Başlangıç
4,6

lllxefsanexlll94
lllxefsanexlll94

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

30 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Tamamen Rüya Boyutuna Giderek Rüyayı Kontrol Etmek Harika Birşeydir Ama Zararlı Yönleri Var İsterseniz Filmdeki Gibi Sizde Rüyalarınızı Kontrol Edebilirsiniz Buna - LUCİD RÜYA - Deniyor.
milagros126
milagros126

29 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Yine Nolan noluyolan:D senaryonun farklılığı ve orjinalliği sinemada izleme olanağı bulmam ile alışılmadık bir film kendi artık bu filmin dalı fantastik bilim kurgusal aksiyonel gerilim olmalı:D harikaydı 10 üzerinden atlıyorum 12 ye:D tabi karlı sahneler eh işte onun dışında rüyalar rüyalar harikaydı....
ozsky
ozsky

filmi bugün izledim.
acıkcası imdb ve diger sitelerin vermis oldugu 9 ortalama puanı
merak ettigim icin filmi izledim.
öncelikle leonardo hayranlarının bu ortalamayı yükselttiğini
düsünüyorum.onun yerinde baskası olsa bu puana film ulasamazdı
düsüncesindeyim.+leonardo nun oyunculuğu genclik dönem filmlerinde,
son dönem yaptığı filmlere göre bence daha başarılı.
bazı arkadaslar oyunculuk cok ıyı falan yazmış.
filmde leonardo dışında karakter oyuncusu yok vede oyunculukları bence 1-2 seviyesinde.
leonardo nunda aman bir oyunculuk sergilediği de yok.bence oyunculuğu 5.
nolan konuyu bariz matrix ten esinlenmiş(suretler ve avatar gibi).yani senaryo özgün değil.
e oyunculuklar desen fazla bir şey yok.
nolan farklı bir film yapıcam derken,kaş derken az daha göz çıkarıyormuş.
film gereksiz uzun,aşırı tüyolar,detaylar veriyor.hepsini ilk izlemede yakalamak imkansız.
biraz daha yüzeysel bir film olsaydı bence daha lezzetli olurdu
zaten filmi ilk defa izleyipte filmin her şeyini anladım diyen arkadaşlara inanmıyorum.
bu arkadaşlarla 2.kez birlikte bu filmi izlemeyi çoook isterdim.belki kafamdaki soru işaretlerine
cevap verirlerdi.bu filmi gerçekten iyi izlemiş ve anlamış arkadaşlarla tartışmak isterdim.
filmin bitiminde :-e şimdi ne oldu? diyorsun.harcadığın zamana ve beyin enerjisine karsılık
kafandaki soru işaretleriyle baka kalıyorsun.
hala kafamda bir çok soru işareti var ve film bazılarına kesinlikle cevap veremiyor.
bilim kurgu olması nedeniyle tabiiki mantık hatalarından bahsetmek anlamsız olur.
filmi sinemada alt yazıyla izleyen arkadaşların filmden fazla keyif alamadıklarını düşünüyorum.
tavsiyem tr dublaj izleyin.
benim için 8 ve üstü puan alan bir film tekrar tekrar zevkle izlenecek bir filmdir.
filmi 2. kez izleyeceğimi sanmıyorum.benim notum 6.
Ismail Dursun
Ismail Dursun

29 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Nasıl anlatılabilir ki izlemeyen daha önce film izledim demesin..
Calcifer-2
Calcifer-2

28 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Öncelikle bu filmi bu kadar abartanlara sesleniyorum.İlginç dediğiniz senaryo bu mu? Tamam senaryo biraz sıradışıydı.Ancak bu kadar abartılmamalıydı.Rüyayı kontrol etme olayı zaten şu an bilimin uğraştığı şey.2. olarak bu filmden 6 sene önce çekilmiş olan anime olan Howlın yürüyen şatosunda mekan tasarlamadan bahsedilmiş.Sırf c.nolan yaptı diye izledim.Bana göre bu filim ne bu kadar övgüyü ne de imdb deki yerini kesinlikle haketmediğini düşnüyorum.Eğer oscar ı alırsa ki başka güzelbi film olmadığı içn alacak çok yazık olucak.Bu filmin değeri varsa c.nolan ve di capriodur.Gerisi yalandır bu filmde. Benim puanım 6
karmasaxlc
karmasaxlc

27 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Tekrar tekrar izlemekten keyif alacağınız, son zamanların tartışmasız en iyi filmi. 10/9
yagmur49
yagmur49

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

26 Ocak 2011 tarihinde eklendi
bir c.Nolan harikası daha ama bu seferki müthisin de otesi kurgusuyla oyuncularıyla işleyişiyle 10/10
lorenzo-matterhorn
lorenzo-matterhorn

25 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Leonardo DiCaprio..
bugüne dek kötü bir filmde bulundugunu hiç görmedim.. uzun bir süre bir filmde yer almıyorsa eger kesinlikle mükemmel bir filmi bekliyordur.. rüya içerisinde rüya katmanlarının oldugu en büyük tutkuların saklandıgı kasalardaki en başarılı hırsızlık :) mükemmel bir film..
dünya klasmanında 15 yıldır birinciligi kaptırmayan tek film esaretin bedelidir.. inception çıkar çıkmaz 2 incilige yükseldi ve hakediyorda .. 10/10
ozelyildiz
ozelyildiz

23 Ocak 2011 tarihinde eklendi
nolan var sa söze gerek yok.mükemmel bir film tek kelimeyle harika bu adam işini çok iyi biliyor.bir nolan bir de zack snyder iki yönetmeni tek gecerim ....
khaos-2
khaos-2

23 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Böyle bir senaryo nasıl üretilebilir izlerken şaşırıyorsunuz.Çok iyi oyuncular görsel efektler derken 2010 yılının tartışmasız en iyi filmi çıkmış ortaya.
hercule-poirot
hercule-poirot

21 Ocak 2011 tarihinde eklendi
süper ya başka denecek bi şey var mı bilmiyorum sadece izleyin
mcjanjanli
mcjanjanli

21 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Gece gösterimine muhtemelen uyuyakalırım diye sırf gitmek için gitmiştim.Tek kelimeyle muhteşemdi.Çok etkilendim izlerken uyudum ve hala uyanmadım diye şüpheleniyorum. 10/10 alın, bulun,izleyin.
GrkM-74
GrkM-74

21 Ocak 2011 tarihinde eklendi
C.Nolanın başarılı filmlerinden.fakat izlerken yoruyor. Sakin kafayla izlemenizi tavsiye ederim.
wayelemzed
wayelemzed

18 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Sunduğu görsel şölen ve farklı konusuyla oldukça iyi olan bu filmin tek bulduğum kusuru yüksek gerilim verme amaçlı sahne ve konuşmaların hızlı bir şekilde işlenmesiydi. Bilim kurgu olduğundan anlamak için yoğun çaba sarfetmek gerekiyor bu bölümlerinde. Geri kalan her şey için mükemmel film olduğunu söyleyebilirim. Puan olarak 10/10 u hak ediyor kesinlikle.
Burakrises
Burakrises

17 Ocak 2011 tarihinde eklendi
ya tabiki burdaki olarlar abartılı yada çok ileri safhada güçlü kişiler olabilir ancak benim demek istediğim sadece rüyalarını kontrol etmek değil başkalarının rüyasına girmek bunu yapabiliyorsan zaten yapmışsın anlamını veriyor. ama böle filmlerin yapılmasını isterim çünkü çok güzel ya.