Kara Büyü
3,2

kadir bayram
kadir bayram

15 Aralık 2025 tarihinde eklendi
Çok vasat ve zaman kaybı. Kendilerince ters köşe yapmaya çalışmışlar ama bir yere oturtamamışlar. Hele basiretsiz ve korkak görünümlü Kore polisi karekterleri çok komik oluyor.
Entel adam
Entel adam

28 Haziran 2013 tarihinde eklendi
Filmden aklıma kalan tek sahne sonu ı sahneler gerçekten komik zaten film kendini hiç ciddiye almıyor bir grup arkadaşla güzel seyirlik sunabilir size ..
crn-erdem
crn-erdem

12 Şubat 2011 tarihinde eklendi
ben de anlamadım, bu film bu puanı nasıl alır? cok koikti, epey eğlendim filmi izlerken :-)
Spike
Spike

23 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Filmin hiçbir numarası yok sonu belli bi noktadan sonra çok kolay tahmin edilebilen sıradan bir film
Meet-in
Meet-in

14 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Korkunun yanına komediyide eklemeliydiler bence türler kısmında.Benim için hayalkırıklığı filmlerden birtanesiydi.
alperdag
alperdag

19 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
çok boş ve kalitesiz bir film.konu vasat.sürükleyicilik sıfır.
tazz08
tazz08

17 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Bence Film Konunsuyla Olsun İlgi Çekici Hane Büyüler Etkisini Gece Gösterir Gece daha çok Korkman Lazım Psikolojisini Alt ÜSt eDEn Bir Film bEnCe Güzeldi Bir Kaç Tane Abartılmış Sahne Vardı Ama Güzeldi.1o Üzerinden 7
muhammed-1
muhammed-1

19 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Filmin bu puanı hak ettiğini düşünmüyorum AMA yine de o sonu belli olmayan, konusu belli olmayan filmlerden daha güzel olmuş. 6/10
son--osmanli
son--osmanli

29 Aralık 2009 tarihinde eklendi
ben begendim şahsen
sunk-galleon
sunk-galleon

12 Aralık 2009 tarihinde eklendi
puf :/ korkutmak için çok saçma şeyler yapmışlar. belki anlık sahnelerde korkabilirsiniz ama film genel bakıldığında çok saçma. 'Az sonra şu olacak' diyosun, oluyor. 'Bide şöyle olurmuş ne komik olur' diyosun, oluyor. Gerçekten korku filmlerinin hissederek, tamamen odaklanarak izlenmsinin en büyük taraftarıyım bunu da gece, karanlıkta ve sessiz ortamda izlememe rağmen hiç beğenmedim. Bu kadar puanı nasıl aldı ona da şaşıyorum. Her film izlenmeli bence (kötü film de izle ki iyilerin değerini anla) ama büyük umutlarla izlemeyin. 5/10İyi seyirler..
nfak18
nfak18

27 Kasım 2009 tarihinde eklendi
korkutmanın kişi parçalama dışındada yapılabileceğini kanıtlayan bir film hem de mizah unsurları katarak şeytanın ölüsü formatını çok güzel yakalamış bir film derviş sufi değilseniz yani filme de vakit ayırıyorsanız izlemeniz gerekir ama daha mühim işleriniz var ise sadece bu film için değil diğer tüm filmler için gidin onları yapın....
odinhan
odinhan

15 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Samin tartışmasız en kötü filmi.Simple Plan gibi bir şahasere imza atmış bir yönetmenden en iyimser değerlendirme ile b katagorisi bir gore komedi.Tamam yıl 80ler olsa bu iğrençlikleri ve ani oradan buradan çıkan karakterleri kabulleneceğiz ama 2000li yıllarda halen bu mantık heleli Raim gibi bir yönetmden hiç olmamış.10/5
sero27
sero27

11 Kasım 2009 tarihinde eklendi
öncelikle filmin türü korku gerilim değil;korku komedi olarak değiştirilmeli.ben,bu filme gerilmek amacıyla girdim;fakat beni hiç tatmin etmedi.belki de bu türü sevmediğim içindir.başrolde oynayan kızın tepkileri insanı sinir krizine sokacak cinsten.senaryo güzel fakat oyunculuk ve filmin gidişatı berbat diyebilirim.evde izlenilebilir;ama sinemaya gidip paranızı harcamayın.başka bir çok güzel film var sinemada izlenebilecek.sadece final sahnesinde tatmin oldum diyebilirim..
yigittt09
yigittt09

5 Kasım 2009 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi korku yapımlarından biriydi.beklenenin daha fazlasını seyirciye verdiğini ve kesinlikle seyredilmesi gereken bir film olduğunu söylemem gerekir.olumsuz yorum yapan arkadaşlarında yorumuna saygı duymalıyız fakat fazla kulak asmayın derim.izleyin ve karara siz varın.
target29
target29

5 Kasım 2009 tarihinde eklendi
ya bu ne kotu bir film , nasıl korku filmi kategorisine sokmuşlar anlamak mumkun değil ,olsa olsa kötü bir absürt komedi olabilir. bazı eleştirmenlerin ciddi ciddi oturup eleştirdiklerini görünce şaşırıp kaldım ,acaba benmi yanlış film izledim diye ,bırakın paranızı ,zamanınızı bile boşa harcamayın derim...