Başlangıç
4,6

sinema
1 ziyaretçi
3 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
İzledikten sonra ''Yoksa rüyada mıyız?'' sorusunu akıllara getiren bir film. Her izlediğinizde farklı bir ipucu yakalayacaksınız. Oyunculuk, kurgu ve müzik çok akıcı. Yönetmen Christoper Nolan olunca film tek kelime ile ortaya bir başyapıt çıkıyor.
Mustafa E.
Mustafa E.

25 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
uzun zamandır izlemek istiyordum sonunda izledim gerçekten zevkle izledim
Thorin29
Thorin29

7 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
Matrix'ten sonra en iyi Bilim Kurgu filmi. Hem sonuçta Türkiye'de en çok izlenen Bilim Kurgu filmi İnception
aykutcakr
aykutcakr

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

14 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
En sevdiğim izlediğim en iyi film mükemmel hayal gücü
Hasan Burak T.
Hasan Burak T.

23 Kasım 2013 tarihinde eklendi
tek kelimeyle harika Leonardo DiCaprio ve Nolan ın başyapıtı şu ana kadar çekilen en iyi bilim-kurgu filmi
directedbydr
directedbydr

27 Ocak 2013 tarihinde eklendi
Mükkemmellllll......Di caprio ya hayran bırakan film....Sonu unutulmazdı...
Taylan E.
Taylan E.

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

19 Ocak 2013 tarihinde eklendi
mükkemmel fazla söze gerek yok !
Leonardo di Caprio oyunculuğunu çok geliştirdi devam !
Ve son mükkemmel.
HASAN A.
HASAN A.

5 Ekim 2012 tarihinde eklendi
Senaryo , Müzik , Kurgu , Oyunculuk , Finaliyle tam bir başyapıt.
Esra Kurak
Esra Kurak

30 Kasım 2012 tarihinde eklendi
tekrar tekrar izlediğim filmlerden biri.. kurgu şahane,oyuncular çok iyi.
Soner G.
Soner G.

11 Haziran 2012 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi filmler arasında ilk sıralarda geliyor. Başından sonuna kadar sıkılmadan izlenebiliyor. tempo neredeyse hiç düşmüyor. Sadece konu olarak değil, oyunculuk anlamında da çok başarılı. Kesinlikle izlenmesi gereken müthiş bir film.
Eren12
Eren12

10 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Son zamanların en iyi yönetmenlerinden Chritopher Nolan'ın gerçek bir baş yapıtı.Tek kelimeyle mükemmel.
jumanji
jumanji

5 Şubat 2012 tarihinde eklendi
kurgusu gerçekden kusursuz keyifle izlenebilecek sürükleyici bir film
que
que

29 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Bir film bu kadar mı sürrealist olur.bir film bu kadar mı kendini yüceltir...film tek kelimeyle enfes ve inanılmaz sürükleyici...bazen gerçek dünyayla ruyayı karıştırabiliyorsunuz..örneğin cobb ile mimar kızın konuşmaları ve kızın rüyada olduğunu anladığı an inanılmaz keyifliydi...amerikan sürrealist,nihilist ve postmodern yapımlarının hemen hemen hepsinde böyle izleyiciyi şok eden ve filme bağlayan sahneler vardır...ben en çok barda fisher a açıklama yağtığı sahneyi sevdim...ve vanilla sky a benzettim.film genel olarak rüya üzerine kurulu olsa da gerçek dünyayı içten içe sorgulayan bi kurguya sahip...son sahne zaten klasik bir nolan işiydi..fazla söze gerek yok 5 üzerinden 5.
Ahmet Cihan Demircan
Ahmet Cihan Demircan

7 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Nolan, Memento ve The Prestige filmlerinde kendini kanitlamis, tarzini ortaya koymus bir yönetmen. Ama hiç kimse ondan bu kadarini beklemiyordu. Tam bir usta isi, çok zeki tasarlanmis mükemmel bir film. Nolan'in diger filmlerinden bu karmasik senaryo kurgusunu animsariz. Ama hiç biri bu kadar derin anlamlar tasimazdi. Bir Sinema ögrencisi olarak izledikten sonra Nolan'i kendime idol olarak görmeye basladim ve piyasada bunun gibi adamlar varsa bizim genç sinemacilarin islerinin epey zor oldugunu anladim. Bu is tamamen beyin isi tamamen senaryo isi. Woody Allen der ki; "Iyi senaryoyla kötü çekilmis bir film idare edebilir ama kötü senaryosu olup iyi çekilmis filmin bir degeri yoktur" Yani is tamamen senaryoda bitiyor. Görüntü Yönetmeni olmak isteyen bendenizin bu yazdiklari da epey ilginç oldu ama gerçekler bunlar. Tesekkürler Nolan ve ekibi.
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

13 Ocak 2014 tarihinde eklendi
söylenebilecek fazla bişey yok filmi başlatın tabi sinema hastası olupta izlememişseniz gerilimin aksiyonun görsel şölenin oyunculuk kalitesinin keyfini çıkarın film bitincede arşivinizdeki ve hafızanınızın bi kenarında of be ne filmdi diyecek kıvama gelirecek şekilde kendinizi hazırlayın şiddetle tavsiye ediyorum çok pişman olursunuz iyi seyirler...