Zakes Abbott sevgilisi Beth’le birlikte bir otoyolda takılmaktadır. Yolculuk esnasında yolda bir kamyona çarpmaktan son anda kurtulur. Ama kamyon şöförü Zakes'i tepelemeyi kafasına koymuştur. Öfkeyle Zakes’i otoyolda takip etmeye başlar. Kovalamaca sırasında kamyonun kapısı aralandığında Zakes bir kadın cesedi görür. Bunun gerçekliğini sorgularken bir benzinliğe girdiğinde de kız arkadaşı birden ortadan kaybolur. Sevgilisini deli gibi etrafta ararken kendini kimsenin geçmediği otobanda kedinin kovaladığı fare gibi hisseder. İşte, gerçek bir kapana kısılmıştır artık.
2:01
7:15
Eğer bu tarz yapımlardan hoşlanıyorsanız Hush uda merakla izleyeceğinizi söylebilirim.Ama izlemeyenlerin kesinlikle bir kayıpta da bulunmayacağı bir yapım Hush.Ben bu yapıma 10 puan üzerinden 7 puan veriyorum.
Hiç tanınmış oyuncu olmamasına ve İngiliz yapımı bir psikolojik gerilim olmasına rağmen (genelde İngiliz sineması bu alanda pek başarılı değildir) bence çok başarılı bir film. Baştan sona heyecan içinde izliyorsunuz.
filmi şimdi izledim.sıcağı sıcağına yorum yazayım dedim.film çok güzel bence.izlemeye fazlasıyla değer.sadece katilden az bahsetmiş ve sonu biraz eksik bitti.o kadar da olur.10/8 eder.sonuna doğru iyice korkacaksınız.ben nefes almadan izledim sonlarını diyebilirim.
konu bıraz degısık gıbı bakalım ızleyelm gorelım.umarım guzeldır....
Ülke
İngiltere
Dağıtımcı
-
Yapım yılı
2008
Metraj
uzun metrajlı film
İlginç Detaylar
-
Bütçe
-
Dil
İngilizce
Görüntü formatı
-
Renk
Renkli
Ses formatı
-
Yapım formatı
-
Viza numarası
-
Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2008, En iyi film: Gerilim, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2008.