3D olarak gidelesi bi film.. ben çok eglendim film zatn direk 3d gösterisi olsun gibisinden çekilmiş sanki..konu evet klasik,sakın evde oturup izlemeye kalkmayın hiç zevk vermez, ama 3d de görsel olarak o kadar doyurmuşlarki,,şahane ya gidin yani:)
Ben de sadece 3D olduğu için beğendim, konudan pek bir beklentiniz olmadan izlemeye gidebilirsiniz. Sırf 3D için, çok gerçekçiydi, çoğu zaman yerimden sıçradığım zamanlar bile oldu.
bence güzeldi eğlencelik bir film tabiki diğerleriyle aynı gibi ama zaten bunu bilerek gidiyorsun izlemeye öyle yorumcuların dediği gibi kötü bi film değildi güzeldi film den çıkıp yürüyen merdivenlerden inerken biraz korktum açıkcası izlemeyenler için iyi seyirler
sinemada izledigim en iyi 3-D filmdi,konu ayni yaraticilik ise 3-O di:)buna ragmen vaktin nasi gectigini anlamiyorsunuz ölüm sahneleri gene etkileyiciydi ama dedigim gibi ilk 3 ün kopyasi olmus.
film güzeldi fakat 3d ondan da güzeldi.özellikle tornavida ve yılan sahneleri.koltukları neden geriye doğru esnek yaptıklarını çok iyi anladım keza yılan burnumun dibine gelince gidebildiğim kadar gittim;))
Ya arkadaşlar, serinin ilk 3 filmini izledim. Ancak özellikle 3 boyutlu olarak izlemek sanırım harika olacaktır. Kötü diyen arkadaşlar neden kötü olduğunu da bir belirtse daha iyi olur. seriye göre mi kötü, konu mu kötü, çekim mi kötü???
Filmi 3 boyutlu olarak bugün izleme şansım oldu ve kesinlikle pişman olmadım. Arabada unutulan tornavidanın yarış esnasında fırladığında kafanıza saplanacağını hissediyorsunuz ve bunun gibi bir çok insanı geren sahnesi var. Harikaydı başlangıcında diğer 3 serideki ölümleri röntgen şeklinde göstermeleride ayrıca çok hoş olmuş. Mtlaka izleyin ama 3 boyutlusunu kaçırmayın
son durak serisini çok seviodum ztn. bu filmde çok gzl olmuş. 3 boyutlu olmasaydı bu kdr beğenmeyebilirdim ama 3boyutlu olunca başka alıo. çok iyi bi film herkez izlesin
süper bir filmdi.3 boyutlu olması ayrı bir güzellikti.birçok şey ekrandan çıkacak zannettik.birçok sinemada çıkmamasının nedeni 3 boyut dözlük ve donanımına sahip olmaması sanırım.büyük marka olan sinemalarda var.
kesinlikle tavsiye ederm 3D heyecanını en iyi şekilde yaşarsınız... serinin 2 ve 3. filminden sonra en iyi filmi diyebiliriz belki 3D olmasınında etkisi vardır.. ben capacity cinebonusa gittim kesinlikle vizyondan kalkmadan gidin kaçırmayın!!!
önce puan 10/8.. ndenlerine gelelim.. 1.si 3D olarak izledim we gercekten hopladım zıpladım eglendim 2.si effectler olsun kanlı sahneleri sewmem olsun cok hosuma gitti
gel gör ki konu olarak sabit kalmıs 1. filmle baglamaya calısmıslar dier 2 sini oldugu gibi.bi bütünlük beklemeyin.sıkılabilirsiniz cok ahım sahım bi sonda beklemeyin,tipik final destinition.. ama harcanan para we emege 10 / 8