tarhansimsek
12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Hey gdidi günler heyyyyy. Dvd arşivimden çıkartıp bi daha izledim. Yine aynı tad yine aynı duygusal ortam. İzleyin diyecem ama bizim jenerasyondan izlemeyn de yoktur dielim. Ha gençler dvd sini bulursanız izleyin. Çünkü vcd formatında kesintiler var.
İngiliz Hasta;Michael Ondaatje'nin aynı adlı,çok satan romanından ingiliz yönetmen-senarist Anthony Minghella tarafından uyarlanan '96 yapımı film,İkinci Dünya Savaşı sırasında Afrika çöllerinin ortasında yaşanan çarpıcı ve etkileyici yasak bir aşkın öyküsünü anlatıyor.Juliette Binoche,Ralph Fiennes ve Kristin Scott Thomas'ın başarılı oyunculuklarıyla da övgüye layık oscarlı bir başyapıt.
cok sıkıcı ve ben izlediğime pişman oldum nasıl oskar almıs anlamadım bu film gercekten çok sacma oskar alcak ne filmler var offff izlemeye değmez benceee zaman kaybı haaa illa izlıcem dersenız buyrun izleyin:(
filmi yeni izledim ve yorumlara baktımki yine iki arada bir derede kalmışlar onu gördüm. kimisi filmi öve öve bitiremiyor kimisi begeniyor
bende filmi açıkçası begenmeyenlerdenim, çok ağır ilerliyor ve sıkıyor hani film görmesek bişey demicem ama oscar hakkaten bazen ne yapmaya çalışışıyo anlamıyorum izlemesenizde bişey kaybetmezsiniz
Aşk insana neler yaptırıyor’a çok güzel örneklerden biri. Kaliteli oyuncularla güzel bir senaryo birleşip bize bir sinema şöleni yaşattılar. Muhteşemdi..
aslında fılmın bunlatıcı bı yapısı var..ancak ızlemeye devam edınce bundan kurtuluyorsunuz yavas yavas..cok da ıyı sayılmaz..ancak ızlenebılecek kalıtede.
Oyunculuklar cok ii di, film muzıklerı gayet hoştu, senaryo da akıcı daha ne olsun:) Fılmın sıkıcı olduğu yorumlarına katılmıyorum bır fılmın surukleyıcı olması ıcın ılla macera ya da aksıyon fılmı mı olması gerkıyor.Ki dram fılmlerınde oyunculuk daha ii konusur aksıyon fılmlerınde olduğu gıbı teknolojı yardımı almak zorunda kalınmadığı için.Aldığı oscar sayısı ve ınsanları muthıs yorumlarını bır kenara bırakıp objektıf bır akıs acısıyla ve onyargısız ızleyın beğeneceğinize emınım...
hepimiz bir dolu aşk hikayesi (üstelik savaş içinde ) anlatan film seyretmişizdir..ancak bu film kadar etkili bir dili ve her anı insanın aklında yer edinen diğer bi romantik dram şu anda aklıma gelmiyor yok galiba.... juliet binoche'un adem çukuru hala aklımda.... gerçekten romantik dramın en üzt sevitesi....bayıldım...