Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
3,1

Cenk y
Cenk y

16 Ekim 2024 tarihinde eklendi
Güzeller güzeli Bella Swan'ın gezegenin en karizmatik vampiri Edward Cullen'in peşinden sürüklenmesinin romantik hikayesi bu defa serinin ikinci kitabının sinemaya uyarlanmasıyla karşımızda. Stephenie Meyer'ın fenomen haline gelen Alacakaranlık Efsanesi serisinin devam kitabından uyarlanan Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay’da, ölümlü fanilerle ölümsüz vampirler arasındaki çefrefilli romantizm yeni bir aşamaya yükseliyor ve Bella Swan, vampir Edward Cullen'ın aşkına karşılık verebilmek için kaderle yüzleşiyor. Bir parçası haline geldiği doğaü
Lord-2
Lord-2

16 Eylül 2010 tarihinde eklendi
pek güzel değil ama 6 puan da çok kötü bence 75 puan değerinde
womenaglex
womenaglex

13 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Ben beğendim....İzlenilebilir bir filmdi :)
Timur T.
Timur T.

7 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
alacakaranlık efsanesi herzaman çok iyidir. ilk 3 film arasından en başarılı newmoondu kesinlikle.seride hemen hemen herşey bu filmde ortaya çıkıyor. yapımı geçen herkesi tebrik ediyorum.
Eliff--
Eliff--

22 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Birinci film tabi ki güzeldi. Ama New moon da boş zaman da izlenebilir. Çok çok güzel değildi. Ama izlenmicek kadar da kötü değildi. :)
superisi526
superisi526

26 Haziran 2010 tarihinde eklendi
bence çok güzel bi filmdi ama çok aksiyon sahnesi yoktu ama genede çok güzeldi 10/10 ayrıca Jacobın saçları hep kısa kalmalı ! :)
Alysa-2
Alysa-2

25 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Kesinlikle mükemmel bir film.Oyunculuklarda oldukça iyi.10/10
zeynosh
zeynosh

24 Mart 2010 tarihinde eklendi
bütün kitaplarını okuyan biri olarak evet kitaplar filmden çok daha güzel özellkle new moonda gereken duyguyu verememiş yönetmen... bazı ayrıntılarıda kitabı okuyamayanlar anlamicaklardır bu konudada dikkatsizce davranmışlar ama seri muhteşem bir seri harry potter gibi saçmalıklarla bir bile tutulmamalı filmi mahvedense ergenlerin jacob ve edward manyaklığı herkeste bi önyargı yarattı ama bu tarz film sevmeyenler bile boşa vakit harcamicaklardır filme bayılmasalarda kesinlikle zaman kaybı değil
denizim471
denizim471

1 Şubat 2010 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi oyunculuk ve efekler mükkemmeldi çok beğendim :D
filmustadi
filmustadi

28 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Çok güzeldi. Romantizmin doruğunda bi film. 8,5 / 10
maviumut33
maviumut33

10 Ocak 2010 tarihinde eklendi
izleyenler beğenmemiş ama oldukça izlenilmiş. serinin en duygu yüklü filmi olduğu için sanırım biraz hüsrana uğrattı eleştirenleri. aslında çoğu zaman bize gösterileni beğenmeme sebebimiz görmeyi istediklerimizi bulamamak. filim anlatmak istediğini en azından kitabın okuduktan sonra bıraktığı o derin duyguyu yakalamış.ve filimler kitaplarla kıyaslanmamalıdır. baştan kaybeder filimler çünkü. ve iki filmi daha olcak tavsiyem filmi beğenmeyenlerin gidip kendilerine işkence etmemesidir.. :)
nihallyysss
nihallyysss

9 Ocak 2010 tarihinde eklendi
mükemmel...
cansusu86
cansusu86

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
ilk kitabı okuduktan sonra bu kitap hayalkırıklığıydı resmen edward yooktu çünkü :( ama o kdr iyi kurgulamışlar ki edward aklıma bile gelmediii =)
esonmez1905
esonmez1905

20 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Bu filmde jacobs olmasa film de hiç adrenalin yok edward a kalsak monoton bi film olucak. Filmdeki en eglendigim sahneler kurt ailesinin oldugu sahneler edward ve bella baymaya basladı beni. 10/6 (o da jacobs icin jacobs olmasa 10/4 :D)
esra2020
esra2020

18 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Bence film süperdi.Ben ikinci filmin daha güzel olduğunu düşünüyorum.Şiddetle filmin izlenmesini tavsiye ediyorum.