Son Durak 4 3D
3,3

ferdo33
ferdo33

31 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
3d ayrı bir hava katmış ama lütfen bu seri uzamasın,3d olmasaydı sinemada izlemicektim.
Ölüm sahneleri eski bölümlerde bence daha iyi idi beyendiğim tek sahne dalak,böbrek falan filan :)
10/8
rockers2008
rockers2008

31 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi bütün serinin hayranıyım beğenmeyenler de filmin tamamen ölüm ve 3 boyuttan oluşanlarda bi kere daha düşünsünler..
serhattec
serhattec

31 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar film gerçekten kaliteli bi film.filmde güzel bi sex sahnesi var.filmin en güzel yanlarından biri kanın yüzünüze kadar gelmesi ve bazı şeylerin sanki şu anda gözünüzün önünde uçuşması filme ayrı bir hava katmış bence gidilmei gereken üç boyutlu bir film.
redthecape
redthecape

31 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
berbat hata üstüne hata tavsiye etmem ilk 3 serisini çok severek izlemiştim keşke 3te kalsaydı dedim...
karacarpana
karacarpana

31 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
beklemediğim kadar kötü bir filmdi.sonu çok saçma bitti.zamanınızı boş yere harcamayın derim...
Magnificent-2
Magnificent-2

31 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Ilk defa izleyenler icin 3D desteğiyle birlikte belki cekici gelebilir ama maalesef pek memnun ayrıldıgımı söyleyemeyecegim.Senaryo ayni konu ayni die klişe bi eleştri getirmeyecegim fakat ciddi sekilde tadı kalmamis diyebilirim..Saygılar.
trerosentez
trerosentez

31 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Filmi 3 boyutlu olarak bugün izleme şansım oldu ve kesinlikle pişman olmadım. Arabada unutulan tornavidanın yarış esnasında fırladığında kafanıza saplanacağını hissediyorsunuz ve bunun gibi bir çok insanı geren sahnesi var. Harikaydı başlangıcında diğer 3 serideki ölümleri röntgen şeklinde göstermeleride ayrıca çok hoş olmuş. Mtlaka izleyin ama 3 boyutlusunu kaçırmayın
-Lord-
-Lord-

31 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
3D olayı güzel olsada, film berbat...
Selcuk Genc
Selcuk Genc

dört dötlük...
Said Yılmaz
Said Yılmaz

26 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
son durak serisini çok seviodum ztn. bu filmde çok gzl olmuş. 3 boyutlu olmasaydı bu kdr beğenmeyebilirdim ama 3boyutlu olunca başka alıo. çok iyi bi film herkez izlesin
alparslan-alpi
alparslan-alpi

30 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
süper bir filmdi.3 boyutlu olması ayrı bir güzellikti.birçok şey ekrandan çıkacak zannettik.birçok sinemada çıkmamasının nedeni 3 boyut dözlük ve donanımına sahip olmaması sanırım.büyük marka olan sinemalarda var.
bulinatici
bulinatici

yhaa ama olmaz bu yhaa +18 cidden olmaz bu offffffffffffff
ilsalaron
ilsalaron

30 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Hem filmin üç boyutlu hem de kurgu ve senaryo çok etkiliyici oluşundan şu ana kadar izlediğim en iyi 'Son Durak' serisi. 9/10.
hknylmz90
hknylmz90

30 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
kesinlikle tavsiye ederm 3D heyecanını en iyi şekilde yaşarsınız... serinin 2 ve 3. filminden sonra en iyi filmi diyebiliriz belki 3D olmasınında etkisi vardır.. ben capacity cinebonusa gittim kesinlikle vizyondan kalkmadan gidin kaçırmayın!!!
orsau
orsau

29 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
kullanılan teknolojiye rağmen serinin en kötü filmi olmuş... ne ölümler ilginçti ne de sahneler. çok başarısız buldum, gerilmem gereken sahnelerde bile gülmekten mısırı mı dahi yiyeyedim. özetle berbat bir film!