The Boy in the Striped Pyjamas

Şamil Ö.
Şamil Ö.

18 Aralık 2014 tarihinde eklendi
Film, o dönemin zihniyetini çok iyi yansıtıyor. Çok başarılı diyebileceğim bir oyuncu performansı yok. Nedense bruno, shmuel ile tanışır tanışmaz filmin sonunda az çok ne olacağını tahmin ettim. Filmi izleyen birçok kişinin yorumlarını dinledim birçoğu 'başyapıt' dedi. Bence hiç de öyle bir film değil. Evet başarılı ama abartıldığı kadar değil. Bence normalin biraz üstünde.
ABRK97
ABRK97

12 Eylül 2015 tarihinde eklendi
Bu film masumiyetin ve savaşın çocuklar üzerindeki anlamsızlığını anlatıyor.
Sıcak ve bir okadar da yürek burkan bir hikaye.
Tabiki piyanist, shindler ve hayat güzeldir kadar başyapıt olmasa da kendisini izlettiriyor.
Filmin içinde sonunu tahmin edebilirsiniz fakat film bittiğinde yüzünüzde acı bir ifade olacak.
İyi Seyirler.10/7.5
buragi
buragi

10 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
alman subayın yahudiden tiksindiği sahne şimdi israilli ve filistinliler arasında geçerli galiba. tüm insanlık olarak tek sorun geçmişten ders çıkaramamamız. sözde herkesi eşit kabul etmesine rağmen, devletler güçlendikçe kendi ırklarını üstün hissedebiliyorlar malesef.bu filmi tarafsız bir gözle izlemek zor biliyorum, ama öyle olması lazım, hiç bir şey almanların o dönem yaptıklarını haklı çıkarmaya yetmez. sorun geçmişden yeterli dersi alamamamız ve başkasının yerine kendimizi koyamamamız. filmin sonunda da bu işlenmiş zaten. acı çektirilenlerin acısını, kalbinin tam ortasında dramatik bir şekilde hissetmek. bir çocuğun gözüyle yaşanılanların keşfedilmeye çalışılması. film maksimum 7.5 puanı hakediyor.