Gördüm en iyi korku filmiydi çok başarılı ve olan üstüydü adeta filmin içine sizide alıyo ilk başta filmin başlangıcını anlamıyosunuz daha sonra sizi düşündürerek korkutarak anlıyosunuz özelikle doga üstü olaylara ruh ve cinler inanıyorsanız filmi izlemelisiniz ayrıca filmin en çok beğendim sahnesi banyo sahnesi hata filmi izleyen arkadaşım bir iki gün banyoya girmeye korktunu söyledi kısacası karikaydı korkuyu iliklerinize kadar hissediceksiniz emin olun
ilk defa bir türk filminden çıktıktan sonra etrafımı kolaçan etme ihtiyacı hissettim. gerçekten köylerde kentlerde yaşanan büyüklerimizin anlattığı hikayeler hele ki kur an da gecen bir varlığın dinimize göre işlenmesi çok etkileyici. yabancı filmlerde şeytan çıkarma vs kutsal su haç isa baba oğul vs bir yere kadar ama kendi dinimize göre işlenince daha bir inandırıcı oluyor. ayrıca ilk kez bir türk filminde cin kavramı görsel olarak tasvir edilmiş ve çok da başarılı olmuş. korkmak isteyenlere tavsiye ederim.
bencede harika bi filmdiii filmden çıktıktan sonra ewde boş bir odaya girmeden önce etrafı kontrol edip öle giriyo oldumm harikaydııı izlemenizi tavsiye ederimm
Bende filmi şiddetle tavsiye edenlerdenim. Ancak şunu belirtmeliyimki filmi uzun süre etkide kalan insanlar izlemesin.Çünkü benim gibi korku filme gülen ama inançlı bir insan bile uzun süre etkisende kaldı. Normalde ben filmden çıktığımda gülerdim. Ama bu kez öyle olmadı. Çünkü senaryo çok sağlamdı. Etkileyici olmasının en önemli sebeplerinden biriside bence Cinlerden bahsetmesi. çünkü Bir Müslüman'ın cinlere inanmaması mümkün değildir. Belkide o sebeple filmden sonra bir daha hamama gitmezsiniz.
Saçma ama mantık açısından hiç altı boş kalmamış ve toparlamış sonlara doğru...gerçekten gittiğinize değiyor...oyunculuk çok iyi duygular çok iyi yanstyo...sağlam bi film 10/8 favorim...
türkiyede saçma sapan o kadar korku film yapıldı ki,musallat bunların yanında gerçekten eli yüzü düzgün filmlerden biri sayılıyor. belki korkutma açısından pek başarılı değil ama en azından komik de değil. biraz daha sürükleyici olabilir ve hikayeye birkaç tane daha karakter eklenerek daha renkli bir havaya bürünebilirdi. izleseniz de izlemeseniz de bir kaybınızın olmayacağı tür filmlerden...(belki de hiçbir beklentiye girmeden filmi seyrettiğim için çok fazla olumsuz düşünemiyorumdur!)
öncelikle şunu belirteyim arkadaşlar.asla ve asla yorumlara değer vermeyin ve izleyin.çünkü filmde güldük diyenlerin açıkçası neye güldüğünü ben çözemedim.özellikle hangi sahnede güldüklerini açıklarlarsa sevineceğim.zombili filmlerden korkan zihniyet yahut katilli filmlerden korkan bir zihniyet bu filme güldüyse bende onlara gülerim!tabiki filme girerken yabancıların üst düzey korku filmleri gibi beklerseniz olmaz.ancak asla vasat olmayan bir film.yapılanı tebrik etmek gerekir.ve bence türklerin şu zamana kadar yaptıkları en iyi korku filmi.yorum yaparken lütfen taşlamayalım!!üstelik yabancılarla çalıştıkları bazı sahnelerde çok belli.gayet başarılı olmuş bence.herkesin hakkını vermek lazım ancak malesef biz türklerde böyle bişi vardır.tebrik etmek yerine yerden yere vururuz.asıl gülünmesi gereken budur
Filme sakın kız arkadaşınızla veya bi bayanla gitmeyin erkek olarak ben etkilendim tüylerimi diken diken eden bi filmdi bi ara çıkmayı düşündüm ve kendimi zor attım dışarıya..Valla konunun gerçekçiliğe uygun olması ve işlenişi çok güzeldi. hele bazı sahneler varki gerçekten müthişti. 10/9