Başlangıç
4,6

Cinemain
Cinemain

4 Haziran 2020 tarihinde eklendi
Ben kolay kolay film beğenmem ama bu film hakikaten güzeldi. Tebrik etmek lazım Christopher Nolan'ı ama eminim çok tebrik eden vardır. Onun için yalnızca şunları söylesem yeterdi herhalde: Tavsiye ediyorum, izleyin.
Şevval Yalpan
Şevval Yalpan

30 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Mükemmel bı bilim kurgu oyuncular inanılmaz mutlaka izlenmesi gereken bı film gerçekten çok iyi nasıl çekmişler bu filmi inanamadim
Tamer Taş
Tamer Taş

19 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Bir iki freddy senin için geldi
üç dört kapını sıkı sıkı ört
beş altı yakala hacını
yedi sekiz yatağa geç gireriz
dokuz on artık uykuya son.Elm sokağnın fredysiz ama daha yakışıklı versiyonu leonardo ile şenlenen aksiyonu bol ama biraz kafa karıştırıcı ancak güzel bir film
Berat F.
Berat F.

6 Mayıs 2020 tarihinde eklendi
Beklentiyi çok yüksek tuttuğumdan mıdır, aksiyondan pek haz etmediğimden midir bilmiyorum ama ben abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum . Yine kötü değil ama öyle aman aman bir film de olduğunu düşünmüyorum bence IMDB'deki yerini hak etmiyor. Biraz daha aşağılarda olması lazım. Oyunculuklar mükemmel ona lafım yok.
İbrahim Vural
İbrahim Vural

24 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Film tam bir efsane son yıllarda en çok etkilendiğim bi film. Rüya içinde rüya. Ordan uyan yeni bir rüya, ordan uyan başka bir rüya. Yoksa hayat bir rüyadan mi ibaret. Uyanınca asıl hayata mi uyanacaz. Asıl hayata uyanmak için ölmek mi gerekiyor. Ya şuan bir saatlik rüyanın içindeysek. Gibi mantıklı radikal gerekçeler le ölümün sonrasını sorgulatacak bir film. İzleyin ama çok kapılmayın. Yoksa moo gibi karmaşıklığa düşüp yaşamanıza son vermeyin:)) gerçekten harika bir filmdi
sinema
1 ziyaretçi
22 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Muazzam. Bu zamana kadar ertelediğime pişman oldum. Bu filme kötü yorum yapanın aklından şüphe ediyorum.
metsin52
metsin52

20 Nisan 2020 tarihinde eklendi
1999 da matrix vardı.matrix den sonra en iyi bilimkurgu 2010 da inception.arkasından yıldızlararası. bence nolan kardeşlerin beyni ayrıntılı incelenmeli ve öldükten sonra araştırma yapmak için korunmalı. böyle filmler çok yüksek IQ sayesinde olur. veya da bu adamlar başka gezegenden.
Mustafa Yaşar
Mustafa Yaşar

27 Mart 2020 tarihinde eklendi
Leonardo hayranlarinin begenecegi bir film.Guzel sasirtici surukleyici bir bilim kurgu.ben 2. Kez izledim izlemenizi tavsiye ederim
BUSE ERDOĞAN
BUSE ERDOĞAN

21 Mart 2020 tarihinde eklendi
hayatımda böyle kaliteli film görmedim.bu filmi 3 kez izledim ve her izlediğimde bir oncekinde kacirdigim detaylar olduğunu fark ettim harika
Enes Köse
Enes Köse

17 Mart 2020 tarihinde eklendi
Yine güzel bir Nolan filmi ama ben istediğimi alamadım filmden. Galiba o benim beklentim ile alakalı, izlemeden önce beklentimi baya yükseltmiştim. Filmin sonlarına doğru iyice sıkıldım nedense ama finali iyiydi. Dediğim gibi süper bir film değil kesinlikle (mesela prestij bana göre çok daha güzel) ama herşeye rağmen güzel ve izlenilesi bir film.
Mervekurtulus21
Mervekurtulus21

23 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Daha izlemeden filmin konusunu duyduğumda inanilmaz heyecanlanmıştım "bilinç altını kullanarak rüyalara girmek" bana çok fantasik gelmişti.

Inception filmin daha ilk sahnesinden başlayıp son sahnesine kadar bitmek bilmeyen aksiyon sahnelerini bana hiç uymadı. Aksiyon filmlerini severim hiç sevmem değil ama bilirimki gerçek kötü adamlardan kaçılıyordur mesela. Ama bu filmdeki aksiyon sahnelerinin rüya hatta rüyanın içinde rüya olduğunu bildiğim için beni hiç heyecanlandırmadı, aksine beni yordu bir an önce film bitsin artık dedirtti.

Ayrıca filmin asıl amacı olan "şeyin" gerçekleşip gerçekleşmediği hakkında ise en ufak bi fikrim oluşmadı.

Boş yere izlediğim, zaman kaybı olan bi film oldu benim için.
erdem a.
erdem a.

4 Ocak 2020 tarihinde eklendi
yine 10 üzernden 10 alabilecek izlerken izleyiciyi sıkmadan izlenebilecek bir film başlangıç..
Tavsiye ederim.
Mevlüt onur B
Mevlüt onur B

12 Aralık 2018 tarihinde eklendi
10 üzerinden 10 luk bir film. Bu filme kesinlikle uzun uzun satırlarca övgü yazılabilir veya sadece saygıyla bir kenara çekilip bakakalırsın. Ben sanırım 2. seçeneği seçeceğim. Sadece izleyin diyorum.
Alper K.
Alper K.

16 Ekim 2018 tarihinde eklendi
Tek kelime ile bir bilim-kurgu harikası başka ne denebilir ki? Filmdeki oyunculuklar çok iyi, kurgu zaten mükemmel, görsel olarak da bir şölen niteliğinde hakikaten. Cristopher Nolan'ın bu fiminde de müziklerin bestesi Hans Zimmer'e ait. Özellikle filmin son sahnesinde çalan müzikle birlikte tüyler diken diken oluyor. Bilim-kurgu severlerin mutlaka izlemesi gereken tam bir başyapıt.
BABA S.
BABA S.

7 Eylül 2020 tarihinde eklendi
Üzerinde çokça duruldu tartışıldı bakıldı,10.yılı artık.Şimdiden kült olmuş bir film.İzleyin daha ne duruyorsunuz?