Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
3,1

sinema
1 ziyaretçi
16 Temmuz 2014 tarihinde eklendi
Aslında dizi vampirlerden ve kurtadamlardan çok Bella'ya kimin kazanacağını anlatıyor.. 4/10
denise-001
denise-001

30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
bugün izledim.ikinci film yeni aydan çok daha iyi.ama kitaplarını okuyan biri olarak hiç bir filmini gözüm kapalı beğendim diyemiyorum.yinede serinin en iyisiydi
ardadi
ardadi

30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
sadece gençlerin güdülerini doyurmak için tasarlanmış selena dizinin efektleri bile daha iyi eger vampir filmi izlemek istiyorsanız gir kanıma;seri filmi seviyorsanız twilightın tırnagı bile olamayacagı harry potterı tercih ediniz
Nebuchadnezzar-2
Nebuchadnezzar-2

20 Ekim 2010 tarihinde eklendi
İlk kez verdiğim paraya acıdım!
MAJALYPTICA
MAJALYPTICA

23 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
filmin bu kadar popüler olması vampi edward ve kurt jacoptur onun dışında filimdepopülerleki yokbu arada vampir akademisi serisinin filmi cekilcekmiş ilgilenen arkadaşlara duyrulur
rayiiha
rayiiha

9 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Tamamen hayal kırıklığına uğradım kitap inanılmaz güzeldi ve harika sahneler vardı filmde o sahneleri mahvetmişler alakasız ortamlar çok sıkıcı geçti sadece oyuncular için izlemiş oldum umarım şafak vaktinide böyle yapmazlar.
nymphetamine-g
nymphetamine-g

21 Haziran 2010 tarihinde eklendi
bir uyarlama bu kadar mı beceriksizce olur ya..kitabı gercekten güzel ama filmde kesinlikle kitapta anlatılan 'mükemmel erkek' edwardı robert pattison gibi bi tipsizde bulamadım.. ve o salak bellaya ne demeli.. adama aşıktan cok üstüne kusacakmış gibi bakıyor ve o sürekli histerik titremeleri gercekten hiç yansıtamıyor..la havle diyip izliyoruz filmi.. bu kez daha iyi olur diye umud ediyorum.. ve şu ergenleri birileri durdursun her yerde 'edward sana asıgım belladan nefret ediyorum'lar görmekten seriden sogutuyorlar insanı..
dentstry
dentstry

25 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
film gerçekten çok güzel, seri film olduğu için bence diğer iki filmi izledikten sonra izlenirse gerçekten tat alınacak bir yapıt, kurgu seneryo oyunculuk yönünden gayet başarılı. soluk soluğa izledim.Eksiğim olabilir diye eve geldim 2. filmi tekrar izledim..
cron026
cron026

17 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
bu film ilkini gölgeledi.son dereece masum bir aşk. yönetmen gerçekten çok güzel yönetmiş. orada bellanın içine düştüğü boşluğu o kadar güzel tasvir etmiş ki, jacopa olan yakınlığının aslında arkadaşlık olduğu çok açık. gerçi sonunda bizim kurdun kalbinin kırılması filme biraz dramatik bir hava vermiş. kısaca film çok etkili...
mawish
mawish

9 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Bence film çok iyiydi savaş sahneleri efektler de öyle.. Filmin konusu yok bile diyenlere gülüyorum sadece. Oyunculuk yok diyenlere sesleniyorum Kristen Stewart ve Robert Pattinson ödül aldılar hem geçen sene ve bu sene... Kötü yorumları okuyanlar sakın buna inanıp gitmemezlik etmesinler filmin hakkını vermiş David Slade.. İyi seyirler
VFor15
VFor15

24 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
bu film tamam kitap olarak güzel olabilir ama eğer sinemaya çok düşkünseniz bir filmi her yönden inceliyorsanız bu filmin sinemada böyle yükseklerde olmaması gerektiğini anlarsınız 10/3.5
melsaa
melsaa

30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
filmi bugün izledim. sevdiğim bir serinini sinema versiyonun salonları doldurması öncelikle çok hoşuma giden bir durum. Filme gelecek olursak yönetmen değişimi filme yaramış. her filmi kendi içerisinde değerlendirmek gerekli. ama ilk filmden sonraki en iyi yönetmenlik denemesi david sladein. savaş sahnelerini çok iyi kotarmış. aşk üçgeni de belirginleştiği için bunun üzerine iyi gidilmiş. ayrıca görüntü yönetmeni de iyi iş çıkarmış. sanatsal planları çok başarılıydı.
emrek66
emrek66

25 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
kurtadam-vampir savaşı sahneleri güzel fakat filmde ki entrikalı aşk sahneleri insanı o kadar bayıyor ki filmin beğenilebilecek sahnelerini beğenemiyorsunuz :) ve ayrıca sinema salonu tamamıyla genç kızlarla doluydu. utanç verici. :)
moonay5
moonay5

6 Nisan 2010 tarihinde eklendi
4. kitabı saymazsak serinin en güzel kitabıen eğlendiğim kitap...jacop ve edwardın çadırdaki konuşmasının filmde olacağına sanmıyorum ama en beğendiğim kısım oydu :)
rvnll
rvnll

18 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Ne talihsizim ki iki kere izledim bu filmi. İlki bile fazlaydı! İndirirdim bilgisayarıma izlerdim, zira sinemaya verdiğim paraya cidden yazık oldu. Sevmedim, ilk filmden daha kötüydü ve bunda diğer ikisinden daha çok sıkıldım. Vampir savaşları dışında özenilmemiş resmen.Kristenin peruğu bir sahnede o kadar sırıtıyordu ki! 5/10. Bu kadar.