Başlangıç
4,6

mesut82xx
mesut82xx

12 Aralık 2010 tarihinde eklendi
10/10 az gelır bu fılme gercekten bır baslangıc farklılıgın hayal gucunun akıl oyunlarının baslangıcı muhtesem bır fılm oscarları supurecektır kesın
okan1903
okan1903

9 Aralık 2010 tarihinde eklendi
koyu bilalin tabiriyle : süperkulade...
mutlaka izlenmesi gereken bir başyapıt.Konu ve felsefe olarak çok güsel..senaryo zaten mükemmel..son yıllardaki en güsel film.
boldheart
boldheart

5 Aralık 2010 tarihinde eklendi
çok bekledim bu filmi sinemaya gidememiştim 1080 p de izledim kesinlikle sağlam bir film ama Nolandan artık daha iyi şeyler bekliyoruz çünkü her filmiyle kendini aşıyor oyunculuklar mükemmel ama sanki çok daha kaliteli ve şok edici bir final bekliyordum ama buda gayet iyiydi en azından ço kfarklı ve bambaşka bir film tavsiye ederim...
tukus
tukus

4 Aralık 2010 tarihinde eklendi
çok beğendim.evde izlememe rağmen şiddetle tavsiye ediyorum.baya emek harcanmış.
Ilknur K
Ilknur K

3 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Film ve oyunculuk tam oscarlık. çok değişik fantastik ve hiç sıkmayan bir film. Leonardonun oyunculuğunu bir kez daha akışladım. ses getiren bir film.
norafanny
norafanny

3 Aralık 2010 tarihinde eklendi
konu orjinal,,efektler muhteşem,,leo yu alnından öpüyorum ..zaten 2010 leo nun yılı oldu..herşey güzel .ne diyelim darısı yeişlçamın başına..
eflatuna
eflatuna

1 Aralık 2010 tarihinde eklendi
kesinlikle muhteşem bir başyapıt.. senaryo mükemmel ancak 1999 yapımı The Thirteenth Flooru izleyin bakalım benzerlik bulabilecek misiniz.. nolan kesinlikle bu filmden etkilenmiş.. ancak kendi yorumunu da katarak mükemmel oyuncu kadrosu ile bir başyapıt ortaya koymuş.. 9/10
freedom07
freedom07

1 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Film çok iyi bi senaryoya sahip akıllıca kurgulanmış çok iyi oyunculuk negatif hiçbirşey yok
volkanick
volkanick

30 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Mesele.. Nedir mesele? Filmin şu an itibari ile imdb de 5.sırada olması mı,bunu hak edip etmediği mi,rüyamı gerçek mi olduğu üzerindeki tartışmalar mı?Rüyalar mı gerçek,gerçekler mi rüya?Nedir mesele..Beklendiği gibi genç kızların yakışıklı beyaz prensi olmak yerine kült filmlerin sağlam oyuncusu ve hatta Hollywood un en güçlü aktörlerinden biri olmak mı mesele..C.Nolan ın dehası mı mesele'Filmlerinde ki müthiş kurgular mı mesele?Mesele yoksa böyle bir hikayenin imkansızlığı mı?Peki bizim beynimize fikirler ekilmiyor mu'Bir şeyler bize dikte edilmek yerine önce buna uygun ortam yaratılmıyor mu'Yapacakları şeyleri yapmadan önce kitaplarla,filmlerle,ve en çok televizyonla bizi inceden inceden duruma alıştırıp kader kazaya dönüştüğünde durumu yadırgamamızı sağlamak değil mi mesele'Irak savaşı böyle olmadı mı'Nerede nükleer silahlar..Nerede Saddamın Dünyayı yok edecek gücü?Her seferinde rüyalardan uyanabildik mi? Farketmediğimiz neleri yedirdiler bize başka'Hangi masallarla hangi rüyalara inandırdılar bizi? Kaçıncı katmanındayız kaçıncı rüyamızın?Mesele..Nedir mesele?
throughout
throughout

24 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Çok akıllıca yazılmış senaryosu ve görsel efektleriyle insanı içine alan bir film inception... tabiki oyuncu performansları da çok iyi.. finali tartışmalara yol açsa da totem durmadığı için film rüya içinde sonlandı bence..9/10
mehmet26rambo
mehmet26rambo

21 Kasım 2010 tarihinde eklendi
2010 un en mükemmel filmi admlar felsefesi çok harika aynı matrix gibi 1010
frodo-b
frodo-b

16 Kasım 2010 tarihinde eklendi
biraz matrix i andırsada bu dönemlerde izledğim farklı bir film efekler oyunculuk senaryo gusel 10/8
centennial
centennial

16 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Güçlü bir senaryo ile teknoloji ve paranın işbirliği yaptığı, akıl ile harmanlanmış, sinema tarihine geçecek kalitede mutlaka izlenmesi gereken, aldığı puanı da sonuna kadar hakeden muazzam bir film... Nolanın Batman Begins ve The Dark Knight filmleri ile katettiği yolun rampa yaptığı nokta... 9,5/10...
erkanjrx
erkanjrx

14 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Film 3. ve 4. rüya katmanlarında çok saçma bir hal alıyor. yinede son zamanlarda çıkan filmlerden iyi sayılır 8/10
Vartenor
Vartenor

11 Kasım 2010 tarihinde eklendi
'Christopher Nolan' yine kendisine hayran bıraktıracak bir film çekmiş.Konu,konunun işlenişi bir hayli güzel.Akıllara gelmeyeni akıllara getirebilecek bir yapım olmuş.Oyunculuk üst düzey denilecek seviyede.İzlenebilir bir film olduğunu düşünüyorum.