Gerilim Hattı
3,2

dayday-2000
dayday-2000

29 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
dün akşam izledim bende... gayet iyiydi izlenilebilecek bir film...
pembeoje
pembeoje

19 Ekim 2017 tarihinde eklendi
ehh işte idare ederlik bir film.. bu tarz american yapımı film çok var.. klasik bir konu klişe bir film.. konunun dağda geçmeside filmi klişelikten kurtaramamış üzgünüm.. amerikalılar yaparsa biz fransızlarda yaparız gibi bir film olmuş o yüzden biraz zorlama gibi geldi.. yapmasanızda olurmuş.. ama gerilimi iyiydi.
obra
obra

12 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Vasat bir film ve konu oldukça sığ kalmış.Gerilim tarzında Fransız sinemasının en az bizim kadar başarısız olduğu bir kere daha ispatlanmış oldu.
rockhacker-2
rockhacker-2

15 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bence seyredılmelı....
peterpunk
peterpunk

20 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Sanırım bu senaryoya ait bilmem kaçıncı film.. Soluksuz izlenen, eğlencelik bir filmden öte değil.
erdiulutas
erdiulutas

10 Eylül 2010 tarihinde eklendi
tamamen vakit kaybı, uzak durun!
barakuda-2
barakuda-2

21 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Fransız yapımı ise vasatın üzerine çıkamayacaktır.Çok şey bekleyenlerin hayal kırıklığı yaşayacağı bir film.
Duygu D.
Duygu D.

9 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
İyi başlayıp saçmalayan bir film.Daha iyi çekilebilirdi.Dağcılık sahneleri dışında hiç bir şey yok...
kalipci68
kalipci68

14 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Dağcıları Konu Alan Bir Film Zannetmiştim.Çok Kanlı Sahneler ve Kötü.
edalim55
edalim55

4 Eylül 2009 tarihinde eklendi
filmi geçen hafta sonu izledim. ortanın üstü güzelle yakın bi filmdi. ama nasıl başladı ve bitti anlayamadık çok kısa geldi bize biraz daha geniş kapsamlı ve maceralı olabilirdi. bi tırmanmaya başladılar sonrada patırpatır öldüler. bi dur işe gizem kat dimi? benden 10 üzerinden 7 aldı..