bir film kaçırmayın derim.
sihirbaz-26
sihirbaz-26

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
gününüzde herkanal delikenlılık filmleri veriyo o bakımdan alısık olduğum için direk olayın (film'in)duygusal yönünden baktım :)başarılı olmus..her iki taraf hangi konumda olursa olsun aşkk aynı diyor film..:)hadi başarılar..
solistilker
solistilker

28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
tek cümle ile hayatımda izlediğim en iyi ikinci türk filmidir.birincisi babam we oğlum idi... tüm oyuncular dört dörtlük bir iş çıkarmışlar...hepsine helal olsun