Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
3,1

Furkan Y.
Furkan Y.

28 Kasım 2014 tarihinde eklendi
Kitabını okuduğum için daha çok severek izlediğim bir film serisi oldu. Diğer vampir filmlerinden daha güzel olduğu tartışılmaz bir gerçek. Birde Van Helsing bu alanda iyidir.
Meet-in
Meet-in

30 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Twilight çılgınlığnı pek anlamama rağmen bu filmi beğendim diyebilirim.Belki filmi başka bi gözle izlediğimden olabilir.Mesela Bellanın aşk acısı çekerken girdiği ruh hali gibi.Açıkçası beni de en çok etkileyen Bellanın bu durumlarıydı.Bu yüzden beğenildin yeni ay,değerini bil,Kirsten Stewarta dua et. :p
0qulcn
0qulcn

11 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
serinin en iyi filmi olarak görüyorum . edward karakterinin içinde bulunduğu iç çatışmayı çok iyi yansıtıyor.ayrıca kristen stewartın oyunculuğuda gözardı edilmemesi gereken bir nokta..
rhopipe
rhopipe

1 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Bu da filmse Şahin K ya oscar verilsin
EmreGokce
EmreGokce

30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Film konu ve sahneler mükemmel ama film bittikten sonra dikkat ettim aklımda kalan sadece bir kaç belirgin sahne var. Yani çok çabuk gelişiyor film. Kitabını okudum son derece güzel ama film nedense biraz boş geldi ama bunu önceden bilseydim de giderdim. Her şeye rağmen güzel bir filmdi.
CastieL-2
CastieL-2

27 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Zaten serinin en sıkıcı kitabı buydu, eminim film hali daha sıkıcıdır.
wentworthmiller-2
wentworthmiller-2

3 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
New Moon u ben Alacakaranlıktan çok daha beğendim.Bunda birinci neden Taylorun Robertten daha fazla gözükmesiysi..İkincisi ise ilk filme göre daha çok aksiyon,macera,heyecan ve gerilimin olmasıydı...Filmin sonu neydi öyle aynen dizi sonu gibiydi. Kitaplarını okumadım ve Tutulmayı çok merak ediyorum..Beğendiğim ve beni çok etkileyen birkaç sahne var bu New Moonda..Edwardın Bellayı terk ettiğinde Bellanın sandalyesinde oturup mevsimlerin ve ayların geçtiği sahneyi çok beğendim..Orda çalan müzik çok güzeldi..Birde sınıfta film izlerlerken Romeo ve Juliet den alıntı sözleri Edwarın hocaya bir çırpıda söylemesi çok güzeldi..Bu filmde Bella çok karışık duygular yaşıyor..Gerçeği ben Alacakaranlığı hiç beğenmemiştim.Ama TayLorumun oynadığı daha çok sahne oldugu için sevmeye başladım bu seriyi.Tutulmayı sabırsızlıkla bekliiyorum...
dr-
dr-

7 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Çook daha iyi olabilirdi ama film kafada hem soru işaretleri bırakıyor hem de karmaşık bir şekilde ilerlemeye devam ediyor.Bu da kitabın filmden daha akıcı olduğunu gösteriyor.Nitekim 1 saat zaten ısınmayla geçiyor.Ilk film çok iyiydi,fenomenleşti fakat sonra çok konuşulmaya devam etti ve dejenere oldu malesef..
enesnail
enesnail

20 Mart 2010 tarihinde eklendi
kitaplarını okumadım fakat iki filmide izledim. şunu diyebilirim bence ilk filmden daha kötü değil , aynı ayardalar. Beklenti olarak harry potter kalitesinde yapım bekleyen kitap hayranları umduğunu bulamamış gibi. bence güzeldi. ama şu hayalet gibi gelip uyarma sahneleri çok fazla tutulmuş, uyaracağına gel kurtar küçük jön. neyse alacakaranlık devam filmlerini merakla bekliyorum.
mehmet-oguz
mehmet-oguz

10 Mart 2010 tarihinde eklendi
Bence film ilk filimden bin kat daha iyi olmuş. Ve niye bu film bu kadar eleştrilmiş anlıyamadım. Bençe en azından 7,5 falan alabilirdi. Sanırım herkes inanılmaz bir beklenti içinde izlediği için böyle düşük puanlarda kaldı.
eerdolek
eerdolek

26 Ocak 2010 tarihinde eklendi
bnce ilk film daha guzeldi ....ilkinde bir heyecan vardı konu olarak mrk uyandırıyordu görsel ögelerde coktu.....bunda boyle bısey fazla goremedık.....
cemreyildiz95
cemreyildiz95

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bu filmde nasıl aşk olmaz? Bu vampir değil aşk filmi zaten. İmkansız bir aşkın nasıl olduğunu anlatıyor. Bence güzel bir film ve eğer ergenlere göre olduğunu düşünüyorsanız izlemeyin, bırakın ergenler izlesin ;)

Stephanie Meyer süreklici ve güzel bir roman yazmış seriyi yazın bitirdim ve filmde güzel. Yalnız filmin sonunu beğenmedim. Kitaptaki gibi bitseydi daha güzel olurdu bence :)
salugur
salugur

15 Ocak 2010 tarihinde eklendi
ben bu filmi ilkinden daha iyi buldum, zevkle de izledim, bittiği zaman da ne çabuk bitti deyip hayıflandım.izleyinnn..
zxczxc
zxczxc

28 Aralık 2009 tarihinde eklendi
benim fikrimce insanların filmden etkilenmemesinin sebebi önceden neler olacağını biliyor olmalarıydı.ilk filmi izlemeden önce ülkemizde yüzde 95 lik kısım alacakaranlıkdan haberi bile yoktu filmde hep bir adım sonra neler olacağını bilmiyordu.insanlar alacakaranlığı izledikten sonra da diğer serileri beklemeyip kitabı okudular.etkilenme o sırada oldu zaten.yani ne bilim jacopla ilgili olanlar oldukça şaşırtıcı şeyler.kitabı okumamış olsa idim ağzım açık izlerdim.ben kitabı okurken zaten o sahneleri yaşamış ve o zman etkilenmiştim.filmi izlediğimde bende etki bırakmamasının sebebide kesinlikle buydu.bence sizde olan da bu...108
r-o-s-e-88
r-o-s-e-88

28 Aralık 2009 tarihinde eklendi
harika bi film bence konusu ve oyuncuları süper tavsiye ederim...