Son Durak 4 3D
3,3

erencihan
erencihan

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmi Real 3D olarak izleyen biri olarak izlediğim en etkileyici 3D lerden birisi. Real 3D olan kısımlar zaten mükemmel ötesi, bi filmi 3d olarak izlerken konu oyunculuk gibi unusrlara çok fazla takılmıyorsunuz, filmin sıkıcı olmaması yetiyor =)
alper-selek
alper-selek

30 Aralık 2009 tarihinde eklendi
diğer filmlerden dolayı konuya hakim olsam da yine de bu filmde de gerildim..'kaderinden kaçamazsın' bence iyi işlenmiş..
widmark-2
widmark-2

26 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Berbat bir film , tek artısı son sahnedeydi. Ölüm sahneleri arkadaşların söylediği gibi rezildi. Yaratıcılık bu değil efenim...
apolloturk
apolloturk

23 Aralık 2009 tarihinde eklendi
serinin diger filmleri kadar basarili olmasada kesinlikle izlemeye deger bir film.

ayni senaryoyu 3 kez daha izlemis olmaniza ragmen halen heyacanlandirabilmesi gercekten takdire sayan.
mrt-yldz
mrt-yldz

17 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Sürükleyicilik var, evet ama çok fazla zorlamışlar. Yok artık daha neler dediğim tonla sahne var.
Chev
Chev

7 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Serinin en zayıf halkası..Efektler çok kötü..Oyunculuk yok..1-2 ölüm sahnesi dışında boş olmuş..
matadormax
matadormax

6 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Filmi beğenmeyip ilk serilere göre sönük bulanların görüşlerine saygı duyuyorum fakat bence gayet tempolu insana güzel vakit geçirten heyecan dozu yüksek bir film olmuş. 10 üzerinden 8 puan verebilirim rahatlıkla.

İzlemenizi tavsiye ederim.
brktyln
brktyln

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
klasik son durak serilerinden bir film,mantık aynı ,sahneler güzel olmuş
yakup-kucuk
yakup-kucuk

5 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Önceki 3 filmi izlediyseniz, 4. size sıradan gelebilir. Benden önce yazılan yorumlarda ki filmin ilerleyişi hakkında ki yorumlara da katılıyorum. Copy paste olayı. Ama herşeye rağmen film hoşuma gitti. Final Destination 100e kadar çekilsin ben zevkle izlerim.
gokhankocgida
gokhankocgida

3 Aralık 2009 tarihinde eklendi
sadece efektlerı ve guzel goruntuler ıcın 6 ..ama konu ve ısleyıs sıradan..tamam bılıyoruz konuyu ama akıcılık ve olaylar arası orgu 0.

sankı sahnelerı cekmısler yapıstırmıslar..yanı fılm yok ortada..bu 3. fılmdede aynıydı..2. fılm bencede favorıdır..ama bu fılmde goruntuler ve 3d olusuyla kıvırıyor gerisi bullshit..6 verdım
yenilige-dogru
yenilige-dogru

1 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Benim için en iyisi hala 2dir ama bunu da beğendim heyecanla izledim 3D olması filme artı katmış efektler gerçekten iyiydi.ama umarım bu serinin sonudur tadını kaçırmazlar.
odinhan
odinhan

1 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Serinin diğer filmlerini izlemeyenler için heleki 3d entegre edilmiş bir son durak 4 gayet beğeni kazanabilir.Fakat eğer diğer yapımlarınıda izlemişseniz,tamamen copy-paste bir film ile karşı karşıyayız özellikle son durak 2 filmi ile tamamen paralel.Ben aynı filmi 2.kez izlemiş olmaktan dolayı hiç zevk almadım açıkçası.Umarım son durak 4 gerçekten de serinin son durakı olur.10/5
dj-eight
dj-eight

13 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ne puanını ne verilen parayı kesinlikle haketmeyen bir film..
artık,nerde ne olacağını bile kestirmek basit ötesi..
birileri bişeylerin ne zaman bırakılması gerektiğini ve yaratıcılığın ne olduğunu öğrenmeli..
3.5!
ccchasankcr
ccchasankcr

6 Ekim 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar son durak serisinin tabiki en iyisi bu değildi ama,3-d farklı bi tat katıyor,bence güzeldi ama 17.5 tl bilet için biraz fazlaydı??:)
pelin-ay18
pelin-ay18

3 Ekim 2009 tarihinde eklendi
abartıdan başka bişi yoktu arkadaşlar... yok artık o kadarda diil diyeceksiniz.. ben bunu fazlasıyla dedim...