Başlangıç
4,6

Manolya Fv
Manolya Fv

2 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Southpark'ın Inception bölümü bile daha başarılıydı.
Amir Han
Amir Han

18 Kasım 2017 tarihinde eklendi
Beğenmedim. Belki de gerçekçi olmayan senaryosu olduğundandır. Sevemedim. Belirli bir düzeyde de olsa filmlerde mantık ararım. Bu filmde mantıksızlık had safhada. Kadro dillere destan fakat senaryosundan dolayı olmamış...
MojoRising
MojoRising

10 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Filmin asiri derecede abartildigini, görsellik haricinde içinin çokta dolu olmadigini düsünenlerdenim. Begenen arkadaslara saygi duyuyorum, ama bence asiri abartilmis bir film.
archdey
archdey

16 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Arkadaşlar bir kere film kalite!! Gerçekten çok iyi kurgulanmış, kendi içerisinde bir mantığa oturtulmuş ve oyunculuk olarak da tüm diğer filmleri solda 0 bırakmış olduğunu söyleyebilirim. En az 9/10
genius-chemist
genius-chemist

28 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
memento( akıl defteri) ve prestij filmleri çok iyidir.(christopher nolan ın)
haker27
haker27

3 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Harika bir film.Tam bir klasik.Dikkatiniz dağıldı mı filmin konusunu anlayamazsınız.Di caprio titanicten sonra bu filmle oyunculuğunun üzerine katmış.
anlamca
anlamca

31 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
yorum yapamayacağım haksızlık yaparım bu filmekötü yorum yapılmamalı bence10/9
snkolas
snkolas

23 Mayıs 2019 tarihinde eklendi
Film bana heyecan vermedi.Konusu güzel o kadar.Rüya içinde rüya falan,gereksiz aksiyonlar genel olarak sıkıcıydı.Belki sonlara doğru etkileyicidir dedim ama ne yazıkki yine filmin başında sonunu vermiş Nolan.Kafa karıştırınca iyi film olmuyor bence filmde her dakika acaba şimdi ne olacak diye heyacanlanıyorsan o film geçerlidir bana göre.Gereksiz aksiyonların içinde güzelim görsel efektlere yazık olmuş.
Burak Gulmez
Burak Gulmez

1 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Kesınlıkle ıyı bır çalısma olmus fakat tek seferde izleyıp bu boyle su soyle demek hata olur. yonetmenin basarısı ise tartısılmaz.Christopher Nolan dark knıght ta da kendını gosterdı bu fılmdede buyuk basarı yakalıycana ınanıyorum
steppenwolf-2
steppenwolf-2

4 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Film tüm kriterler tek tek ele alındığında olağanüstü denilebilir . Konu çok iyi işlenmiş , kurgu harika , oyunculuk iyi , yaratıcılık hat safhada ,tam anlamıyla görkemli bir film . Ama gel gör ki bir bütün olarak ele alındığında tuhaf bir eksikliği var filmin . Tarif edilmesi zor ama sanki çok zekice ama ruhsuz bir film . Şahsen tüm filmlerinde bu ruhsuzluğu görüyorum Nolan'ın . Müziği iyi kullanamadığından mı , filmlerinde kendine has bir atmosfer oluşturamadığından mı yoksa mizah anlayışındaki yoksunluktan mı tam karar veremiyorum . Sinemadan çıktıktan sonra az önce çok iyi bir şey seyrettiğimi ve yıllar sonra bile bu filmden bahsedileceğini ve bu filmi sinemada seyretmiş olmaktan ötürü şanslı sayıldığımı düşündüm ama yinede tuhaf bir eksikliğin tetiklediği şüpheli bir tatmin yaşadım . Nolan sanki sanatçı değil de bilim adamı gibi . Nasıl iyi sinema yapılacağının bilimini hatmetmiş ama her usta yönetmenin o kendine has fırça darbesiyle attığı imzadan yoksun bir sanat anlayışı var . 9/10
koobee24
koobee24

27 Nisan 2011 tarihinde eklendi
nolan devamlı ilginç bir şey söyleyeyim de izleyicinin kafası karışsın diye düşünmüş herhalde. o yüzden filmi izlerken bayağı beyniniz yoruluyor bu da film bitse de gitsek havasına sokuyor insanı. filmde rüya ortamı da çok iyi yansıtılamamış. mesela vanilla skyda harbiden rüyadaymış gibi hissediyorsunuz ama bu filmde o duygu verilemiyor. şehrin ters hale gelmesi dışında sinema klasikleri arasına girebilecek bir sahnesi de yok. güzel seyirlik bir iş olsa da ne nolanın ne de dicaprionun en iyi işi değil bence. prestij de zindan adası da bundan çok daha güzel filmller. hele bir matrixle kıyaslamak bile yanlış.

ne nolanın ne de dicaprionun en iyi filmi değil bence. prestij ve zindan adası bundan çok daha iyi filmlerdi.
-Ecem-
-Ecem-

5 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Bugün gittim. Çok pişmanım. Ço..ok sıkıcıydı !
özfat79
özfat79

28 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
safakmystery için:ilk filmini kardeşiyle beraber çekti ismi following (izlemek istersen irtibata geçebilirsin dvd sini yollarım)sonraki filmi memento-akıl defteri (bu filmle ismini duyurdu)sırasıylada insomnia,batman begins-prestige-batman the dark knight filmleri var.şu an için hollywoodun en çok üzerinde durduğu yönetmen.tarzı ne spielberg ne coen kardeşler ne scorsese ne de david lynch..çok kendine özgü bakışı olan bir kişi.muhtemelen önümüzdeki 15 20 seneye damga vyracak isimdir.
lolita-2
lolita-2

21 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
arkadaslar ben amerkadayim ve 4 gun once izledim.kesinlikle cok gzldi.tawsiye ederim.insanin hayal gucunu zorlayan we sasirtan bi senaryosu wardi.
khaos-2
khaos-2

23 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Böyle bir senaryo nasıl üretilebilir izlerken şaşırıyorsunuz.Çok iyi oyuncular görsel efektler derken 2010 yılının tartışmasız en iyi filmi çıkmış ortaya.