Kabadayı

devrimcibaris
devrimcibaris

30 Aralık 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bir film.

kenan imirzalıoğlu fazlasıyla iyi.

ama şener şen başka tabi..
karacanyeris
karacanyeris

3 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi bir kaç sefer izlenmesi gerektiğini düşünüyorum
film izlendikçe büyüyor.Müzikler bence çok güzel
beyaz melekteki gibi
her gerilimde zirve yapmamışlar.Filmde süleyman Turan etkisiz kalmış bence daha iyisini yapabilirdi.Kenan İmirzalı artık şu rollerden kurtulmamı en azından bir film için iyi yada kötü sürekli mafya... Şener Şen ve Rasim Öztekin iki usta oyunculuklarının zirveye vurduğu film olmuş.
ruyahs
ruyahs

5 Ocak 2008 tarihinde eklendi
güzel bir film olmuş,şener şen oyunculuğuyla yine ön plandaydı.ama diğer oyuncularda yerini bulmuş.kenan imirzalıoğluda oldukça farklıydı.mutlaka izlenmeli!!
seherkayan
seherkayan

7 Ocak 2008 tarihinde eklendi
film için ne diycegimi bilemiyorum Eşkiya'dan sonra izlediğim ikinci en iyi türk filmiydi gerci bu sene cıkan yabancı filmlerden kat ve kat çok daha iyiydi.
Yavuz tuğrul yazıcagını yazmış fakat üstat Şener ŞEN bukadarmı güzel oynanır bukadarmı rolune yakışır
tebrikediyorum
Eger öhn yargılı arkadaslar varsa lütfen olmayın Mutlaka İzleyin pişman olmassınız
melih-karyagmaz
melih-karyagmaz

8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Süper bir film olmuş.şener şen ve k.i süper rol yapmışlar.o gidipte beyenemeyenlere tekrar gitmelerini tavsiye ederim.
tamertum
tamertum

14 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Filmin adına Eşkiya 2 dense ihtimalen fazla yadırganmaz. Ana tema, filmin sonu, Şener Şen bana bu izlenimi edinmemde etkili oldu.Şener Şen ve Kenan İmirzalıoğlunun oyunculukları oldukça kaliteli.Filmde beni en etkileyen ise Kenan İmirzalıoğlunun cesaretiydi.Ne diyor son sözlerinde "kulağıma küpe olsun".
irembarkin
irembarkin

15 Ocak 2008 tarihinde eklendi
filmi izledim.muhteşem bir yapım olmuş.herkese tavsiye ederim.rasim öztekin in performansına hayran kaldım.şener şen ve kenan imirlalioğlunu diyecek sözümyok herkesin eline sağlık mükemmem ötesi bir film olmuş
35hurrem
35hurrem

18 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Tek kelime 'mükemmel'. Hem Şener Şen hem Kenan İmirzalıoğlu resmen döktürmüşler. Bu arada Rasim Öztekin de kendini aşmış resmen 'Sürmeli' karakteri de muhteşemdi. Herkesin kesinlikle izlemesi gereken bir film bence.
yarem83
yarem83

22 Ocak 2008 tarihinde eklendi
gidip gitmemekte çok kararsızdım ama siz sakın kararsız kalmayın,eleştirelere kulak asmayın,hem senaryo iyi hem de oyuncular.rasim öztekinin performansı müthiş.şener şen için yoruma bile gerek yok,duayen.film akıcı ve sizi sarıyor.bence birçok duyguyu içinde barındıran,yani izlenilmesi gereken bir film.
cakal0623
cakal0623

10 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
kemal sunalın yeri dolmadı ama kadir inanır daha ölmeden kenan ben burdayım diyo,,,bir numara kenan.....
vedat-demirtas
vedat-demirtas

12 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Öncelikle şunu cesaretle söyleyebilirim; film Yavuz Tuğrul tarafından yönetilseydi bambaşka olurdu fakat Ömer Vargının hakkını da yememek gerek. Film bir kaç karede tekrara düşüyor ama filmdeki ana mevzu "kabadayılık" etraflıca tanımlanmış "mafya" dan farkının altı sert bir uslubla çizilmiş. Sürmeli (Rasim Öztekin ) Devran (Kenan İmirzalıoğlu) rolleri çok iyi kotarmışlar. Şener Şenin oyunculuğunu eleştirmek en azından bana lüks.İzlemekten zevk aldım...
suntum
suntum

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
hiçbir orjinalliği yok ne yazık ki. düş kırıklığı benim için, üzüldüm.
ERTAÇÇÇÇ
ERTAÇÇÇÇ

6 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Turkiyede yasayan seyirci kitlesinin begenisini kazanmasi beni sasirtti.tamamen giseye oynayan bi film.dramatik yapisi fena degil ama karakterleri hissedemiyoruz. Ortalama bi filmdi sinemamiz Daha iyilerini gordu citamiz yukseldi artik...
halukgonenc
halukgonenc

26 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Bence bu filmde Şener Şen'in olması yeterli..Bu film sadece Şener Şen için izlenir..
pegmen
pegmen

2 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Evet Eşkiyanın yerini tutarmı bilmiyorum ama Kabadayı da gerçekten iyi bir yapıma benziyor kenen imirzalıoğlunun olması bi ayrıcalık gibi dusunmuyorum onun yerine baska bi oyuncu oynıyabilir ama Şener ŞENin yerini kimsenin doldurucagını sanmıyorum teşekkürler...