Oyuncak Hikayesi
4,4

miroozkan87
miroozkan87

14 Aralık 2005 tarihinde eklendi
pixar'ın harika çizmlerinden biri daha tüm oyuncak taklitleri cok güzel çizilmişti özellikle oynak kafa..!:D
Yunus Taşdemir
Yunus Taşdemir

20 Aralık 2011 tarihinde eklendi
güzel başlangıç olmuş seri için . ama konu olarak yetersiz buldum.
oscar
oscar

9 Eylül 2021 tarihinde eklendi
Tam anlamıyla kusursuz, efsane bir film. Pixar'ın ilk filmi ve animasyon film sayısının artışını sağlamış bir filmdir. Oscar'a aday olan ilk animasyon filmi. Konu orijinal, karakterler başarılı. Güzel hikaye, başarılı seslendirmenler, ilgi çekici bir konu birleşince ortaya efsane bir film çıkıyor. Buzz ve Woody arasındaki ilişki çok güzel. spoiler: Buzz'ın kendini astronot sanması da güzel bir detaydı.
Filmin Türkçe seslendirme kadrosu da mükemmel. Özellikle Haluk Bilginer ve Mehmet Ali Erbil çok iyi iş çıkartmış. Film hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap ediyor. Herkese tavsiye ederim.
bandırmalı
bandırmalı

16 Nisan 2009 tarihinde eklendi
eğlenceli bir animasyondu sıkılmadan zevkle izledim tavsiye ederim 10/8.5
nevinur-13
nevinur-13

18 Eylül 2007 tarihinde eklendi
İlk izlediğim animasyon (ya da 3D mi demeliyim?) film sanırım. Çocukluğumun unutulmaz filmlerinden. Yeri çok farklı. Yakaladığı hikaye bakımından, konusunun oyuncaklar olması bakımından gerçekten orjinal izleyince seveceğiniz türden bir film.
gayret57
gayret57

17 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Oyuncakları hangimiz konuşturmadık ki küçükken.Çok güzel bir animasyon,zevkle izledim.Tom hanks ve tim allenın seslendirmeleri de ayrı bir hoşluk.8/10
Izleyen biri
Izleyen biri

11 Aralık 2019 tarihinde eklendi
Animasyonların şahı, 1995 yazmasa 2019 olduğunu düşünürdük, serinin bütün filmleri efsane 2.film sanki en iyisi gibi,
handanunal
handanunal

16 Ağustos 2004 tarihinde eklendi
-----PİXAR'ın ilk animasyonu.Bence süper bir animasyon.Pixar sihirli değneyiyle dokunduğu herşeye bir ruh katıyor.Oyuncakların kendine ait bir dünyası olduğuna sizi ikna ediyor.Ve o dünyada bizi(yani yetişkinleri) güldürecek birçok unsurun olduğuna da.--------INFINITY AND BEYOND
AykutKarabacak
AykutKarabacak

14 Aralık 2009 tarihinde eklendi
İnsanın 'bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu' diyesi geliyor :-)Harika bir eğlencelik. Herkese tavsiyemdir.Benim notum: 8/10
55ercument55
55ercument55

15 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
güzel izleyin
paperboy
paperboy

14 Eylül 2005 tarihinde eklendi
pixar ve disney bu işi gerçektende biliyor.Çok güzel ve eğlenceli animasyon filmi.o kadar sıcaklarki onları sevmemek elde değil.Tekrardan söylüyorum pixar ve disney bu işi gerçekten bilip,başarıyla yapıyorlar.
ozicano2006
ozicano2006

11 Kasım 2004 tarihinde eklendi
Allahım.Bu filme bayılıyorum.CDsini aldığımda iki hafta boyunca her gün sıkılmadan izledim.Haluk Bilginer, Mehmet Ali Erbil ve Gürdal Tosun'un sesleri müthişti.
cagdasbayat
cagdasbayat

12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Eski olmasına rağmen günümüzdeki çoğu animasyon filminden güzel.Büyüklerde keyifle izleyebilir.
sabio-2
sabio-2

2 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
eğlenceli ve komik ailecek izlenebilir
oturanbogacivan
oturanbogacivan

23 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Disneyin şimdiye dek izlediğim en güzel animasyonu...Bence harika bir film.Oyuncakları gerçekten çok güzel yapmışlar.Vallaha ben beğendim sizde izleiyin ve kararınızı verin.Super.:-)