Dynamo Zafer Guller
1 değerlendirme
4 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Recep ivedigin zaten görünüşu komik tiplemesi dogal bir karakter filmde fazla birsey yapmasina gerek yok recep ivedike sesleniyorum 8 inci seriyi At Yarislari uzerine ceksin rahmetli kemal sunal gibi merakla bekliyorum yorumcu arkadaslaea sozum fkötu olsaydi seri 7 ye gelmezdi burdan biraz pay çikaralim 8 bekliyorum AT Yarislari iple cekiyorum bence guzel olur
O kadar da sert eleştirmeye gerek yok bence. Tamam çocuklara pek iyi örnek olmadı bu film küfür etmesinden hoşlanmayanlar da var ama gerçekten güldüğümüz yerler oldu bunu kabul edelim.
belkide son zamanların en çok tartışılan filmiydi.tartışılmasındak en büyük etken bu tip filmleri sevmeyenlerin de yorumda bulunmasıydı.oysa zaten sevmeyecekleri ortadayken yaş sorunu varken yorum yazanlara kızıyorum sonuçta bizi de yanıltabilirler.ailecek izlenebilecek bir film değil gençler arasında izlenecek bol komedili film.bu bahsettiğim kategoride olanlar kesinlikle kaçırmasın
Filme ciddilik gozüyle bakarsanız zevk alamazsınız her izlediğiniz filmde bi anlam aramayın... Bazı komedi filmleri eğlenmek için izlenir. Ve recep ivedik seriside tam bu türden ve türünün en iyisi... Gerçekten çok güldürdü, 1 izlediğim filmi 2. defa izlemem ondan bu tür filmleride çok severim...
120 filminden sonra çok yavan kalan bir film ve acıdır ki aynı dönemde girdi sinemalara 120 filminin kalitesinden çoooooook düşük olmasına karşın izlenme rekorları kırdı. acırım acırım buna acırım.
gülmek insana eğlenceli vakit geçirtmek için yapılmış bir karakter komedisi insan gülmüyor da değil bu kadar tartışılması anlamsız sanat amacıyla yapılmış bir film değil sonuçta
Daha film vizyona girmeden filmi izlemeyen insanların az çok espiriler hakkında fikirlerinin olduğu, herhangi bir süprizle beni şaşırtmayan, üzülerek belirtiyorumki basit espiriler altında, sırf merak ettiğim için izlediğim ,izlediğime pişman olmadığım fakat bana olumlu yada olumsuz manada hiçbişey katmayan sıradan filmlerden birtanesi.
bir şahan hayranı olarak bu filme izledim ve büyük hayal kırıklığı yaşadım şahan bu değildi daha iyisini bekliyorrum 2.si çıkacakmış eski şahan geri dönsün 10/6,6
meyve veren ağacı taşlarlar... çok başarılı bir film. film de ki amaç zaten insanları güldürmek değil mi..sanatsal yönünü bi kenara bırakmak lazım bu yüzden..
açıkcası bu filmi sinema filmi olarak kabul etmek yanlış olur. çünkü ortada bir sinema filminden ziyade bir show var. o yüzden nasıl bir puan vereceğimi bilemedim. film güldürmeyi başarıyor şahan gerçekten çok iyi çok eğlenceli bir iş olmuş ama vermek istediği mesajlar, bir sinema filminden beklentiler bu filmde yok. belki para kaygısı olmadan bir tv filmi olarak yayınlansaydı gözümdeki değeri daha fazla olurdu. yinede şahanın esprileri ve komik sahnelerinden dolayı 6 veriyorum..
Togan Gokbakarı severım, sahan gokbakarı severım, recep ıvedık karakterını gercekcı bulur onu da severım ama bu fılmı hıc sevmedım. 2 kardes bır fılm cekmıs bırı karakter yaratmıs dıgerı ucuza oyuncu ve mekan bulmus, 2-3 tane eksısozluk espırısı -kucuk cocukların ilkokulda ilk ogrendıklerınden- fılm dıye turk halkına kakalamıs. Tamam komık yerlerıde var ama rekor falan nedendır anlayamadım?
Recep ivedik bir sinema filmi olmaktan çok stand-up sahnesi gibi geldi bana. filmi izledim. eğlendim mi? evet, güldüm mü? çok, etkisi nekadar sürdü? 1-2 gün. bence bu filmi bukadar aşağılamanın anlamı yok. işte sinema adına iç bişey yok, yok efendim belden aşağı espri ile güldürmek kolay gibi yorumlar çok gereksiz. bu filminde belli bi seven gurubu var. film dediğimiz filmlerden 20-30 kat daha fazla gişe yapan filme biraz da saygı duyulmalı. herkes önyargılarını bi kenara bıraksın izlesin ve gülsn. ii seyirler. 7/10