FrankMoses
11 Kasım 2010 tarihinde eklendi
asansörde geçen bir filme göre bence gayet başarılı dar bir mekandan iyi bir film çıkarmışlar.Bizim korku filmlerine 1000 bastığı zaten kesin.Konu biraz klişe Supernaturaldan alışık olduğum için açıkcası sonunu tahmin etmek zor değil.Yinede beklentilerin üzerinde..
yönetmen Shyamalan takıntısı filmin önüne geçmiş anlaşılan, film tek mekanda geçenler arasında başarılıydı. yalnız reçelli ekmek ters düşmesi sahnesi gerçekten beni filmden koparttan bir andı, o yüzden 6,5/10 o olmasa 7,5/10
başarılı bir film değildi bizim çektiğimiz saçma korku filmlerinden bir farkı yok bizimkiler kadarda kötü değil tabi.. ama kendi çektiklerimizi yerden yere vurupta buna güzel film demekte haksızlık olur.
neden herkes M. Night Shyamalana takmış durumda anlamıyorum. daha kötü filmler izlediğimizde eleştiri yapmıorz beklentilerimizin altında filmleri çıktığında sevdiğimiz yönetmenleri eleştiriyoruz.. bütün filmleri iyi olmasada shyamalan gerçekten iyi bir yönetmen zaten bunu zamanında kanıtlamış olması her zaman iyi film çekeceği anlamına da gelmez tabi şeytan filmi klişe korku filmleri gibi olmasada kendi düşünce aynasından farklı bir bakış açısıyla anlatılmış bir korku hikayesi ..tabi biz klişe korku filmlerine alıştığımız için beklentilerimiz paranormal activity yada vs filmler gibi olsun istiorz
Bu filme bu kadar oy veren arkadaşları şiddetle Kınıyorum..! Türk korku filmlerine çamur atıp bu filme oy verenleride Kınıyorum..! Kesinlikle izlenilecek bir film değil. Zaman ve Para kaybıdır.
Film beklediğimden güzel ve heyecanlıydı,ilk başladığı dakika direkt konuya giriyor,seyirciyi boş sahnelerle oyalamıyor.Konu bağlantıları ve şaşırtmalar iyi ayarlanmış,konunun sonunu bence çok iyi bağlamışlar,seyredilmesi güzel bir film olmuş.
Night güncelerinin ilk filmi olan 'devil' okuduğum okadar olumsuz yoruma rağmen gitmemin karşılığını tam olarak verdi bence.Efekt olmasını gerektiren bir filmde değil üstelik insanın için ürperten ama korku ögesi fazla olmayan bir film.Çok rahat bir şekilde izlenen sinemadan çıkışta bir süre bacaklarda donukluk yaratan hoş bir film kaliteli yapımların olmadığı bu günlerde ilk izlenecek film.. Herkese iyi seyirler 7/10
Şu mantığı anlayamıyorum birisi birkaç kez kötü bişey yapmaya görsün hemen karalama kampanyası hemen iyi yaptıklarını unutma kıyasıya eleştirme.Ya bu adam değil miydi? 6.hissin senaristi bu adam değil miydi işaretler filminin senaristi ya ölümsüz her biri farklı konu işlenişi olan çok iyi filmlerdi.Gitmedim son hava bükücü iğrençmiş olabilir her zaman mükemmeli yakalayamazsınız sadece şunu söylüyorum yıllardır sıkı bir sinema sever olarak farklı düşünüyor farklı konuların işlenmesini seviyorsanız ve film sonundaki ince mesajlar sizi etkiliyorsa bu filme gidin çünkü gerçekten etkileyici film.Ayrıca Shymalan dini duyguları işleyen dindar inançlı biri bazı filmlerinde yakalarsınız örneğin işaretler.Bu filmde de sonunu çok iyi bağlamış annem derdi ki korma şeytan varsa tanrı da muhakkak olmalı izleyin kesinlikle.