jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
13 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Hep sonuna kadar vurucu bir sahnenin olmasını,izleyicinin ağzının açık kalmasını sağlamasını bekliyorsunuz filmden fakat tüm bunlar boşuna.Açıkçası ben puanının niye bu kadar yüksek olduğunu anlayamadım tamam çocuğun verdiği mücadele,filmlerle ilgili tarihi şeyleri anlatması falan ilginç ama oskara aday gösterilecek bir film değil bence kesinlikle ve özellikle ilk yarısı çok durağan geçiyor sürekli tren garında ben sıkıldım ama zevkler tartışmasızdır başkaları da çok beğenebilirler ki beğenenler de olmuş saygı duymak gerekir
Martin Scorsese'den sinemanın büyüsünü buram buram hissetiğimiz, inanılmaz görüntü yönetimiyle büyüleyen, başarılı oyuncu performansları sunan eğlenceli bir seğirlik hugo, ne kadar senaryo zayıf olsada, özellikle ilk bir saati fazlasıyla çocuk filmi gibi ilerlesede, sinemanın ilk yıllarını perdede görmek, filme ilgi duymak için yeterli. 10/7
basta daha buyuk beklenti olsa da film bir ustaya yaptigi gondermeyle tekrar kalbimizi çalarak sonlandi. eski donemdeki buyuk zorluklar ve hayallerinin pesinde kosan insanlari görmek bizi duygulandirdi. görüntüler kamera kullanimlari, renkler ve muzikler gercekten guzeldi. iki genç oyuncunun ise performanslari gerçekten iyiydi. Sinema'nin kendisine hayransaniz, görülmesi gereken bir film
Ortalama bir filmdi. Bircok mantık hatası vardı. spoiler: Filmin sonuna doğru automoton'u film makinesi yapmak için parçaladığını söyleyen Melies makineye hiç aklında olmayan ileride çekeceği filmin posterini çizdirtmiş. Çocuğun automoton'u tamir ediyor ancak defterin peşinden kosmasinin nedenini ropotu tamir etmek olarak anlatıyor. Polis memurunun katılığı nedensiz. Melies'in sinamayi neden bıraktığı ve niye düşman olduğu iyi temellendirilememiş.