Musallat
Musallat hakkında görüşlerin ?

Tolgakocak
Tolgakocak

28 Haziran 2023 tarihinde eklendi
ilk cıktığında izlemiştim ozaman kücüktüm 12 yasındaydım yıllar sonra ilk kez izledim gayet başarılı bence 10/6
sinema
1 ziyaretçi
17 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Bazı sahneler çok iyiydi gerçekten izlerseniz bir şey kaybetmezsiniz.. 6/10
Angus Takus
Angus Takus

16 Ekim 2012 tarihinde eklendi
Musallat 2'ye göre oldukça güzel bence. Yerli korku filmleri arasında kalitesini direk belli ediyor.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

28 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
pek inandırıcı gelmese de bu kadar ses getirdiğine göre beğenenler mevcut ben vasati buldum 2,5/5
kemerlee
kemerlee

9 Temmuz 2012 tarihinde eklendi
Aslında doğa üstü bir korku filmi için ilgiç bir çıkış noktaları olsada (tutku) ilk dakikadan itibaren başta Burak Özçivitin rezalet oyunculuğu, ucuz ses efekleriyle germe çabası, basit kurgu numaraları, sıkıcı anlatımına ve fazlasıyla dini suistimal etmesiyle oldukça kötü bir film.Bir çok arkadaşın övmesiyle türkiyenin en iyi korku filmini beklerken 3 Harfliler: Marid ve büyünün baya gerisinde kalan bir film.
10/3
enesbaba123
enesbaba123

17 Şubat 2011 tarihinde eklendi
arkadaşlar izlemedim siz kaç yaş sınırı oyuyorsunuz bu filme?
suadiyekartali
suadiyekartali

26 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Şu zamana kadar izlediğim en sağlam TÜRK korku filmiydi...Konusu sağlam , kurgusu sağlam ve işleyişte çok hoşuma gitti yani basit bir düz mantık yoktu filmde...kesinlikle izlenmeli...
10/8
mehmet53
mehmet53

23 Ocak 2011 tarihinde eklendi
keşke puanımı tekrar kullalabilsem hatayla 7 kullandım 8 olcaktı o kadar başarılı işte bir türk korku sineması için
ozzy-badd
ozzy-badd

12 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Baştan sona meraklı gözlerle izledim filmi .
Bazı yerlerde de hakikaten geriyor insanı :) .
Sonu ve kurgusu da usta işi :) .
İzlediğim en sağlam Türk filmlerindendi .
10/8.5 .
real-boy40
real-boy40

7 Aralık 2010 tarihinde eklendi
şimdiye kadar izlediğim en iyi türk-korku filmi diyebilirim,diğerleri gibi saçma olmamış ve aklı başında bir film olmuş,senaryo,oyunculuklar gayet iyiydi punaım,8
robinhood
robinhood

2 Kasım 2010 tarihinde eklendi
bazı arkadaslar en ıı turk korku fılmı demısler bence buyu bundan daha guzel ...benım puanım uedı oldu onuda turk sınemasının kotku fılmlerınde kı sevıyesını dusunursek yınede ıı bır iş olmus ... izlenebilir ...
Lord-2
Lord-2

25 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Türk yapımı korku filmlerininin en iyilerinde biridir.Puanını düşük buldum 10/7.6
pupatya1
pupatya1

23 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Diğer Türk yapımı korku filmlerine göre biraz daha iyiydi. Özellikle gereksiz animasyonların filmin gerçekçiliğini yok etmesine müsade verilmemesi çok yerinde olmuş. Akıldan çıkmayacak, uzun süre etkisinde kalınacak bir film olduğunu söyleyemem fakat ani çıkışlarda insanı geriyor. İnandığımız varlıklar konu alındığı için Türk insanını biraz daha etkileyebileceğini düşünüyorum. Fakat her Türk yapımı korku filminde işlenen konu hep aynı. Cinler, büyüler, şeytani varlıklar vs. Bizleri sadece bunların ürküteceği düşünüldüğünden midir bilinmez ama daha farklı konulara da yönelinmesinde fayda olduğu kanaatindeyim.
Ilknur K
Ilknur K

19 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Filmin kurgu ve senaryosu yerinde olmuş. oOyunculukda fena değildi ama o korku efektleri çok komikti.
Shalamar-2
Shalamar-2

17 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Şimdiye kadar yapılmış en iyi Türk korku filmi.