Tomb Raider
3,7

Ankarali0606
Ankarali0606

19 Mart 2018 tarihinde eklendi
Lara Croft'u son oyunda ki şekline benzeterek çekmişler bunun için fizik olarak uygun oyuncu olan Alicia Vikander'i tercih etmişler ama İsveç'li oyuncu iyi bir performans sergilemesine rağmen daha önce ki iki Lara Croft filminde Lara Croft'u canlandıran Angelina Jolie'nin performans olarak gerisinde kalmış ve bu da bariz şekilde daha önce ki filmleri izlemiş olanlar tarafından bariz şekilde görülüyor. Filme gelince de film oyunla uygun olarak hazırlanmış senaryo'da kopukluk olmayan seyircinin filmden bir an kopmadığı, tempolu bir film olmuş gayet güzel çekimleri efektleri felan gayet güzel olmuş tek eksik yanı Alicia Vikander'in, Angelina Jolie'nin yerini dolduramaması olmuş bu yüzden puanım 4.5/5
pembeoje
pembeoje

30 Eylül 2018 tarihinde eklendi
harika bir film.. keyif alarak izledim ve angelina jolie yi gözlerim aramadı açıkcası.. gayet güzel bir film..
Ahmet Büke
Ahmet Büke

26 Şubat 2022 tarihinde eklendi
britanya yapımı.. Mezarlar.. Fantastik.. dünyayı kurtaran kız filmi.. Sürükleyici.. Aksiyon abartılı ama baymıyor… tarzı sevenler bayılır.. Oyunculuklarda başarılı.. Tarz bana uzak ama genede 10 / 8
SafaLfidan27
SafaLfidan27

3 Mart 2025 tarihinde eklendi
Sürükleyici, macera ve aksiyon dolu harika bir film olmuş. Bu tarz filmleri sevenler bunada bayılacaktır kessinlikle izlemenizi tavsiye ederim. (4/5)