Recep İvedik
3,2

Mehmet  T
Mehmet T

11 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Film malesef kötü... Zorla güldürmeye çalışıldığı ilk 20 dk. keyifli geçtiği ama hayal kırıklığından öte geçemeyen bir film.
Espiri yok!Küfür, argo evet ama bi yere kadar gereksiz yerlerde kullanip aşağılayıcı bir takım unsurlar öne atıyor. Ben Annemle izledim ve 2.yarı ortasında filmden çıktık. Dediğim gibi kendisini fena zorlamış, kasmış, kasılmış. Paranızı sokağa atmak için mantıklı bir seçim eme ötesi yok
BÖRGERKENNER 38
BÖRGERKENNER 38

8 Kasım 2019 tarihinde eklendi
Biz Ailecek Ivedik hayraniyiz ancak
Gercekten serinin en kötüsü diyebilirim
Beklentim yüksekti ama hayal kirikligi
Para vermeye deymez
Tv ye cikmasini bekleyin
Ata Kalinyazgan
Ata Kalinyazgan

27 Ocak 2014 tarihinde eklendi
Bir tiyatrocu kendini niye bu kadar iğrenç, zorlama bir karakterle tanıtır bilmiyorum. Ama tabi bizim halkımız böyle iğrençliklerden hoşlanıyor herhalde. Haksızlık etmeyeyim sinemadan gerçekten anlayanlar da var ama anlamayanların sayısı maalesef daha fazla. Şahan Gökbakar'da lütfen daha kaliteli filmler yapsın, ülkemiz bu tip filmler yüzünden çok kötü filmler yapılan bir ülke olarak tanıtılıyor. Halbuki Eyvah Eyvah, Vizontele, Gora gibi çok iyi yapılmış komedi filmlerimiz de var, keşke hep bun tip filmler yapılsa. Recep İvedik serisi resmen Türk Sinemasına hakaret olarak yapılmış. Hiç bir komik yanı olmayan, kaba saba, iğrenç bir film. 2,5/10
hypnoz
hypnoz

12 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Üç filmide hakeret niteliğinde kötüler, çok aşırı boş vakitte bile izlenemeyecek kadar kötü.
beyza-timur
beyza-timur

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Hayatınımda izlediğim en kötü film daha doğrusu ortada film diye birşey yok.İnsanların kıro diye tabir ettikleri bir kişi ve hiçbir amacı yok.1/10
55ercument55
55ercument55

6 Ocak 2009 tarihinde eklendi
igrenç kro cahil küfürlü seviyeyi aşagı çekiyo bu adam zaten düşügüz ya bende dahil yalnış anlamayın igrenç bi film arog daha tatlı
The--Recep
The--Recep

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
küfür,şiddet,iğrenç senaryo hiçbirine değinmeme gerek yok.Saolasın filmden anlayan arkadaşlarımız hakkını vermış zaten.İğrenç İğrenç ve İğrenç.Cem Yılmaz ın fılmlerıyle kıyaslayan olmuş.Şahan komik mi ki cem yılmaz la kıyaslanıyor.ikisinin arasındaki fark geceyle gündüz gibi.
karadeniz-serhat
karadeniz-serhat

10 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bu film nasıl bu kadar yüksek oy almış anlayamadım sinemada keşke gelmeseydim dediğim bir filmdi
makarabas
makarabas

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ilkokul seviyesi şakamsıları ve tek karakter üzerine kurulamamış senaryosu ve berbat kurgusuyla ancak çocuk komedisi olarak algıladım filmi...
kriker1905
kriker1905

16 Kasım 2008 tarihinde eklendi
resmen internet espirileri copy/paste yapılmış bayık bir filmdi.
(inanmayanlar google a "iğrenç espriler" yazsın)

günlük hayattan alınmış argo sözcüklerde espri niyetine kullanılmış.

bide 2.si çekiliyo.ee bu filmle bu gişe olursa 2. nin gelmesi gayet normal.

şahsen benim favorim A.R.O.G
quake9
quake9

5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bu filmdeki tek gülünecek yer recep ivedikin gülüşüydü benim için.güldürmekten uzak bir yapım! gora filmine rakip bile olamaz! recep ivedik skeclerinde daha iyiydi!
icedearth-38
icedearth-38

6 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Son zamanların Türk komedi furyalarına eklenen bir başka rezillik daha "Recep İvedik" bunu geçtim bu filmin gişe rekorları kırması ise açıkcası Türk sineması adına büyük bir yaradır umarım daha kaliteli yapımlar görür bu ülkenin beyazperdesi...
batuak29
batuak29

2 Ekim 2008 tarihinde eklendi
İzlediğim kötü filmlerden biriydi. Türkiyenin en çok izlenen filmi olmasına şaşmak lazım.
semahos
semahos

23 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Bu film mi bu kadar tantana çıktı ve bu kadar gişe yaptı!!!! İzlediğim en saçma filmlerden biriydi. beğendiğim bir iki sahne oldu. onlar da recepin giderken arabayı durdurup yolda oynaması bir de sibelin ben böyle kısmetin ........... demesi güldürdü beni. diğer sahneleri beğenmedim.
entelektuel-48
entelektuel-48

13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
ben de izledim gülmek için çok zorladım ama gülemedim.Beğenenleri anlamış değilim.Kadın olgusu metalaştırılıp basitleştirilmiş.İlkokul dozunda espriler zaten berbat.Gerçi maalesef ülkemiz de komedi bel aşağı muhabbetlerle yapılmaya çalışıyor.Komediyi de yapamıyoruz.Türk sinemasına derin bir darbedir bu film.Ama insanımız da yeterli sinema kültürüne sahip değil gülenleri beğenenleri buna bağlıyorum.Bence kültürümüzü yozlaştıran bir film çok kötü.Togan Gökbakar keşke "GEN"filmindeki başarısını devam ettirebilseydi.İnsanların onurlarıyla kültürleriyle bukadar oynanmaz.