Ahmet Büke
4 Nisan 2022 tarihinde eklendi
bir kıyamet yada felekat filmi denebilir. Süper sürükleyici. Aksiyon bir an bitmiyor. Seneryo kurgu çok başarılı. Oyuncu kadrosu çok başarılı. Deprem ve tsunami görüntüleri çok başarılı vede inandırıcı.. Abartı mı var tabi.. Felaket filmi sonuçta. On yıldız beş puan 10 /10
İzlediğim en muhteşem felaket filmi, görsel açıdan inanılmaz etkileyici, temposu aşırı yüksek, hayatımda hiçbir filmde görsel açıdan bu kadar etkileyici sahneleri bir arada görmedim. Uzun lafın kısası, sinemada da izlediğim ve film arşivimde de yer alan süper bir film.
CGI efektleri, özellikle uçak sahnesinde biraz sırıtsa da ve uçağa yetişmeye çalışılan sahneler çok karikatürize gelsede, kendini seyrettiren bir büyük bütçeli filmdi...
filmin size sunduğu tek şey parçalanan, kopan, patlayan, delinen, biçilen, çizilen vs bunlar bir arabaya farklı açılardan çekilerek çevresinde oluşan olaylar filmde sadece bunlara odaklanmış araba giderken etrafında yer yarılıyor,çatlıyor arabalar yukarı aşağı zıplıyor önenden yuvarlanarak patlıyor falan e yine uçak giderken metro çıkıyor falan, ayrılan göktelenin içinden geçiyor ama durupta orada noluyor diye göstermiyor sadece 1 saniye gösterip yoluna devam ediyor. İzle ve sonrada unut gitgin cinsinden çünkü akılda kalan tek şey deprem volkan sahneleri yani bir depren falan olurken bize napıcağımızı sölemiyorki aklımızda kalsın.
derin darbe , yarından sonra ve 2012 hem görsellik açısından hemde kurgu açısından günümüzdeki felaketlerin yeri geldiğinde ne kadar kötü olduğunu gösteriyor ama nedense bu tür felaketler hep amerikada oluyor anlamadım
hak ettiğinin çok altın puan almış. bazı arkadaşlar klişe vs. gibi laflar kullanmış. daha iyisini yapabiliyorsanız buyurun o zaman.Felaket filmleri arasında en iyisi! Doğru olmadığı ne malum!?
İyi olmasıyla aklımda kalan tek film. Avatardan bin kat iyi. Dikkat içinde seyrettiğim ve sonunu merak ettiğim bi film. Film bu. Tek olumsuzluğu bi kaç oyuncunun iyi rol yapamaması. Filmden anlarım gidin. 9/10
film güzel..bilim kurguyu sevenler izlesin..fakat bunun gibi bir iki film benzer yapılmıştı."Dünyanın Sonu" gb..benzer konular..sadece oynayan insanlar farklı :)