Ortalama puan
3,3
562 Puanlama
5
13 Eleştiri
4
33 Eleştiri
3
22 Eleştiri
2
41 Eleştiri
1
14 Eleştiri
0
9 Eleştiri
Sırala
Filtrele:
Hepsi
Serinin en kötü filmi diyebilirim. Filmin çatısını oluşturan ana vizyon sahnesi ve karakter ölümleri o kadar yapay ki bas bas bağırıyor resmen. Görsel efektler çok kötü. Zekâ ürünü ölümler yerine daha çok kanlı bir yol tercih edilmiş ve bu şekilde gerilim verilmeye çalışılmış ama seyir zevki sıfır. Karakterlerin içi çok boş ve hepsi birbirinden alık. Yani izlerken artık ölün de şu film bitsin dedirtti bana. Özellikle ana vizyon sahibi olan Nick'in daha zeki olup gördüğü ipuçlarını birleştirmesi gerekirken, o bunları doğru düzgün anlamadı bile. Daha önce yaşanan olaylar hakkında araştırma yapıp Flight 180 hakkında yazı buldular ama doğru düzgün incelemediler. Bir kişiyi kurtarınca hemen sevinmeye başlayıp döngünün kırıldığını düşündüler. O kadar kişi öldü bunlar hiçbir şey olmamış sanki hafıza kaybı yaşamış gibi hayatlarına devam ettiler. İlk filmdeki Alex Browning karakteri başına bir şey gelmesin diye konserve kutusunu bile eline eldiven giyip açarken, buradaki üstün zekâlı ana karakterimiz elindeki yangın söndürme tüpünü rahat bir şekilde etrafa fırlatabildi. Duygu yok, ruh yok, çekilmek için çekilmiş, seriye hiçbir katkısı olmayan, boş bir film olmuş. Ayrıca Tony Todd'a yer verilmemiş.
Filmdeki tek farklılık ise ana karakterin ipuçlarını parçalar halinde ve çok daha görselleştirilmiş olarak görmesiydi. Serideki diğer filmlere de atıfta bulunulmuş. Clear Rivers Water ve otobüsün üzerindeki 180 yazısıyla 1. filme, hastanedeki hastanın adının Suby olması ile 2. filme (Dedektif Suby) ve Mckinley Yarış Pisti ile 3. filme gönderme olmuş.
Son olarak filmde tek hoşuma giden şey filmin girişindeki jenerikte seri boyunca meydana gelen ölümlerin iskelet üzerinde gösterilerek hatırlatılması oldu. Keyifli olmuş. Seriyi devam ettirmek için izlenebilir onun haricinde hayal kırıklığı.
Filmdeki tek farklılık ise ana karakterin ipuçlarını parçalar halinde ve çok daha görselleştirilmiş olarak görmesiydi. Serideki diğer filmlere de atıfta bulunulmuş. Clear Rivers Water ve otobüsün üzerindeki 180 yazısıyla 1. filme, hastanedeki hastanın adının Suby olması ile 2. filme (Dedektif Suby) ve Mckinley Yarış Pisti ile 3. filme gönderme olmuş.
Son olarak filmde tek hoşuma giden şey filmin girişindeki jenerikte seri boyunca meydana gelen ölümlerin iskelet üzerinde gösterilerek hatırlatılması oldu. Keyifli olmuş. Seriyi devam ettirmek için izlenebilir onun haricinde hayal kırıklığı.
1 Gayet güzeldi ama bu filim ama bu bir rezalet gerçekten ölümler aşırı saçma hayala gücü desen yok oyunculuk desen ortalama kısacası çok kötü
Serinin artık bıkkınlık vermeye başlayıp,yavaş yavaş sinirleri de bozması bu filmle başlamıştı.Üçüncüden farkı o orijinal! ölüm sahnelerine tekrardan ağırlık verilmesi.Ne kadar paragöz ve samimiyetsiz bir işle karşı karşıya olduğumuz her karesine sinmiş adeta.
Kısa süren bir film zaman kaybı diyemem ama ölümler çok kanlıydı ve artık aynı konu baydı daha fazla uzatılmasın
Serinin en fazla gişe hasılatı getiren filmi. Serinin ilk ve ikincisini beğenmiş üçüncüsünün cılızlığı ve gereksizliğinden bahsetmiştim. Yapımcılar beni izlemiş olabilir:) Çünkü serinin en zayıf halkası olan 3.nün yönetmeni James Wong yerine tekrar David Ellis'te karar kılmışlar ve çokta doğru ve yerinde bir hamle olmuş. Havuz ve yürüyen merdiven sahnesi hem espritüel hemde dehşetengiz bir kurgu ile izleyicinin gözbebeklerinde flash etkisi yaratıyor. Bu seferki oyuncu kadrosu daha göze sempatik gelen oyunculardan kurulu. Filmde heyecan had safhada finale kadar dinmiyor. Mutlaka izleyin.
kendini tekrarlayan bir seri filmi olmaktan öteye geçememiş 2,5/5
saçmalıklarla dolu ölüm sahneleri ve gereksiz bir devam filmi. birinci ve ikinci filmlerde olabilecek ölüm sahneleri vardı en azından. şimdi ise iğrençleşmek adına her saçmalığı düşünmüşler.
Uzak ara serinin en kötü bölümü sırf 3D sahneler olsun diye çekilmiş her türlü klişenin kullanıldığı hatta eski serilerdeki ölümlerin taklit edildiği çok kötü bir film. 10/3
zorlama bir senaryo olmuş
Başlangıçta enteresan bulduğum ama artık -baydı- havasına geldiğim Son Durak serisinden sorumlu olan yapımcı-yönetmen ve senaristler umarım içlerinden birinin göreceği bir rüya ile bir kazadan yara olmadan kurtulurlar ve ölüm onları takipte kendi filmlerinde olduğu gibi başarılı olmaz.Bu iyi niyetlerimin karşılığı olarak kendilerinden taze fikirler üzerine kurulu başka filmler istiyorum.
İlk üç bölüm kadar iyi değilse de, gene de seriyi sevenler için ideal bir film...
bence bu kadar kötü film değil 80 dakkanın nasıl geçtigini anlamadım 10/8
sırf önceki seri filmlerin sırtından geçinmeye çalışan bir film olmuş.filme sanki bütün bütçeyi parayı 3D ye ayırmışlarda başka hiçbirşeye para kalmamış gibi.o alev sahnesi falan çok kötü yapılmış :(son olarakta filmi izleyecekseniz altyazı seçeneğiyle izleyin. yani ben tüm filmleri dublajlı izleyi seven birisi olarak söylüyorum bunu. dublajı baştan sağma yapılmış. 10/6
hiç beğenmedim diğer filmlerin gerisinde kalmış 3.filmi beğenmiştim ama 4. film 3.filmi yakalayamamış
Yok artık dedirtecek tarzda saçma sapan ölümler. Neden bütün ölenlerin içi dışına çıkmak zorunda.
- En son Beyazperde eleştirileri
- En İyi Filmler
- Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler