Beni Asla Bırakma
3,2

iyiyit03
iyiyit03

9 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Bence yorumlara pek bakmayın filmi izleyin.Konu ve oyunculuklar çok güzel...
10/8
kubrick-226
kubrick-226

27 Ocak 2011 tarihinde eklendi
yapmayın arkadaşlar sırf film ağır ilerliyo diye kötü olmak zorunda değil.tarkovskiy nin zerkola sı,kubrick in space odessey si..ağır film ben buna derim ki bence onlarda muhteşemler.ne beklediğiniz önemli tabi filmlere at gözlüğünden bakmayın.çok başarılı bi film olmayabilir ama bence kendini izlettiren bi film.başarısızlığı da kitabın önüne geçememesi ki ben sanmıyorum filmlerin kitaplar kadar iyi bi anlatıma sahip olabileceğini.mutlaka izlenmesi gereken bi film bence
fatalistic27
fatalistic27

26 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Yorumları okuyunca izlemekten vazgeçecektim iyiki izlemişim. Filmin içine girince karakterlerin acizliği, masumiyeti, yaratılan dünyanın acımasızlığı içinizi burkuyor.Kitabını okumadım ama film beni etkiledi.Oyuncular çok ii Andrew Garfield ve Carey Mulliganın neden gözde oyuncular olduğunu filmde anlıyoruz. küçük oyuncularda bir o kadar başarılı
Mükemmel 10/9
ayse-zgren
ayse-zgren

24 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Oyunculuk performansının etkileyici olduğu bir film olmasına rağmen, bitirmek için izlediğim,birazda abartılı bulduğum bir film.
greendestiny
greendestiny

17 Ocak 2011 tarihinde eklendi
ilginc bir film, karar veremedim
el-padrino
el-padrino

11 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Filmin konusu güzel ancak çok sade işlenmiş.İzlerken daraldım.90 dakika nasıl biticek diye düşündüm.Bittiğinde içimde sıkıntı ve boş yere giden 90 dakikamı düşünmeye başladım.Tavsiyem izlemeyin.Çok az bir hüzünlendiriyor insanı.Gerisi bomboş.
wolvie-2
wolvie-2

11 Ocak 2011 tarihinde eklendi
the islandın fark daha duygusal bir versiyonu olmuş.klon yerine farklı şekilde işlenseymiş daha çarpıcı olabilrmiş